RE: Dr. Balić - Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Mia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.8.2012 22:34:20)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Moja drugarica je skoro radila ICSI kod Balića i hvala Bogu trudna je. Ostala joj je kutija menopura koju bi prodala jeftinije nego što košta, a uz to bi i poklonila još dvije injekcije menopura i 5 decaceptila. Pa eto, ako je neko zainteresovan, nek mi se javi da vas "uvežem" [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Sretno svim curama i dabogda sve bile trudne i rodile zdrave i žive bebare [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za tvoju prijateljicu. Ja sam vec nabavila lijekove i to bas menopur i decapatyl [sm=smiley13.gif] Nadam se da ce se neko javiti kome trebaju, A za tebe [sm=smiley31.gif]

myself -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.8.2012 12:34:41)

Drage moje, tek sam se ukljucila na ovaj forum. Htjela sam da pitam da li neka od vas zna koliko kosta prvi pregled sa konsultacijama kod dr. Balić. Mislila sam da ponesem sve nalaze koje sam ranije uradila i da potrazim njihovo misljenje. Do sada sam se lijecila kod dr. godnjaka u Sarajevu u drzavnoj bolnici ali tamo nema uslova iako je doktor strucan. 

Mia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.8.2012 13:03:52)

myself prvi pregled uključuje: konsultacije, ultrazvuk i ginekoloski pregled i kosta 50 KM. Obavezno ponesi sve nalaze sa sobom. Sretno i nadam se da ce biti dobre vijesti sa prvog pregleda [sm=bravo.gif]

Cenzura83 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (2.8.2012 21:31:27)

Moj prvi prelgled je koštao 100, ili čak i prko, ne sjećam se dobro. 50 je bio svaki naredni.

Amelaa RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (4.8.2012 13:17:07)

Evo i mene odmaram...jucer sam radila histeroskopiju i sve je proslo u najboljem redu..svi su bili max ljubazni.. Danas me stomak malo boli..to je normalno.. Doktorica je jako optimisticna ...kaze da su nam sanse za prirodno puno veca...ako Bog da,

proljece12 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (6.8.2012 18:29:09)

amela bas mi je drago za tebe, a samo ti slusaj balicku pronace ona vec neko rjesenje. i ja sam radila histero kod nje, i stomo me bolio malo sutradan, poslije ko nova.....i poslije histero i zatrudnim [sm=smiley1.gif]

Azyy -> RE: Dr. Balić - Tuzla (6.8.2012 19:57:25)

Amela RR super za hist. i ja sam radila kod Balićke i poslije u postupak icsi i uspjemo hvala dragom Allahu [sm=nosecka.gif]

maxus svratila -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.8.2012 9:19:35)

Ja imam neku terapiju, pa kad zavrsim radim briseve ponovo, ako bude sve OK radim HSg kod njih.
E pa, ako je neka radila, da mi ukratko opise koliko dugo traje, i sta da ocekujem.
Znam da je sve individualno, ali.......

snowrose -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.8.2012 12:56:09)

Drage moje !
Danas se rodila prva "smrzlica" dr Balića-jedan zdrav dječak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

Mia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.8.2012 12:59:21)

Cestitamo roditeljima malog smrzlica [sm=smiley36.gif] Zelimo mu puno godina zdravlja i srece! On jepravo malo cudo... iz ledenog doba u ovaj nas topli dunjaluk! Ovo je bas lijepa i ohrabrujuca vijest[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

snowrose -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.8.2012 13:01:25)

Da,zato sam i imala potrebu da vam javim.
To je bebica moje prijateljice [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif].

AMELIC -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.8.2012 13:03:41)

Maxsuz ja sam radila HSG kod njih, sve prošlo OK,HB jajovodi bili prohodni i nije puno bolilo(ko jači bol kad dobiješ mengu),a trajalo nekih 10-tak min ako se dobro sjećam...bilo je to prije neke 3 godine[sm=smiley1.gif]
Uglavnom brzo prodje,poslije pola sata preležiš u sobi kod njih i kući,malo sam krvarila al sutradan normalno na posao...Ne brini[sm=smiley1.gif]

AMELIC -> RE: Dr. Balić - Tuzla (7.8.2012 13:04:21)

Snow evo i ovdje da uputim čestitke sretnim roditeljima...to je tako divna vijest[sm=bravo.gif]

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.8.2012 0:30:40)

evo meneee, ja sam bila malo tuzna, jer mi je test bio negativan, pa sam dobila[sm=hudicek1.gif], ali sam nakon toga odmah otisla na more, pa sam se oraspolozila...
upravo danas sam zavrsila terapiju Klomifena, bila sam kod doktora, kaze da se dva folikula izdvajaju, pa cu u nedelju na injekciju Pregnyl/a, a u utorak INSEMINACIJA...uh, da se i to zavrsi, aBd[sm=nosecka.gif]

Lulu_08 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.8.2012 6:14:24)

IZVORNA PORUKA: AMELIC

Snow evo i ovdje da uputim čestitke sretnim roditeljima...to je tako divna vijest[sm=bravo.gif]

AMELIC, tvoj ticker pokazuje da si 9 sedmica trudna, je li to ostao ticker od ranije ili sam ja propustila nesto? [sm=smiley36.gif]

proljece12 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.8.2012 11:13:33)

amelic ima djecaka , a to s tickerom se nesto pobrkalo...
kako si ti lu lu, kako beba slusa

Lulu_08 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.8.2012 11:18:44)

Pa da znam za bebaca ali reko da nije ponovo trudna pa stoga ticker, ali znaci on je pobrkao se hehe.

Dobro sam proljece12 evo me u "zatvoru" sa curicom, a starija u vrticu. Juce sam bas bila kod Dele na kontrolnom pregledu ono mjesec i pol nakon poroda, pa je sve super hB, dobila sam i prvu [sm=hudicek1.gif] vjesticu, jajnici aktivni.

Kako si ti, kako bebice slusaju, dokle si?

proljece12 -> RE: Dr. Balić - Tuzla (24.8.2012 12:29:43)

super nek je sve ok
i ja sam juce bila kod balica, ope smo se mogle sresti[sm=smiley1.gif] usla sam u 32 sed , napredujemo. malo su s glavicama se spustitli nize pa moram mirovat, a nisam otvorena hb. ba ne bi otisli s teme to je ukrsatko

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (27.8.2012 12:41:25)

imam jedno pitanje za one koje su radile inseminaciju...imamo zakazano za sutra u 9, s tim da je doktor rekao da dodjemo 15 do 8, da muz da svoj uzorak sperme, pa me zanima da li moze donijeti uzorak od kuce? Vec smo to radili kad smo radili spermogram, jer smo iz TZ, pa nam je blizu.

Azyy -> RE: Dr. Balić - Tuzla (27.8.2012 14:57:40)

Madica najbolje bi ti bilo da nazoves ordinaciju i pitas..i rijesen belaj...

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.8.2012 15:13:56)

Ja jutros zavrsila sam inseminacijom, ali doktor nije nikako optimistican, jer je uzoraka sperme bio poprilicno los, kaze nije nemoguce, ali da ne ocekujemo puno...Ne znam sta da radim ako ne uspije, da li da jos pokusavam sam inseminacijom ili da pocnemo sa pripremama za IVF? On kaze da je ta odluka ipak na nama, pa vidjecemo za 14 dana...

Azyy -> RE: Dr. Balić - Tuzla (28.8.2012 18:58:36)

Madica ja ti zelim da uspije, moj ti je savjet da pozitivno razmisljas, sad se uopste ne opterecuj sta ako ....bilo je zenica kojima su davali bas male sanse za uspjeh (skoro nikakve) pa dragi Bog ih obradova..[sm=smiley31.gif]

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.8.2012 11:19:28)

hvala ti puno Azyy, i meni je doktor rekao da je bilo kod njih slucajeva da zene poslije nekoliko neuspjesnih IVF prirodno ostanu trudne, i to u slucajevima gdje je on mislio da je to teoretski nemoguce...Samo pozitivnoooo!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.8.2012 11:53:41)

Jedna lijepa vijest za parove koji su predali za refundaciju sredstava,jutros su poceli isplacivati parovima kojima je to odobreno,cestitike svima[sm=bravo.gif]

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (29.8.2012 13:21:46)

E to je bas lijepa vijest...super. Nego, imam pitanje ze sve iskusne zene. Da li je neka zena odmah drugi dan nakon inseminacije osjecala neku malaksalost? Osjecam se BAS, jedva hodam preko sobe, a imam neke neodlozene obaveze za pola sata, ne znam kako cu ici. Joooj[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>