mini_me -> RE: HPV, Cin I II III i konizacija (5.5.2011 21:18:38)
|
help pls!! e ovako, prvi put sam na forumu, inace nemam obicaj da ih citam ili pisem, al sad me muka natjerala. procitala sam samo neke odgovore, nisam stigla sve, mozda cu i ponovit neka pitanja. moja situacija je sljedeca: imam 24 god,prvi put sam radila papu prije mjesec dana i to otisla sam zbog obimnog sekreta, ocekujuci neku od bakterija. medjutim papa test mi je pokazao da imam ascus, odnosno da nije jos ni cin 1 al ide prema tome i zaokruzene vazda neke upale,te promjene povezane sa hpv-om. gin mi je preporucila hpv tipizaciju sto sam i uradila, al moram cekat mjesec dana na rezultate. vec me panika hvata kad sam procitala da je neko napisao kako papa moze pokazivati cin 1 a da je ono u stvarnosti cin 2. ne znam sta da radim, kako s tim da se borim, vidim da je glavno poboljsat imunitet a meni to teze ide jer mi je organizam stvarno slab, a zivot pun stresa. najgore mi je sto gin nista konkretno ne govori, ne upucuje me, ne daje savjete ni nis, samo kaze radi te i te nalaze al sta u medjuvremenu? nit mi je prepisala sta nit rekla, stvarno je nekorektna. u frci sam velikoj, stvarno me strah. imam partnera koji je uz mene u svemu i podrska mi je velika. sta sad ja da radim, sta znaci taj ascus, kolko je opasan, kako dalje s tim?? [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|