RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

maxus svratila -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 18:11:15)

http://www.ringeraja.ba/forum/m_1773222/mpage_18/tm.htm

drage moje, ima nas jos koji smo kod Balica, samo sto smo mi na ovoj temi, postavila sam Vam link. Ja isto idem kod Balica, lutala sam od jednog do drugog, pa su me oni uputili svasta nesta da odradim. Uglavnom, sad sam na sioforu, i ovaj mjesec sam bila n aklomifenu, zadacu smo odradili [sm=smiley36.gif], sad cekamo da [sm=hudicek1.gif] ne dodje....

Pa dodjite da se druzimo.......

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 18:30:57)

Kiki82 kod dr Sabica sam i divan je. Isla sam skoro kod svih, vec svi znaju i mene i moj problem. Od svih jedini dr Sabic mi se posvetio u potpunosti i vidim da se iskreno trudi da mi pomogne koliko god moze. Kod koga si ti?

kiki82 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 21:57:50)

Ja sam kod dr. Nikića. Jesi li spominjala dr Šabiću da si išla ko Balića?

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 22:34:25)

Naravno da jesem. Zna Sabic sve, u svemu me podrzava samo da dodjemo do cilja. Bez njega necu nista da radim. Isla sam i ja kod Nikica ali on je previse zauzet i ne moze da se posveti pacijentu kao Sabic. Nikic je super dr ali ja Sabica ne bih mijenjala ni za sta.

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.6.2013 7:15:34)

Jutro!!!
Ima li neka koja je kod Balica jutros? [sm=smiley1.gif]

schazika -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.6.2013 7:27:27)

hej žene, ima li neka od vas da joj je ostalo diferelina, treba mi 14 komada, iz sarajeva sam.

pozdrav

sabas -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.6.2013 10:32:41)

shazika draga
ima za tebe dva komada odvano ih poklanjam nikome ne trebaju Sada mi nesto neda da otvorim PP pa se dogovorimo oko primoredaje
Velike puse :)

mima985 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.6.2013 10:34:29)

cao cure,
ima li koja da je radila Vt kod Balica i da je uspjelo??

Mi mo po prvi put sad imali ICSI tranfer bio u srijedu 26.6 i to 2 embriona ( jedna blastica i morula).
Bas me zanima ima li ovdje ko da je kod njih radio VT i da je uspio??????

Amelaa RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.6.2013 12:01:53)

IZVORNA PORUKA: mrmot

Cao forumasice. Nova sam na forumu, trebala bih raditi histeroskopiju kod Balica pa me interesuje dali je neka od vas radila kod njih i koliko kosta. Hvala vam u naprijed!

Pozdrav mrmot, ja sam radila histreroskipiju prosle godine kod Balica i bila je pod totalnom anestezijom i kosta 700 KM.

malena ze -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.6.2013 14:00:21)

Histeroskopija sada kod Balica kosta 1500 km,radi se na Klinici za srce,opca anestezija,ostaje se jednu noc u klinici i sutradan otpust.Ja sam je radila sada pred postupak.Dok su radili u svojoj ordinaciji bilo je 700 km,ali vise ne rade,nazalost.

malena ze -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.6.2013 14:03:24)

IZVORNA PORUKA: mima985

cao cure,
ima li koja da je radila Vt kod Balica i da je uspjelo??

Mi mo po prvi put sad imali ICSI tranfer bio u srijedu 26.6 i to 2 embriona ( jedna blastica i morula).
Bas me zanima ima li ovdje ko da je kod njih radio VT i da je uspio??????

Ima i uspjelih i neuspjelih pokusaja,ali mislim da je tako u svakoj klinici.Meni je sad bio treci pokusaj,transfer bio 27.6., vracene dvije blastice.Sretno!!!!

mima985 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.6.2013 16:15:20)

Malena Ze,
zelim ti da ti uspije ako Bog da ova,kako se kaze reca sreca i da dobijes blizance zivei zdrave.
Ja nesto evo cijelo vrijeme isluskujem svoje tijelo...meni se cini da je ovo cekanje najgore.
Javite se cure, ako ima ko kakvih iskustva,...ima li kome da je od prvi put uspjelo????

orange 00 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.7.2013 9:45:15)

Draga malena ze neka ti je sa srećom saborko moja, držim fige i nadam se sa tobom. ABd da nas obraduješ dobrim vijestima!

Svim ostalim ženicama u postupku neka je sa srećom!

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.7.2013 14:50:51)

pozz malene moje

Vidim da ste imale embrio transfere ,od srca vam želim uspjeh aBd .Javljajte se sa simptomima trudnoće,i kada su vam predviđene bete.Mima 985 draga ja imam bebu od 6 mjeseci koja je iz prvog puta začeta u ordinaciji balić ,a također i naša palma ima dva sina ,koji su stariji od mog 18 dana ,također iz prvog puta.Nama su objema vraćeni 8-stanični embriji,znači na treći dan.Ljubim vas sve i mislim na vas[sm=smiley31.gif]

malena ze -> RE: Dr. Balić - Tuzla (3.7.2013 14:58:27)

IZVORNA PORUKA: orange 00

Draga malena ze neka ti je sa srećom saborko moja, držim fige i nadam se sa tobom. ABd da nas obraduješ dobrim vijestima!

Svim ostalim ženicama u postupku neka je sa srećom!

Hvala draga moja,nadam se da ce biti dobre vijesti[sm=smiley1.gif] i meni i svim curama koje su u postupku.Sta ima kod tebe?Veliki pozdrav i poljubac[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

malena ze -> RE: Dr. Balić - Tuzla (3.7.2013 14:59:20)

Patrizia hvala mila,ljubac tebi i bebacu[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

vladaj -> RE: Dr. Balić - Tuzla (3.7.2013 15:27:30)

poštovani moje razočarenje i moje supruge je toliko da vam ne mogu opisati koliko smo tužni šokirani ponašanjem pristupom poslije zadnje seanse oplodnje od zamrznutih emriona.Plač moje supruge koji je se desio taj dan je toliko ostavio traga na nas da zaobilazimo tuzlanski kanton a ne samo kliniku balić poslje i prije tretmana koji je imala nitko od dr. balića nije upitao kako ste dobar dan ,kako ste putovali .biče to u redu itd poslije tretmana ili bolje reči glasanja jer je to postalo trka za novcem pa ga slobodno mogu tako nazvati ubaciš listić želiš da se to "zalijepi" pardon pobjedi ako ne nikom ništa osamsto km je osamsto bilo ne bilo . toliko smo vjerovali u kliniku balić a pogotovo ja supruga je uvjek govorila da nas nekako ne prime srdačno da je neka praznina neznam toliko puno sam ja osobno imao povjerenje da bih preporučio svakoga međutim sad poslije 5-6 oplodnji rezultat je nula ne mogu da dr balić nebi željela znam da bi i dr. balić voljela da je drugčije al ne mogu shvatiti da se nikad nitko nije upitao nazvao da upita kako je gospođa jeli dobro pošto je sa stola plačući izašla iz klinike. ne želim druge da obeshrabrim uspjeh njihov to svakako ne dozvoljava al mi nikada od početka a to traje tri godine nikad nismo osjetili da sa njhove strane ima neka želja pažnja i slično da bih mogao reći to je to.previše površno za nas neznance pristup od sestara dobr dan ,dobar dan jeste donjeli pare ,jesmo i to je to novac novac nažalost i samo novac puno pozdrava svima u klinici balić kao uspjeha al mi če mo potražiti sreču negdje drugo HVALA

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (3.7.2013 17:33:47)

Cao vladaj! Jako mi je zao sto ste supruga i ti prosli kroz pakao kod dr Balica jer sam slican osjecaj imala prije 10 dana kada sam isla kod njih. Na srecu nisam radila postupak kod njih jer me pristup dr Adema prema meni odbio od klinike i saradnje sa njima. Citala sam pazljivo sta si pisao i tacno mi se vraca sve kroz sta sam ja trebala proci. Zakazala sam konsultacije u drugoj klinici gdje je vlasnica klinike postala majka upravo zahvaljujuci VTO. 15 jula idem u tu novu kliniku pa ako supruga i ti budete zainteresovani javite mi se pp da vam kazem kakvi su u toj klinici. Jos jednom da kazem da mi je jako, jako zao zbog svega sto ste prosli i vjerujte da cete uspjeti.

amarela82 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.7.2013 11:23:38)

drage moje ja sam nova na forumu i mogu vam reci da svaka klinika koliko ima uspjeha ima i neuspjeha samo sto mi te neuspjehe ne prihvatamo kada smo mi u pitanju. jako mi je zao svih kojima nije uspjelo jer i sama sam u tome. isla sam kod balica pa kod jedne druge doktorice u TZ i ne mogu reci ni za jednu ni drugu da nisu dobre sve je na kolu srece i pitanju vremena kada ce se nesto desiti.. samo je bitno ne odustati pa nije vazno gdje otisli
sretno svima i kod svih a svoj put biramo sami....

amarela82 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.7.2013 16:54:18)

mrmot ako nije tajna u kojoj si ti klinici zakazala pregled i odakle si moze i pp [sm=wink.gif]

Pemba123 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.7.2013 19:18:40)

Naručena sam 15-og jula da radim HSG (propuhivanje jajovoda),kod dr.Balić.Zanimaju me vaša iskustva,da li je puno bolno [sm=smiley13.gif],koja je cijena?Uradila sam sve potrebne nalaze i sad je ostalo da čekam.Inače godinu i po pokušavamo dobiti bebu,ali ne ide,inače svi nalazi kod mene i muža su u redu.Lijep pozdrav svima

prolom -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.7.2013 19:39:33)

Kod balica HSG kosta 250 KM,i to im je jedino bitno kako da uzmu pare....
Ja sam kod njih radila HSG,i nakaz je kao bio uredan,i nakon toga mi se desila vanmaterucna trudnoca,a <velika> dr balic,nije bila u stanju da to vidi i poslala me kuci sa plodom u jajovodu,samo cudo me je spasilo da ostanem ziva,i da sve u meni ne popuca.....sad mi je taj jajovod odstranjen i smanjena sansa za trudnocu,inace plod je bio velicine 4 cm,tako da ga nije mogao vidjeti samo ko nije htio,jer njima je bitno da im das pare,a sklepaju te kako bilo i uniste ti zivot....
O BALICIMA SVE NAJGORE

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.7.2013 22:20:23)

Cao amarela82, nije nikakva tajna ali ovo je ipak tema dr balic pa ne bih pisala o bilo kome drugom. tebi sam poslala 3 privatne poruke pa nemam pojma da li si dobila i jednu od njih jer stalno izbacuje na ringeraji neku gresku. u svakom slucaju mozes se javiti pp pa cu ti napisati sta sam planirala dalje! pozz

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.7.2013 22:27:14)

i jos neso, posto sam sada procitala i tvoj prethodni post amarela82, ja nisam pisala o uspjesima dr balic , ne sumnjam da su uspjesni, samo sam rekla da im je pristup ravan nuli i da , naravno kada bi mogli, naplatitili sto ti kazu dobar dan i dovidjenja. mislim da za takva imena kakvo imaju njih dvoje zasluzuju mnogo vece postovanje prema pacijentima a ne da nas samo gledaju kao masinu para. sto se mene tice oni su super uspjesni ali svoj uspjeh ili neuspjeh ne bih prepustila njima. pozz

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (6.7.2013 10:32:37)

Dragi moji,

bez ikakve uvrede - ali ja mislim da je svaki odnos sa ljekarima individualan. Nekome je dobar ovaj, nekome onaj. Nijedan dr. nije svemoguc i ne moze uciniti za nas nesto ako nam to dragi Bog nije dao da imamo.
Budimo realni.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>