Finepex -> RE: Porodilište Državna bolnica u Sa (23.5.2015 14:33:30)
|
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: Iman83 Ovo je vev druga tema na kojoj mi izbjegavas postove finepex. Na prehodnoj si cak izbjega da odgovoris na direktno pitanje koje ti postavih? A jasno je kao dan. Sta je reci? Da ne pogadjam u srz?[sm=smiley36.gif] Sta imam citat, jesi sta pametno napisala? Jesi napisala odgovor na moje pitanje ili neke svoje nebuloze? Sta je s onom sto se usutila sa skoliozom? [sm=smiley36.gif] Nemoguce je da ne zna stepen krivine. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ovo magicelani proziva [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] Fine hajde fraga da fino pricamo, nije fer vise, dosta je bilo vrijedjanja! Hah salis se, kada hoces s nekim da fino popricas, tu ide ono i da ga saslusas a i da razumijes sta prica. a ne ida neko prica o necemu i od svih stvari ti upamtis..hmmm vozi crvenog mercedesa. [sm=smiley36.gif] Navodim primjer..ili lupa nesta svoje. Ne salim se Boga mi. Ne citam sve jer nemam vremena. Vrijedjale smo se, ti mene, ja tebe, ti ostale, oni tebe i zaista ja ne mogu vise, niti zelim. Moze lijepo moze, drugacije ne ulazim vise. Ja sam od onih koje sam uvrijedila trazila halala. i opet cu reci ako sam nekoga uvrijedila halalite, al brate nemojte nekoga praviti budalom. Sve mogu tolerisati al da me neko laze, to ne mogu. Jos pored svake napisane rijeci.
|
|
|
|