RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

BENU -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.4.2013 20:54:30)

IZVORNA PORUKA: sreca 27

BENU mene bas to i nervira sto je sve uredu a vec 3 godine pokusavamo i nista,pa valjda bi se jednom desilo,cini mi se da bi mi bilo lakse da imam neki problem pa bar znam zbog cega ne dolazi do [sm=nosecka.gif],ovako stojim u mjestu...i sta je kod tebe nadjeno kao uzrok,sto prije cu i ja morati Balicima...pusa tvojoj maloj bebici...

kod mene je sve bilo ok ali kod muža je ustanovljeno usporen rad spermatozoida,nije bio velik problem ali je ipak postojao,zato predlažem svakom čim se ukaže prilika da se jave pravim stručnjacima,pusa od nas i da što prije nas obradujete lijepim vjestima

M1984 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.4.2013 14:45:49)

Kiki82 imaš pp[sm=smiley36.gif]

pahuljicamala -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.5.2013 10:07:45)

Zdravo svima[sm=smiley1.gif]
Djevoje, imam jedan Menopur 75 jedinica ( placen 76KM) i jedan Puregon 100 jedinica ( placen 40KM), ako nekome treba...
Ja sam upravo zavrsila sa postupkom, a cuvam ih u frizideru, propisno, kao i za vrijeme svoje terapije, kako mi je receno. Imam i racune, pa mozete vidjeti datum kada je kupljeno. Ja sam iz Tuzle, ako Vam treba, javite se, dogovorite cemo se oko cijene....
Sretno svima[sm=bravo.gif]

pahuljica85 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.5.2013 23:03:16)

Drage moje, ima li koja da je kod Balica isla na ISCI i da joj je bila usjesna?
Koliko je Vas ukupno sa lijekovima kostalo??

Mi smo sad za Juni planirali... pa ako Bog da [sm=nosecka.gif]

kiki82 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.5.2013 13:48:48)

Pahuljica85 imaš PP

malen@89 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.5.2013 0:42:48)

Da li neko zna koliko kaostaju cervikalni brisevi kod Balica?

pahuljicamala -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.5.2013 8:27:22)

IZVINJAVAM SE ZBOG GRESKE U CIJENAMA U PRETHODNOM POSTU[sm=smiley1.gif]

Imam jedan Menopur 75 jedinica ( placen 40KM) i jedan Puregon 100 jedinica ( placen 76KM), ako nekome treba...
Ja sam upravo zavrsila sa postupkom, a cuvam ih u frizideru, propisno, kao i za vrijeme svoje terapije, kako mi je receno. Imam i racune, pa mozete vidjeti datum kada je kupljeno. Ja sam iz Tuzle, ako Vam treba, javite se, dogovorite cemo se oko cijene....
Sretno svim djevojkama[sm=duda.gif]

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.5.2013 10:32:50)

IZVORNA PORUKA: malen@89

Da li neko zna koliko kaostaju cervikalni brisevi kod Balica?

PAPA-50, cervikalni-50, vaginalni-50, i ja sam radila i hlamidiju kod njih (50km).

Jao, sad skontah, nesto nisam dobro napisala, samo ne znam sta! [sm=smiley1.gif] Uglavnom, mene su ove 4 pretrage sa pregledom izasle 200km! [sm=smiley36.gif]

maxus svratila -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.5.2013 18:48:25)

Na hlamidiju je 50, a vaginalni i cervikalni su po 25, i papa je 50. Znam jer sam radila to sve kod njih pred HSG i izaslo me 150 KM. :)

witch -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.5.2013 20:27:26)

E, da , tako i dodje! Plus vaginalni UZ i pregled, znaci dobro sam sracunala! [sm=smiley1.gif]

malen@89 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.5.2013 21:27:05)

hvala punoooo

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.6.2013 19:49:50)

Cao forumasice. Nova sam na forumu, trebala bih raditi histeroskopiju kod Balica pa me interesuje dali je neka od vas radila kod njih i koliko kosta. Hvala vam u naprijed!

saninica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.6.2013 19:53:51)

[sm=bravo.gif]

stardust -> RE: Dr. Balić - Tuzla (10.6.2013 23:38:54)

mrmot ja sam radila histeroskopiju kod Balica.Sada se to radi na klinici za srce i kosta 1500KM.Urade te isti dan kada te i prime,prespavas jednu noc u bolnici i kuci.NIsta strasno,vjeruj.Nemas razloga za brigu

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.6.2013 9:23:23)

Hvala puno na odgovoru. Ne nerviram se ja uopste oko histeroskopije, niti se bojim. Interesovalo me je samo koliko kosta jer mi dr Balic nije rekao a i ja sam ga skontala da se to radi kod njih u klinici.

stardust -> RE: Dr. Balić - Tuzla (11.6.2013 23:06:27)

On ionako slabo sta objasnjava.Ja sam bila kod Dr.Devlete koja radi te zahvate i obicno se rade srijedom i cetvrtkom.Prije su radili kod sebe u ambulanti ali od januara ove godine ,po novom zakonu, se ne smiju nikakve operacije raditi ambulantno nego bolnicki i to da se prenoci.

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 10:42:42)

Cao stardust. Bas mi je zao sto nikada nismo u isto vrijeme na forumu jer vidim da si jedino ti odgovorila na moje pitanje i mnogo ti hvala. Mnogo znaci kada mozes da pricas sa nekim ko je u istoj ili slicnoj situaciji kao i ja. juce sam isla kod svog doktora,inace sam iz Brckog i rekao mi je da meni uopste nije potrebna histeroskopija. Iskreno, nemam pojma koga bih vise slusala. [sm=zmeden.gif]

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 10:44:50)

inace,slabo koga vidim da je prisutan na temu dr balica! nemam pojma da li ja udjem kada nema nikoga ili se slabo razgovara na ovoj temi?

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 10:46:46)

Ja sam kod dr.Balic, tj. kod Devlete.
Javim se ponekad ali slabo ko da ista odgovori..tj. odgovori ali to potraje. [sm=smiley1.gif]

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 10:53:55)

Cao Ma_ja! Jesi li vec nesto radila kod nje ili tek trebas raditi? Konacno neko da se javi. [sm=bravo.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 11:21:10)

Cao mrmot. [sm=smiley1.gif]
Nakon brojnih lutanja od ovog do onog doktora kod nje sam od decembra prosle godine.
Prvi nalaz koji mi je trazila bili su hormoni, koje nisam imala, pa sam to radila, insulinemiju i ogtt.
Sve bilo ok sa hormonima osim blago povisenog testosterona, ogtt uredan, ali inzulin ne. Inzulinska rezistencija na sto je odmah ukazivao ovaj muski hormon.
Dok sam sve te nalaze poganjala bio je april. Otisla joj, dala mi Siofor 2x500mg, Prenatal, a u maju mi je uvela Klomifen 2x50mg i Pregnyl.Nista se nije desilo pa i ovaj mjesec sam ponovo na Klomifenu. Jucer sam bila na folikulometriji, sutra opet.

Sta je sa tebe? Jesi bila kod nje?
Inace, po meni je ta zena prvo insan, sto bi se reklo, a onda veliki strucnjak.

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 13:14:42)

Ma_ja ja sam 06.06.2013 bila prvi pit kod njih. Primio me dr Adem kod doktorice nije bilo termina. Posto imam neredovan ciklus hormoni mi ne rade kako treba a sve ostalo je u redu. Kada sam pitala za histeroskopiju koja je cijena, pitala sam jer je dr rekao da cu moyda morati da je radim jer ja planiram da ,ako sve bude u redu, radim VTO kod njih. Cekam da dobijem rjesenje iz FZO a do tada sam isla vise na konsultacije nego sto mi je receno nesto sto vec nisam cula. Hsg, ogtt, hormosnki status, briseve sve sam to radila i sve je ok sem hormona koji, kako kazu doktori, rade kontra. Slali su me i da radim UZ stitne i hormone stitne i to je ok. Sada pijem Primolut i na kontrolu idem kod dr Balica pred kraj ciklusa a to je od prilike za nekih max 10 dana pa cu tada imati, nadam se, vise informacija. Iskreno, bas si me odusevila sto odgovaras na pitanja! [sm=smiley20.gif]

Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 13:51:22)

IZVORNA PORUKA: mrmot
Iskreno, bas si me odusevila sto odgovaras na pitanja! [sm=smiley20.gif]

[img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a050.gif[/img]

Odgovaram jer i ja ocekujem odgovore. [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d025.gif[/img]

Znas, ja kad sam prvi put se kod njih najavila rekli su mi da slobodno ponesem sve nalaze koje sam do sad radila i sve, sve sto imam od prvog dana kad sam isla ginekologu i u odnosu na to dr. je rekla sta dalje da radim, ja nit sam rekla hocu ovo, nit hocu ono.

Ustvari, ja sam prije toga bila kod jednog famoznog dr. u Zivinicama, pa sam onda bila kod famozne dr. u Tuzli koja mi je rekla da se moje JS ne slazu sa muzevim spermatozoidima i da joj dodemo na konsultacije za VTO - ALI ja nisam imala ni nalaz hormona, nit me je slala da to radim, vec samo tek tako izjavila tu glupu recenicu.Bez ikakve osnove to je rekla, bez osnovnih nalaza, bez bilo sta njoj je to iz usta izaslo tako nehumano, tako neosjecajno.Ja sam nakon toga naravno bila unistena, dok mi iz g. nije doslo u glavu da je ona obicna lovatorka, da donosi zakljucke u odnosu na nista, pa sam je se rijesila i otisla Balicima, hvala Uzvisenom!

Ranije nisam bila ni na jednoj terepiji, osim sto je me dr. iz Zivinica kljukao hormonskim tabletama 6,7 mjeseci!

Pa ja bih ti onako iskreno savjetovala da im dodes sa svim nalazima, das im malcice vremena da ih sagledaju i kazu ti sta i kako dalje jer rad toga im ides, a ne da ti sama sebi postavljas dijagnoze. [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g030.gif[/img]

mrmot -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 14:15:45)

Ma_ja n[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]osila sam ja njima vec sve nalaze. Naravno da slusam sta mi govore i nista ne radim na svoju ruku ali s obzirom da sam obisla mnogo doktora treba mi vremena da neko od dr stekne kod mene potpuno povjerenje jer se vucem vec godinama sa dijagnozom nije ti nista desice se prirodno. Iskreno, vise bih voljela da sam kod dr Devlete, zena je i sa njom mozes pricati i o necemu o cemu sa dr Ademom ne bi. Zena je zena! Vidjet ces da cemo se i mi uskoro ostvariti kao majke i da cemo davati savjete drugima. Ja cvrsto vjerujem u uspjeh i nisam pesimista.[sm=kuza.gif]

kiki82 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (12.6.2013 14:20:11)

mrmot ja sam iz Brčkog, a pacijent sam dr. Devlete.  Kod kojeg si doktora u Brčkom? Pozdrav

Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>