Dalil@ -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (27.9.2011 12:02:34)
|
IZVORNA PORUKA: sarisari dalila iscitaj sva nasa iskustva pa sama zakljuci ja kada sam imala CIN II ja sam radila zahvat, CIN_ovi izazvani HPV_om se ne lijece, mogu se samo pratiti, a HPV mozes raditi na prijedlog, ginekologa, citologa ili na vlastiti zahtjev, dinaa nemoj toliko da se sekiras, ako je od upale to se moze izlijeciti sta ti je rekao dr. po pitanju HPV_a, je li moguce da se opet javio i jesi li koristila nesto za imunitet, sretno drage moje i sada i mene malo strah draga Dino uhvati, trebam za par dana ako Bog da na kontrolu, nadam se da ce dati dragi ALLAH da bude sve u redu Meni dr rece da se test na HPV radi samo na zahtjev citologa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jel ima neko ovdje da je radio na vlastiti zahtjev? Voljela bih znati da ima i takvih, da ne idem glavom kroz zid ako postoji neka procedura.. Sarisari, vidim da znas o ovome doosta vise od mene..reci mi, je li moguce da postoji CIN bez upale? Meni se to cini nelogicno..doduse, mozda sam upalu sanirala pa ostao CIN..
|
|
|
|