RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 8:32:31)

Jutro zenice, jestel zive[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Sta ste se uspavale, nigdje nijedne? Imal kakvih novina?

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 10:37:24)

Jutro Anandi,evo nema nista kod mene,najvjerovatnije cu dobiti,stomak me ubija i vec dva dana smedje pocelo,kao i prije...sutra beta a necu da radim kucni test jer znam da je negativan.psihicki sam umorna,i nije mi jasno kako se to smedje pojavljuje i ako pijem utrogestane.mislim da m oni sprecavaju da ne dobijem,a kad ih prestanem mislim da cu odmah dobiti.[sm=smiley19.gif]sta ima kod tebe,nesto nas nikako nema...

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 10:52:43)

A jooj draga, nemoj da brines mozda je implatacijsko.
Meni je dr rekao da se moze pojaviti smedi iscjedak ili lagana menstr unatoc utrogestanima ako je poslije insem par dana a ne na dan insem doslo do oplodnje pa zene to implatacijsko zamijene sa [sm=hudicek1.gif] Ja nazalost nisam bila te srece a tebi zelim da nas sutra obradujes sa [sm=rozacrtici.gif]
Ja sam evo skoro pa poludila, ne znam kad treba da dode [sm=hudicek1.gif]
Jel se tebi desavalo na prethodnim insem da ti se ciklus pomjeri ili da urani ovulacija?

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 11:35:44)

Ma jasta je,meni se ovulacija poslije klomifena pomjerila na 8,9 i 10 dan i ciklusi su poludili...iskreno!!!tu sam i dobila to smedjkasto krvarenje 5,6 dana prije svake ocekivane [sm=hudicek1.gif].nemoj mislit da te plasim,to je od osobe do osobe..ali tako je meni,kasnije sam bila na femari ali ni ona mi ne pomaze,pa me bude strah da se nije sta pormetilo,mada dr.kaze da je sve uredu...

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 11:46:48)

A kako si ti reagovala na klomifen, mislim jesul se stvarali folikuli? Meni dr nece da ukljuci femaru kaze organizam super djeluje na klomifen.Pravo da ti kazem i ja se plasim tih poremecaja mada eto oni govore da je to sve normalno.... sad na nama je da cekamo

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 12:54:31)

Ja sam na klomifenu imala folikula i lijepo reagovala sto se njih tice,ali mi je endometrij skroz bio tanak,pa mi je zato dr.ukljucila femaru...meni su se od klomifena pocela javljati folikularne ciste,ali i od femare sam imala sad jednu...valjda ce puci.zvala sam ordinaciju pa cu danas raditi betu,ali evo vec mi krece i krvarenje,pa cu da vidim sta da radim...gubim svaku nadu

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 16:53:56)

rihann sta se desava, jel u pitanju implatacijsko? Ne gubi nadu bit ce, a zapravo nekad je bolje izgubiti nadu pa se desi sve prirodno. U svakom slucaju postat cemo jednog dana [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 17:34:06)

beta NEGATIVNA!!!strasno,[sm=smiley19.gif]

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 21:52:04)

rihann zao mi je, znam kako se osjecas [sm=smiley19.gif], drzi se!

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 22:03:46)

rihann, drzi se, vjerujem da je tesko, ali dalje se mora [sm=bravo.gif]

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 22:25:23)

IZVORNA PORUKA: rihann

beta NEGATIVNA!!!strasno,[sm=smiley19.gif]

rihann, znam kako ti je i zao mi je sto se tako osjecas [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ali vjeruj da ces jednog dana aBd ovde napisati "beta POZITIVNA!!!" i neka te to drzi. otplaci mila, pa u nove pobjede [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.10.2013 22:36:21)

Hvala vam,puno mi znaci vasa podrska...tako sam tuzna,ali mora se prezivjeti i krenuti ponovo...4 duge godine

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.10.2013 8:57:18)

Zao mi je draga, sve te razumijemo kako se osjecas[sm=smiley13.gif]
Pokusaj se smiriti, sve ce doci na svoje.

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.10.2013 9:14:45)

Jutro drage moje.
Zao mi je zbog vjestica, minusa..sta mozemo, tako nam je kako nam je. [sm=smiley19.gif]

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.10.2013 9:21:51)

Jutro [sm=smiley36.gif]
Ovo je sad naletio jedan val minusa, a sad naredni mjesec trebalo bi da krenu plusici.
Znate kako kazu poslije kise dolazi sunce [sm=bravo.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.10.2013 9:32:38)

Da akoBogda i nas to sunce ogrije...
Ja sam opet na Femari.12. dan cu ici na folikulometriju, tj. u petak.
Vjestica jos traje.Prvo sam se kupala u nedjelju, vidim nema nista, medutim navecer vidim krvi ima uveliko.Jucer ujutru se opet kupala, navecr opet krvi ima.
Jutros isto..
Danas mi je 9. dan.Nikad duze nisam imala.Inace traje neka 3 dana, 4. i 5. brlja i to je to.

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.10.2013 9:46:44)

Ako Bogda ogrijat ce nas, samo treba imat strpljenja.
Sretno ti u petak na folikulometriji i da bude dosta pravih folikula [sm=smiley1.gif]
Ne znam sta je gore od tih hormona kod tebe sto [sm=hudicek1.gif] dugo traje ili kod mene sto je bila lazna od jedan dan. Drage moje zene jajnici me konstatno probadaju od kako sam pila tablete, sta god pojedem nista mi ne sjeda... ne znam sta se desava

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.10.2013 11:00:43)

Jutro zenice,evo malo se smirila i cekam da mi dodje [sm=hudicek1.gif],to ce trajati...prvo brlja 5,6 dana pa onda dodje...joj jesmo nabelajile,a mislim da je to sve od silnih tableta,ali sta cemo.mene strah da nam se sta ne iskomplikuje..ja danas idem raditi antiovarijalna antitjela i jos neka pred VTO...tako smo se dogovorile dr. i ja...
MA_JA kako tako dugo ti traje?jesil pitala dr.
Anandi,a kave si pila tablete,jel bila opet stimulacija?

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.10.2013 11:05:39)

Ma ja sam se toliko zabavila oko bajram, pa onda hajd ovamo, hajd tamo da sam zaboravila uopste kad sam dobila. Sinoc kad sam se sabrala...uuuuhu!
Traje obicno 3 dana, 4. i 5. brlja i to je to.
Hormone imam inace uredne.Jedino da mi Femara nije porematila sta u meni?[sm=zmeden.gif]

A ti glavu gore! Znam da je tesko, veoma dobro znam, ali nista drugo nam ne ostaje nego li dici glavu i nastaviti dalje!

anandi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.10.2013 11:21:40)

nisam ovaj mjesec bila na stimulaciji, kad sam otisla 5ti dan [sm=hudicek1.gif] na UZV i trebala otpocet piti ponovo klomifene, kod mene se pojavili folikuli zato je i dr rekao da je bila lazna [sm=hudicek1.gif] i nije mi smio nista od ljekova dat kaze nek ovaj mjesec ide sve svojim tokom. Prosli mjesec sam pila klomifene,utrog,aspirin,i folacin

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.10.2013 8:44:16)

Jutro drage moje zenice,

kako ste mi?
Ja uskoro idem kod dr.Balic na folikulemetriju da vidimo dokle smo i sta smo. [sm=smiley1.gif]
Inace, 12. mi je dana danas.
Ima neka od vas koja je kod njih oko 9? [sm=smiley1.gif]

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.10.2013 13:20:53)

ma_ja,ja tek danas zovem da vidim sta dalje,posto sam juse dobila.sad sigurno idu pripreme za vto,a strah me da i to ne propadne pa da dzaba pare dajem.ja sam prije dva dana uradila antitjela,antimuler hormon koji ce biti gotov u utorak..da mi je da da vidim da je sve imunoloski ok pa da onda idem rahat u postupak..iskreno da vam kazem strah me,ali sta cu tako mi je sudjeno...sta ima kod vas?
MA_JA da li ti je prestalo krvarenje?
Anandi kakva je kod tebe situacija?sad ste u prirodnom postupku?

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (26.10.2013 11:08:02)

rihann poslala sam ti pp, valjda jesam [sm=smiley36.gif] de molim te kad stignes odgovori.Hvala!

rihann -> RE: Dr. Balić - Tuzla (26.10.2013 15:26:45)

IZVORNA PORUKA: Alegro.

rihann poslala sam ti pp, valjda jesam [sm=smiley36.gif] de molim te kad stignes odgovori.Hvala!

Alegro,nisam dobila poruku...de ako mozes ponovi

Alegro. -> RE: Dr. Balić - Tuzla (27.10.2013 9:32:27)

rihann de pogledaj gore gdje ti pise moja ringeraja ima li poruke?! [sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>