Ma_Ja -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.1.2013 9:39:53)
|
Vec duuugo, duugo pratim temu o dr. Balicima, i evo napokon nesto da napisem. Nakon oko 3,5 godine braka i toliko lutanja od ovog do onog ginekologa, razocarenja u rad ovog ili onog dr., pohlepnosti za novcem - pacijent je sasvim nebitan [sm=smiley5.gif], odlucim otici Balicima prosli mjesec. Sama prica dr. Devlete dala mi je krila, nadu. Moj predposljednji dr. mi je nakon HSGa rekao da vise ne zna sta bi mi uradio i da je jedino ostalo da cekam - terapiju mi nikad nikakvu nije dao. A o posljednjoj dr. bolje da i ne pisem. Onako usput mi je rekla da nismo kompatibilni muz i ja, tj. njegovi spermatozoidi sa mojim jajnim celijama. Nalazi nam uredni, sve ok, hvala Bogu, i u odnosu na to ona mi je tako hladno saopstila tu vijest, kao i to da ne brinem, uradice mi vantjelesnu... Napominjem da nikad nijednu terapiju nisam koristila! Dr. Devleta je ostala zapanjena sa svim dozivljajima [sm=smiley24.gif] kroj koje smo prosli - sto u odnosu na nalaze, sto u odnosu na nase godine, sto u odnosu na to da je vantjelesna zadnja stanica, a mi do sad nismo bili ni na jednoj. [sm=smiley1.gif] Posto nisam nikad do sad radila hormone, nijedan od mojih famoznih dr. kod kojih sam bila nikad mi nisu rekli da to treba da uradim - htjela sam na svoju ruku da ih radim, ali nije mi se dalo, rekla mi je da nakon mjesecnice koju bi trebala dobiti 12.1. uradim taj nalaz (od 2. do 5. dana), kao i OGTT i insulinemiju. OGTT kao i nalaz secera u krvi vec uradeni. Nalazi uredani, hvala Bogu. Sad cekam 12.01. pa cemo da vidimo. [sm=smiley1.gif] Uh bas se ja raspisah. [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|