witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.10.2013 19:47:17)
|
anandi to sam i ja razmisljala, ona zna kako treba, i stvarno joj vjerujem, uglavnom ja cu poslusati kako je rekla, pa cemo vidjeti. Hvala! [sm=smiley1.gif] rihann Ma da, imala sam je isto tako nekad na proljece i pukla sa [sm=hudicek1.gif] S tim da mi je jos dala Dabroston, a on mi bas regulise sve, tako da sam bas ovaj mjesec bila pokrivena terapijom i danas je 4. dana menstruacije, pa valjda je pukla u toku proslog i ovog ciklusa. I da, kao sto rece avalon, i ja osjetim zuto tijelo, bas onako pofino. [sm=smiley1.gif] aavalon Ovo mi je prvi put da cu koristiti klomifen, pa sam se ja malo i ufrkala, kao sto sam vec pisala, nicemu se ne nadam, a nekako me strah svega. [sm=zmeden.gif] I ja dr. Deli bas vjerujem i stvarno smatram da je strucnjak, tako da ujutru slijedi prva tableta klomifena, a u toku dana cu da kupim ananas i jos ponesto za endometrijum, Pozelite mi srecu! [sm=smiley36.gif] Vjerujte da ja sada samo prizeljkujem da sve bude ok, da ne bude nikakvih komplikacija, uopste ne razmisljam o mogucim [sm=rozacrtici.gif] Luda, pa eto. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|