enaaa -> RE: Bazalna temperatura i grafikon BT (16.11.2013 10:25:13)
|
Lana evo ja da ti se javim[sm=smiley1.gif] Ja sam pratila BT oko 5 mj., i meni je O od 10-14dc po FF. Prvi mjesec se nisam baš pridržavala, al sam zato kasnije svako jutro mjerila temp. u isto vrijeme. Pored sluzi koja mi se javlja čim se [sm=hudicek1.gif] završi, ja nakon toga osjetim i bol u jajnicim. Prije sam mislila da sam se prehladila, dok kasnije nisam skontala da je to ovulacijska bol[sm=smiley36.gif] Što znači da tu bol možda i ti osjetiš, i po tome možeš skontati kada se O dešava. Mi se trudimo više od godinu dana, i ja nisam htjela da čekam da prođe godina, već sam otišla i prije[sm=smiley1.gif] Meni je na pregledu ustanovljeno da imam O, jer sam baš išla poslije O, i dr. mi je rekla da odnosi budu sredinom ciklusa. Ja sam sve pokušavala, i sa čajevima, al do T nikako ne dolazi[sm=smiley13.gif] Trakice za praćenje O nisam kupovala, jer sam skontala da mi je to bacanje para, obzirom da znam kada se O odprilike dešava. Mm nije išao na pregled, niti je radio nalaz, tako da ja mislim da je 100% kod njega problem[sm=smiley13.gif] al ga nikako ne mogu ubijediti da ode[sm=lev.gif] Ja sam prošli mj. bila kod svoje dr., radila papa test, i rekla sam joj da sam pratila BT, i da znam kada mi je O, i ono što mi je rekla je da mm uradi nalaz, pa ćemo onda vidjeti šta dalje. Ja sam u junu čini mi se radila hormone, to sam tražila na svoju ruku, i ako mi je moja dr. rekla da nema potrebe, da je kod mene sve ok. Svi nalazi za sada su mi ok, tako da mi još ostaje da nekako ubijedim mm da i on odradi nalaz. Mi ćemo još pokušati sa zlatnom makom, i ako ne bude došlo do T za 2/3 mj. mm je rekao da će otići, mada ne vjerujem dok ne vidim nalaz[sm=smiley36.gif] Možeš sa nama da se družiš u čekaonici, evo ti link http://www.ringeraja.ba/forum/m_1958672/mpage_14/key_/tm.htm
|
|
|
|