kevser -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.2.2013 22:30:58)
|
Uhu, što Ti mene nahvali moja pahuljice [sm=smiley1.gif] sve čitam ovaj tvoj tekst pa mi se čini k'o da o nekom drugome pišeš,ni nalik na mene,kako si me lijepo opisala [sm=smiley36.gif]Hvala ti ipak od srca, nadam se da ću,in shaa Allah, biti bar približno tako dobra,k'o što me Ti "vidiš"[sm=smiley1.gif] A hvala ti i na lijepim željama koje si mi uputila.Što se tiče kg i ja sam ih postepeno skidala,pila gluformin i pijem ga još uvijek 2X850 mg.Kg mi u trudnoći nisu pravili nikakve probleme,i dalje sam prilično pazila šta,kada i koliko jedem,ali sam opet skupila oko 15-tak novih u trudnoći,ali dr je zadovoljna s obzirom na moju sklonost,vrstu metaboličkih problema,da sam u strogom mirovanju provela trudnoću,da sam prestala pušiti kad sam vidjela [sm=modricrtici.gif], sve je to opet OK.Ne brini, ja sam Ti živi primjer da Bog daje milost svoju,kad mi najmanje očekujemo.Samo radi na sebi,budi koliko možeš disciplinovana,slušaj savjete dr,jedi mi mnogo svježeg ananasa i pij folacin,to mi je najbolje bilo za pripremu endometrija za inseminaciju.pozitiva,opušteno,vjeruj,moli, i milost će stići.Ljubim Te i da Ti dragi Bog bude na pomoći i da uskoro budeš na mom mjestu [sm=bravo.gif]
|
|
|
|