uplasena22 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.11.2012 11:06:15)
|
Pozdrav svima... Danas sam se priključila forumu i ukratko ću da opišem situaciju, pa slijede pianja.[sm=zmeden.gif]... Prije nekoliko dana sam bila prvi put u ordinaciji Balić kod dr. Devlete (oduševljena), koja mi je na osnovu mog papa nalaza od ranije dala Neo penotran i Sozol za supruga, u pitanju je neka bakterijska viroza koja se očigledno vratila s obzirom da mi doktor kod koga sam ranije išla nije dao ništa za liječenje partnera. Suprug i ja smo u "akciji" već neka 4 mjeseca i ja već po malo brinem....nadam se da je ova bakterija jedina smetnja, jer surpug nje radio spermogram, a kada sam to pomenula doktorici, rekla mi je da, još malo pričekamo...da, svemu damo šansu... Elem, moje pitanja su sledeća, nakon koliko vremena čovjek treba da se brine i počne da radi sve nalaze detaljnije, sem UZV, papa, VB, gdje je po riječima doktorice ,sem bakterije sve OK... Zatim, znajući da su mi plodni dani, sačekala sam sa terapijom, da "iskoristim" još ovaj mrug (mjesec), pa ako opet budu dvije II crtice, nastupa terapija.... No,jutros sam uradila test, 4 dana nakon ovulacije i bio je negativan, zanima me da li je moguće da on uopšte pokaže trudnoću s obzirom da sam test uradila tako rano....
|
|
|
|