ziziba -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (2.9.2011 11:08:36)
|
Sarisari, ja sam već potražila drugo mišljenje, i sad sam kod tog doktora koji mi je potvrdio dijagnozu, jer ovaj prvi me previše istraumira, da sam njega slušala davno bih već bila u Sloveniji i radila operaciju........ja njegovo mišljenje poštujem, jer je on stari ljekar, ali ipak mislim da danas postoje manje konzervativne metode od klasičnog noža za prevazilaženje ovih naših problema.......sad sam na jednoj poluklinici (ne znam da li smijem ovdje reći gdje), gdje sam kod stvarno divnog ljekara koji mi je juče iskreno rekao da to možemo sad laserom skinuti, ali da još uvijek nije baš toliko alarmantno da bi odmah to i radili, na kraju kaže, ako baš zagusti i oni imaju LETZ, imaju krio i laser, pa ćemo se odlučiti za najbolju opciju za mene, ako baš dođe do toga.....tako da imam povjerenja u njega......šta znam, možda griješim......ali......mislim da mi je baš hladni nož zadnje rješenje problema, da ako baš ne budem imala drugog izlaza, tek onda ću se podvrgnuti klasičnoj operaciji, a ovako......još uvijek se nadam.......a ti pregledi svaka 4 mjeseca.....ma prihvatila sam ja to, samo mi je mučno svaki put čekati taj nalaz i razmišljati hoće li biti isto ili gore, jer nakon toliko urađenih analiza jednostavno vidim da ne može biti bolje (uvijek sam bila optimista, hehehehe)
|
|
|
|