RE: Dr.Balić- Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

witch -> RE: Dr.Balić- Tuzla (19.6.2012 16:35:11)

Cestitaaaam! Kako je to lijepo cuti! Uzivajte![sm=bravo.gif]

Mirkica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (19.6.2012 20:28:16)

IZVORNA PORUKA: kevser

ona1965 ne razumijem tvoju ogorcenost Balicima, diplome su za pohvalu a ne za kritikovanje, a ni pozitivni rezultati im ne manjkaju...???

vala ime mu ne volim cuti , covjek koji je mojoj snahi iz cista mira rekao da mala nije u redu i da se nece roditi zdrava on vidjeo od OKA zena prosla pakao i rodila je Bogu hvala zivo i zdravo djete a da se On pitao ocistilo bi se jer kao on od OKA vidi da je nuhalni anbor 5 i da beba nece se rodit zdrava .

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.6.2012 13:44:56)

Drage moje, prije svega veliki pozdrav za sve...ja sam bila aktivna na ovom forumu prije dvije godine, ali sam se bas razocarala u to sto bebice nema pa nema (u augustu ce biti 3 godine kako se trudimo da ostanemo trudni) i nisam mogla ni misliti o tome neko vrijeme...Ali, sad smo mm i ja odlucili da se svim snagama borimo, i tako smo poceli lijecenje kod dr. Balica. Mm ima oligoastenespermiju, a ja sam nedavno radila histeroskopiju i hsg. Uh, bilo je to bas negativno iskustvo, bolio me je stomak dva dana, i i anesteziju sam lose podnijela. Ali, sta se mora nije tesko. Inace, malo su mi poviseni lh i prolaktin, pa ne znam sta ce mi dr. predloziti u vezi s tim. Trebali smo raditi inseminaciju, samo ne znam koliko vremena treba da prodje od histeroskopije, treba da odem kod njih u ordinaciju uskoro.

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.6.2012 19:14:13)

Vedice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] kakve krasne vijesti, zelim ti urednu trudnocu i zdravu bebacu
Madice, sretno... nemoj se predavat, bori se svom snagom, i ja i mm smo se borili 3 godine i na kraju hB uspjeli kod dr Dele [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

a svima kojima smetaju diplome (koje nama normalnim pacijentima ulijevaju povjerenje) - pa slobodna smo drzava, niko vam ne brani da odete kod travara i ostalih bez ijedne diplome [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Vedica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (20.6.2012 20:14:48)

Cure hvala :* zasad maksimalno uživam.

A slazem se sa Aavalon imamo svi pravo izbora hB pa svako može naći nekog stručnog dr.
Ja znam da sam na prvom razgovoru sa dr. znala da ce biti to uspješna saradnja, i evo hB i jeste bila.
Pristup tih 'diploma' nama koji se borimo sa neplodnošću je po mom mišljenju odličan

Ja znam da za sreću koju smo Mm i ja, i cijela porodica, osjetili kad je beta bila 151 zaslužna i dr. Devleta i cijela ordinacija Balić

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.6.2012 10:07:19)

Madica pozz,ja sam prosle godine radila histeroskopiju kod dr Balić,i meni je dr rekla da je dovoljno da dodje samo jedna menstruacija,i mozes odmah krenuti u nove pobjede.Aavalon bas se ismija za ove travare[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.6.2012 22:04:03)

hvala na lijepim rijecima, meni je druga menstruacija vec dosla i prosla, jer sam kasno popila antibaby pilulu, pa sam dobila odmah poslije histeroskopije, a sad IDEMO DALJE!!!
cestitke svima koji su dobili najljepsu vijest[sm=nosecka.gif]

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.7.2012 16:37:30)

drage moje, zakazala sam termin za pon. za konsultacije o daljem postupku (inseminacija ili nesto drugo prije toga), juce sam trebala dobiti menstruaciju, a stomak me boli, i jos sam nervozna zbog toga sta ce mi dr. reci, pa nikako ne mogu da uzivam u vikendu :(

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (14.7.2012 17:20:02)

Madice, ma samo ti uzivaj u vikendu i ne brini dok ne dodje za to vrijeme... a i sto ti dr kaze, to je za tebe najbolje, samo imaj povjerenja u njih. Sve ces zaboraviti kad budes [sm=nosecka.gif], vidjet ces. Sretno [sm=smiley1.gif]

pahuljica mala -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.7.2012 22:36:22)

E drage moje, pozdravljam vas sve ;) Mi se evo sad vec sest godina trudimo za bebicu...nista. Doktorima Balic svaka cast, ja sam kod doktorice Devlete, i za nju samo rijeci hvale, divna osoba, muz je radio nalaz kod dr. Adema, dva puta, ja sa nalazima kod dr. Devlete, i sve uredu, kaze da sa njegovim nalazima, i mojim sve je uredu, i da ne vidi niti jednu ginekolosku prepreku, zbog koje ne dolazi do trudnoce....U januaru ove godine, meni menstruacija kasnila, inace na 28-i dan dodje...tacno, tada je vec bio 34 dan,,,kupimo test u nedjelju uvece pozitivan ( blago pozitivan...ali crtica vidjljiva), uvece krvarenje...pomalo, ponedjeljak ujutru nazovem i odmah mi kazu da dodjem, kada je doktorica vidjela test koji sam ponijela, odusevljena, međutim nakon pregleda, :( nema nista, na nalazu napise : nakon blago pozitivnog testka oskudno krvarenje. Uradim betu kod njih, jer se doktorica plasila vanmatericne trudnoce, jer prilikom pregleda nije vidjela nista sto bi upucivalo na normalnu trudnocu, i da ne duljim ;) nalaz bete nije upucivao na trudnocu, tako da je to ipak bila ta "biohemijska trudnoca" i da je plod otisao krvarenjem.
Eh, ono sto me sad "brine" je cinjenica da moje menstruacije inace uredne, i obilne, i u trajanju od 7 dana...nekad cak i 8, prosli mjesec dobijem mens. 12.6. traje 7 dana, :/ ovaj mjesec, 11.7. pojavi se smedji iscjedak, i cijeli dan tako, malo sasvim malo lici na krv, i koristila dnevni ulozak, 12.7 pojavi se malo obilnije krvarenje, bas krvarenje...do uvece, i kraj...u petak nista, ama bas nista, subota nista, danas malo dvije tri kapljice, nije cista krv vec onako smedje...kupim test, TEST NEGATIVAN!
Sad stvarno ne znam sta da mislim, jer osjecam neki pritisak, u stomaku, tacnije na janike, kao da je neka lopta pritisnula jajnike, pojacano mi culo mirisa, okus mi drukciji nego inace sta god da jedem...nije bas onako kako je dosad bilo, bila sam ubijeđena da sam stvarno ovaj put [sm=nosecka.gif] jer se umorim brze nego inace, zaspim brze nego inace, a ovaj osjecaj nadutosti , i pritiska u stomaku posebno mi cudan, ali eto nakon negativnog testa vidim da nema nista od toga...
Izvinite na ovako dugom postu, sve sam opsirno pisala, a dragim trudnicama zelim svako dobro i da uzivaju u tom stanju ;)

Mia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.7.2012 22:58:08)

pahuljica prije svega dobro dosla na forum [sm=smiley1.gif]

Ja ti nemam nista pametno za reci, samo znam da se meni ljeti desava da mi se poremeti kolicina krvarenja. Meni inace [sm=hudicek1.gif] traje 3-4 dana, ali ljeti mi se desi na mi poneka traje znatno duze i bude jaaaaako obilna. E sad kod tebe je obrnuto... inace su ti obilne a dasa ti je poprilicno oskudna. To moze svakako imati veze i za promjenom u hormonalnom statusu. A to sto osjecas neki pritisak na jajnike ... da se mozda nisi prehladila. U svakom slucaj, da bi otklonila sve sumnje i strahove otidji doktoru pa ako bude trebalo uradices pretage.

Sretno i javi nam sta je bilo [sm=smiley1.gif]

pahuljica mala -> RE: Dr. Balić - Tuzla (16.7.2012 13:15:17)

Javim vam cim odem, mozda ove sedmice, ako Bog da, mada iskreno bojim se da nije sta opasno [sm=smiley13.gif] jer ovako mi nikad nije bilo....a stomak mi tako napuhan i velik [sm=zmeden.gif] Moguce da je neka promjena zbog ovog vremena, toplota, a i zeludac me nesnosljivo boli, od hladne vode najvjerovatnije...Hvala Mia na odgovoru :*

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.7.2012 12:43:06)

Mm i ja smo juce bili na konsultacijama kod doktora, dao mi recept za Klomifen, da pocnem piti kad dobijem...a ja jos nisam dobila, pa sad jutros radila test i ...[sm=smiley19.gif] Inace mi ne kasni duze od 2 dana, danas je vec 4. dan pa sam se jadna ponadala, ali nista.

pahuljica mala -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.7.2012 13:26:05)

Madica jel ti mila tek sad pocinjes Klomifen, jesi li ga prije pila, ja sam Klomifen koristila, peti dan menstruacije, pa do desetog dana, dvije na dan, i onda dvanaesti ili trinaesti dan isla kod doktorice na folikulometriju...to sam prosle godine, i onda stala, da vidimo i cekamo...međutim eto jos uvijek nista. Pokusaj se zabaviti necim jos koji dan, ( ja ti to govorim, a znam dobro da je nemoguce) ali eto pokusaj molim te, i sacekaj jos koji dan pa test uradi, molim Boga Dragoga da te obraduje, i da nam se javis sa lijepim vijestima.

Madica -> RE: Dr. Balić - Tuzla (17.7.2012 15:17:13)

Tek juce mi doktor dao recept i rekao da se njemu javim kad i ako dobijem menstruaciju... Znam da moram biti strpljiva, opet cu u petak raditi test ako ne dobijem menstruaciju u medjuvremenu. Hvala puno na lijepim zeljama, da aBd sve dobijemo svoje [sm=duda.gif]

pahuljica mala -> RE: Dr. Balić - Tuzla (21.7.2012 14:22:02)

Madica :) ima li kakvih novosti, jesi li radila jucer test iskreno se nadam da ce biti [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] :*

Anoniman -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.7.2012 11:15:44)

Dali neka mozda zna,dali se ako bi radila inseminaciju kod dr Balica,mora biti u braku da bi se ovo obavilo? Poznajem neke koje su radile vantjelesnu oplodnju i znam da valjda se mora biti u braku da bi se to obavilo,al me zanima dali se to odnosi i na inseminaciju ili samo za v.oplodnju?

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.7.2012 11:25:26)

Anoniman ,niko ti kod Balića ne traži vjenčani list,samo morate oboje biti suglasni i potpisete se na papir,mada mozes nazvati telefonski i pitati sestru.

Anoniman -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.7.2012 11:29:39)

Hvala...Ti si isla vidim nekoliko puta pa me zanima posto je inseminacija kod njih i jel se trose lijekovi i koliko sve to novaca izadje?

patrizia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.7.2012 11:32:55)

Da isla sam 7 puta, i sve ti zavisi koju ti terapiju propise ,tj sta je uzrok neplodnosti?Ja sam primala injekcije koje su me po postupku kostale cca 500 KM, a ima zena koje koriste klomifen čija kutija kosta 6 KM.To ti samo dr moze reći ,sta ces koristiti,a postupak inseminacije kosta 500 KM(+ lijekovi).Sretno!

sanjalica_m -> RE: Dr. Balić - Tuzla (31.7.2012 12:01:36)

Patrizia kako si ti? Kako napreduje trudnoca?

Amelaa RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.8.2012 13:20:53)

Ako Bog da u petak sam na histeroskopiji kod dr.Balica... Ako Bog da nadam se da ce sve proci kako treba...

AAvalon -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.8.2012 17:31:05)

Amelaa sretnooooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a bit ce aBd sve u redu, to je samo jedan korak blize ka tvojoj [sm=duda.gif]

klemzi -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.8.2012 17:46:59)

Moja drugarica je skoro radila ICSI kod Balića i hvala Bogu trudna je. Ostala joj je kutija menopura koju bi prodala jeftinije nego što košta, a uz to bi i poklonila još dvije injekcije menopura i 5 decaceptila. Pa eto, ako je neko zainteresovan, nek mi se javi da vas "uvežem" [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Sretno svim curama i dabogda sve bile trudne i rodile zdrave i žive bebare [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mia -> RE: Dr. Balić - Tuzla (1.8.2012 22:32:09)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Ako Bog da u petak sam na histeroskopiji kod dr.Balica... Ako Bog da nadam se da ce sve proci kako treba...

Sretnoooo i navijamo za najbolje moguce vijesti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>