Zvoncica87 -> RE: RE:Bazalna temperatura (31.1.2013 13:45:09)
|
Pozdrav,drage moje... Nova sam na forumu i bas sam citala vasa iskustva sto se tice merenja Bazalne Temperature. Ja je merim,evo vec,5i mesec. I tacno znam kad mi se desi pad T,onda nema sumnje-dolazi [sm=hudicek1.gif]... Evo,meni je danas 26dc. Obicno mi je O 15-16 dc,ali ovog meseca je bila12dc.Najduza lutealna faza mi je trajala 13 dana,e danas mi je 14i dan... Inace,M su mi uvek redovne,na 28 dan,e od kada smo poceli da radimo na [sm=duda.gif],ciklusi mi traju 26-30 dana. Pad T i krcanje u donjem delu stomaka su mi ocigledni znaci da stize M. Medjutim,posle O mi je T isla do 36.8,juce ujutru kad sam je merila pala je na 36.5 i ja pomisih stize M,medjutim nista. Jutros izmerim kad 36.3 i sad je vec vidno pala i logicno je da treba da dobijem. I posle toga lezim ja tako i razmisljam kako nista ni ovog puta i opet neda meni djavo mira-uzmem opet toplomer,ocistim ga i izmerim T kad ono 36.9 [sm=zmeden.gif]... Videcu kakva ce situacija biti ujutru sto se T tice... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|