RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

DEPRESIJA -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.3.2013 21:03:18)

eh sreco da ti kazem poslusaj me i idi kod doktora balica jer vrijedi i ja hodam dvije i po godine po doktorima ali nista,a cim sam njima otisla nasli su mi problem da sam znala i ranije za njih otisla bi jer vrijede svake pare..javi nam se ako budes isla [sm=smiley1.gif]

sreca 27 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.3.2013 11:29:56)

DEPRESIJA VIDIM DA SI I TI KOD Sestica,sta ti je rekao za propuhivanje,hoces li raditi kod njega ili u Tuzli,ja se sve nadam da se nece zakaciti prirodno a izgleda da i ja samo gubim vrijeme,Sestic je dobar dr.za zene koje nemaju problema sa zatrudnjivanjem i za trudnice bar se meni tako cini...

DEPRESIJA -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.3.2013 18:36:17)

SRECA 27 bila sam danas kod Sestica uradit cem mi on sve pa se nadam adko bog da da ce biti sve uredu. sta ima kod tebe

sreca 27 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (22.3.2013 20:15:38)

DEPRESIJA hocel ti raditi u bolnici laparoskopski...meni je tako...jel zna Sestic da ides i kod Balica...kad ce ti radit,neka ti je sretno,ako te sta bude interesovalo u vezi propuhivanja slobodno pitaj tu sam [sm=smiley2.gif]

DEPRESIJA -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.3.2013 16:11:40)

zna sestic da sam isla kod balica,rekao mi je neka sam svako ima pravo ici gdje hoce. a da to cu da radim u bolnici ako bog da sta si ti prvo pocela da radis od nalaza. ja sam izvadila uputnice ali neznam odakle da podzem i hocu li ici da ih vadim poslje menzesa ili cu da sacekam par dana [sm=zmeden.gif]

sreca 27 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (23.3.2013 23:16:50)

DEPRESIJA meni je dao Sestic onaj mali papiric koje nalaze trebam izvaditi i ja sam isla po njemu,nisam ja cekala da mi menstruacija prodje,3 dan ciklusa sam ja pocela sa vadjenjem nalaza,ma ja sam to za dva dana sve zavrsila posto sam zurila da do komisije koja je cetvrtkom to sve zavrsim...hoceli i tebi laparoskopski raditi??

DEPRESIJA -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.3.2013 21:15:28)

a gdje si prvo otisla vaditi nalaz koji,ja cu raditi propuhivanje i histeroskopiju laserski. pa ja cu cekati da dobije i onda cu otici vaditi.i za koliko komisija naruci

sreca 27 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (27.3.2013 10:01:45)

DEPRESIJA ja sam prvo otisla u nas dom zdravlja,i tu izvadila od nalaza sto su mogli,a ono sto nisam mogla tu,dolazila sam u MEDICOM,ja sam na komisiji bili u cetvrtak,a zakazali me za operaciju odma sljedecu srijedu,ako hoces posalji mi na pp podatke pa da se cujemo preko fb,ako ti sta bude trebalo...!!!

Aprill -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.4.2013 14:25:08)

Pozdrav drage moje.Nova sam na forumu pa bih se posavjetovala s vama. Nedavno sam bila kod dr.Balic i doktorica mi je rekla da trebam raditi sl.nalaze: Od 2-5 dana FSH,LH, testosteron, estradiol, progesteron, prolaktin, TSH, T3, T4, spermiogram. Malo sam po netu istrazivala sta znace ovi izrazi [sm=smiley1.gif] Eh sad,interesuje me koliko kosta sve ovo kod njih i da li moram raditi striktno kod njih nalaze ili moze i u DZ?
Lijep pozdrav

sreca 27 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.4.2013 14:46:26)

Aprill ja koliko sam cula da Balici priznaju nalaze i one koji nisu uradjeni kod njih,ja da sam na tvom mjestu ja bih otisla po uputnice kod porodicnog dr.i odradila te nalaze u DZ...zasto bih placala kad ne moras cuvaj pare trebat ce ti [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]

kiki82 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.4.2013 14:54:36)

Aprill draga sve te nalaze možeš uraditi na DZ , jedino spermiogram bi trebali uraditi kod Balića. Moj muž je radi prošle godine i koštao je 50 KM, moraš se samo naručiti par dana prije. Pozdrav

Aprill -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.4.2013 15:34:13)

Hvala puno na informacijama [sm=smiley1.gif]

DEPRESIJA -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.4.2013 18:28:04)

Aprill moj muz je radio spermogram u bolnici samo je otisao kod svog ljekara po uputnicu i nije nista platio. A ja sam bila kod Balica koje sam nalaze uradila prije sve kod svog doktora i ja i muz i onda njima otisli nema potrebe da radis kod Balica te nalaze.

Kikitown -> RE: Dr. Balić - Tuzla (3.4.2013 23:20:52)

Dobro vece, evo da vam se i ja pridruzim. Mm je radio spermiogram u Tz u ponedjeljak totalna azoospermija [sm=smiley19.gif] Uglavnom sad smo još u šoku, mm je bio jako tuzan a sad je ljut valjda su to faze koje ce ubrzo proci. da ne pisem off topic, dok se malo ne smiri mm jer kod mene je sve ok, htjela sam se konsultovati sa vama da li poznate nekog ko je sa ovom dijagnozom imao uspjeha kod Balica? uglavnom sam o njima cula sve najbolje i planirali smo krou dvije sedmice zakazati kod njih, pocelas sam citati od pocetka temu no nisam nasla nista slicno do sad. hvala unaprijed.

sabas -> RE: Dr. Balić - Tuzla (3.4.2013 23:53:29)

Kikitown, znam da vam je dijagnoza tesko pala, ali jedan s.gram nemora da znaci nista Dosta pretraga treba da se uradi da bi se doslo do uzorka dijagnoze I ja koliko znam da sa navedenom dijagnozom nije bilo slucajeva kod Balica (koiko pratim ovaj forum) Samo vam je moja preproruka, ako vam bilo gdje bude preporucena biopsija, prvo se raspitajte dal rade zamrzavanje spermija , ako ne rade idite dalje Jer se biopsijom trajno unistava tkivo tako da je steta odraditi ne lak postupak nadju se spermiji i propadnu Ili slucaj nema spermija a zena primila komplet stimulaciju , a jc se nemaju cime oploditi. Pronadji i iscitaj postove od forumasice 'sos15'  koja je apsolvirala na tu temu Sretno u svakom slucaju

Kikitown -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.4.2013 0:01:43)

hvala sabas, vec mi se sos15 javljala na pdf spermiogram, vidi se da je spremna pomoći. Mada me hvata panika, al eto rekoh da upitam. ne znam u šoku sam još uvijek.

BENU -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.4.2013 17:34:42)

vidim ima novih trudilica ovdje,
za one koje su nove želim da vam poželim da što prije uspijete doči do[sm=duda.gif]
a za moje stare druge jedna velika[sm=smiley31.gif]

ja sam 8 godina tražila u čemu je problem kod raznih ljekara i uvjek su govorili sve je ok,samo jednom kao kod muža bio malo loš spermiogram ali kao nije to razlog što nemamo [sm=duda.gif],

dok se nisam obratila stučnjaku a to je dr delveta sve pohvale za nju,otkrila uzrok i uražena inseminacija i prva uspješna,sad imam kčerku od 6 mjeseci,

zato bi srečo 27 preporučila ti da što prije kreneš kod njih,jer ako 1 godinu ne dolazi do trudnoče onda nemože biti sve ok,nemoj me pogrešno shvatit ali to ok od dr koji nisu stručni za sterilitet mene je koštalo 8 godina čekanja,vidim ti si radila propuhivanje pa bolje ti je što prije se obratiti jer su ti nalazi friški a dr prihvata naleze uražeđene i u drugim ustanovama

sreca 27 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (5.4.2013 22:00:37)

BENU mene bas to i nervira sto je sve uredu a vec 3 godine pokusavamo i nista,pa valjda bi se jednom desilo,cini mi se da bi mi bilo lakse da imam neki problem pa bar znam zbog cega ne dolazi do [sm=nosecka.gif],ovako stojim u mjestu...i sta je kod tebe nadjeno kao uzrok,sto prije cu i ja morati Balicima...pusa tvojoj maloj bebici...

ribicaa -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.4.2013 21:19:40)

Kikitown, ja sam se uclanila samo da bih tebi odgovorila. Znam tacno kako se osjecate, nasa dijagnoza je potpuno ista. Totalna azoospermija. I mi smo dugo razmisljali i informisali se koje su nam mogucnosti i kome otici i srecom smo donijeli pravu odluku. Zahvaljujuci dr. Balicu ja sam sada u 5. mjesecu trudnoce. MM su radili punkciju testisa i pronasli na srecu pokretne spermatozoide tako da smo mogli na VTO. Znaci nema ocajavanja, javite se Balicima i oni ce uraditi sve potrebno da uskoro pored sebe imate najmanje jedno malo zlato.[sm=smiley1.gif]

M1984 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.4.2013 21:47:12)

Draga kikitown, mm ima isti problem. Radio je više speriograma i sve čiste 0. Ukoliko vam neko predloži biopaiju testisa ne pristajite ni slučajno dok ne uradite punkciju testisa. biopisija se radi samo kada nema drugog rješenja, tako da je to zadnja opcija. PUnkcija testisa je ubod ugle u jednu kesicu koja se zove ejakulat, ukoliko tu ima pokretnih spermija može da se radi VTO. Na sajtu dr Balić sam vidjela da rade tu punkciju i čak sam ih zvala i pitala. Ja nisam njihov pacijent ali sam čula samo pozitive kometare kada je upitanju njihov rad. Nadam se da sam ti bila od neke pomoći.

klemzi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (13.4.2013 21:51:45)

da li poznate nekog ko je sa ovom dijagnozom imao uspjeha kod Balica?

Moja drugarica je trudna, a njen muž ima dg azoospermije...VTO su radili kod Balića...naravno da ima onih koji su sa ovom dg uspjeli dobiti svoju [sm=duda.gif][sm=duda.gif]...samo polahko Kikitown...sad je još šok,kad se malo smirite, pa razmislite, sve će to doći na svoje...želim vam puno sreće, kao i svim curama na temi...

Sreća27 lijepa moja, samo ti odi kod Balićke...naći će ona razlog i način da dođeš do svoje bebice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ljubi te djug [sm=smiley1.gif]

sreca 27 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.4.2013 0:19:09)

Klemzi djuze moj najvjerovatnije da cu sljedeci mjesec kod njih,oni su mi jos jedina nada(imam osjecaj da ce mi oni biti od pomoci [sm=smiley13.gif]9 ljibim Tebe i tvoju malu mrvicu u pupi...!!!

M1984 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.4.2013 10:41:42)

Drage moje forumašice, zna li neko od vas kakva je cijene merionala ili menopura u Tuzli i ima li neka od vas da proda : hvala unaprijed, pozzz

Azyy -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.4.2013 10:47:56)

M1984 Imas pp

kiki82 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.4.2013 10:48:25)

M1984 ja sam kupovala kod Menopur kod Balića po 40KM. Pozdrav

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>