pahuljica mala -> RE: Dr. Balić - Tuzla (15.7.2012 22:36:22)
|
E drage moje, pozdravljam vas sve ;) Mi se evo sad vec sest godina trudimo za bebicu...nista. Doktorima Balic svaka cast, ja sam kod doktorice Devlete, i za nju samo rijeci hvale, divna osoba, muz je radio nalaz kod dr. Adema, dva puta, ja sa nalazima kod dr. Devlete, i sve uredu, kaze da sa njegovim nalazima, i mojim sve je uredu, i da ne vidi niti jednu ginekolosku prepreku, zbog koje ne dolazi do trudnoce....U januaru ove godine, meni menstruacija kasnila, inace na 28-i dan dodje...tacno, tada je vec bio 34 dan,,,kupimo test u nedjelju uvece pozitivan ( blago pozitivan...ali crtica vidjljiva), uvece krvarenje...pomalo, ponedjeljak ujutru nazovem i odmah mi kazu da dodjem, kada je doktorica vidjela test koji sam ponijela, odusevljena, međutim nakon pregleda, :( nema nista, na nalazu napise : nakon blago pozitivnog testka oskudno krvarenje. Uradim betu kod njih, jer se doktorica plasila vanmatericne trudnoce, jer prilikom pregleda nije vidjela nista sto bi upucivalo na normalnu trudnocu, i da ne duljim ;) nalaz bete nije upucivao na trudnocu, tako da je to ipak bila ta "biohemijska trudnoca" i da je plod otisao krvarenjem. Eh, ono sto me sad "brine" je cinjenica da moje menstruacije inace uredne, i obilne, i u trajanju od 7 dana...nekad cak i 8, prosli mjesec dobijem mens. 12.6. traje 7 dana, :/ ovaj mjesec, 11.7. pojavi se smedji iscjedak, i cijeli dan tako, malo sasvim malo lici na krv, i koristila dnevni ulozak, 12.7 pojavi se malo obilnije krvarenje, bas krvarenje...do uvece, i kraj...u petak nista, ama bas nista, subota nista, danas malo dvije tri kapljice, nije cista krv vec onako smedje...kupim test, TEST NEGATIVAN! Sad stvarno ne znam sta da mislim, jer osjecam neki pritisak, u stomaku, tacnije na janike, kao da je neka lopta pritisnula jajnike, pojacano mi culo mirisa, okus mi drukciji nego inace sta god da jedem...nije bas onako kako je dosad bilo, bila sam ubijeđena da sam stvarno ovaj put [sm=nosecka.gif] jer se umorim brze nego inace, zaspim brze nego inace, a ovaj osjecaj nadutosti , i pritiska u stomaku posebno mi cudan, ali eto nakon negativnog testa vidim da nema nista od toga... Izvinite na ovako dugom postu, sve sam opsirno pisala, a dragim trudnicama zelim svako dobro i da uzivaju u tom stanju ;)
|
|
|
|