AlmaD -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (27.10.2011 8:57:59)
|
Hvala Sarisari da, pročitala sam hiljade mišljenja...kažu zaista da je Letz "poštedna" metoda za nas koje nismo rađale... uostalom ne bi ga ni svi doktori ni preporučivali.... rekla sam da me Katica malo pokelebao, ali samo iz razloga koji si i ti navela, da je poželjnije da se Letz radi kada su u pitanju manji cinovi.... def. sam se odlučila za Letz, zvala Zagreb: poliklinika Harni, koji su mi rekli da pošto sam radila biopsiju prije mjesec, da sačekam još mjesec, jer doktorica praktikuju da se materica malo odmori :( znaš li ti išta o tome....a ja se taman pripremila psihički :) ej, i da, da li neko zna nešto o dr. cvjetičaninu? klinički centar Ljubljana? Dina: klasični konus nije opcija ne mogućnosti zatrudnjenja...ali posljedice iza njega ima 25 % operisane populacije....nije ni to strašno, baš juče mi na Jezeru dr. objasnio da tu postoji šansa spontanog pobačaja (mala), spuštanje materice, pa se radi podvezivanje, i mogućnost prijevremenog otvaranja što je indikacija za carski rez......... ali on kaže bože sačuvaj da konus čini nerotkinje....ali ima malene posljedice...koje traže od budućih mama da se maksimalno čuvaju tokom trudnoće i paze...što ćemo mi svakako i činiti ako bog da :) on čak kaže, baš prošle sedmice je imao 2 slučaja, kojima je rađen konus, obadvije mašala dobro, bebe su tu, ali zaista jedna jeste išla carskim putem, jer se grlić strašno suzio i zatvorio, ali je sve prošlo ok..... dakle nije strašnooo što je najvažnije :)
|
|
|
|