Mia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.10.2012 15:23:55)
|
IZVORNA PORUKA: tissa Hvala vam svima na tako lijepoj dobrodoslici[sm=smiley36.gif], bas ste me prijatno iznenadile Mia-uspjela sam da kupim sve u BG, ali puno ti hvala sto si se ponudila da mi poklonis, to je isto kao da si mi dala-hvala puno! Od ponedjeljka pocinjem sa bocama, pa mi pisite svoja iskustva, ko vam je davao, dali ste isle na posao i normalno radile, ja radim kancelarijski posao, koji nije fizicki tezak, ali je ponekad stresan, imate li ideju da li da odmah odem na bolovanje(imam tu mogucnost) i da mirujem dok primam terapiju ili da idem na posao ???[sm=zmeden.gif] Znam da su vam ova pitanja dosadila, ali ovdje ima puno postova, pa ne stignem sve procitati, a nije naodmet da i ponovimo, jer ovdje se svakim danom pojavljuju nove zenice, a vi ste prave iskusne trudilice i mame, pa kad budete imale vremena pisiite nam :) Meni ste kao sto sam vec i rekla stvarno dosta pomogle...[sm=bravo.gif] pozdravljam vas sve redom Sanjalica, Mia, Patrizia, VEdica [sm=smiley1.gif] ..... tissa nema na cemu [sm=smiley2.gif] Drago mi je da si sve uspjela nabaviti i zelim ti puno srece i da ti ovaj postupak bude uspjesan [sm=bravo.gif] Sto se tice bockanja, ja sam sve prepustila medicinskom osoblju [sm=smiley36.gif] jer ja nisa mogla ni pomisliti da sama sebi dajem boce ... ali eo vidis ima hrabrih zenica koje kazu da je bas jednostavno i koje su same sebi davale, ali ja sam KUKAVICA i to javno priznajem! Cijelo vrijeme bockanja mozes raditi, samo ti je moj savjet da od punkcije pa sve do aBd bete izganjas bolovanje. To je cisto zato da se mozes odmarati i opustiti. I ja imam kanelarijski posao koji nije fiziki naporan ali je psihicki katastrofa, tako da sa ja bila na bolovanju. Nazalost moja beta je bila 0, sto tebi nikako ne zelim. Uglavnom, pokusaj izganjati sto vise bolovanja cisto da izbjegnes stresove na poslu. Sretno i javljaj nam se sa informacijama kako napreduje postupak [sm=bravo.gif]
|
|
|
|