RE: Dr.Balić- Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (7.5.2012 14:25:10)

Patriziaaaa, gdje siii? Kad ces nas vise obradovati?? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

palma -> RE: Dr.Balić- Tuzla (7.5.2012 14:41:20)

Mogu li ja prije Patrizie??? Moja beta 276....

palma -> RE: Dr.Balić- Tuzla (7.5.2012 14:47:26)

Ali će i Patrizia brzo javiti ja mislim[sm=smiley1.gif]...

snowrose -> RE: Dr.Balić- Tuzla (7.5.2012 15:37:21)

IZVORNA PORUKA: palma

Mašallah,[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
Koji je dana ET?
Visoka betica,da nisu [sm=duda.gif] i [sm=duda.gif] .

@malena@ -> RE: Dr.Balić- Tuzla (7.5.2012 17:49:20)

TRUDNICAMA CESTITKE.
Kako je lijepo vidjeti ovako lijepe betice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
curke cuvajte se i uzivajte u trudnoci

patrizia -> RE: Dr.Balić- Tuzla (7.5.2012 17:53:58)

Cure
Moja beta 12 dan ET 177[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

malena ze -> RE: Dr.Balić- Tuzla (7.5.2012 20:18:04)

Bravo cure ,cestitam od srca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

palma -> RE: Dr.Balić- Tuzla (7.5.2012 21:53:12)

Snowrose ako i budu [sm=duda.gif][sm=duda.gif] nemam ništa protiv [sm=smiley1.gif], 12 je dan od ET...

Lulu_08 -> RE: Dr.Balić- Tuzla (7.5.2012 22:34:42)

IZVORNA PORUKA: palma

MashAllah cestitam od srca i zelim sve naaaaaaaaaaaaaaaajbolje, aBd da bude uredna trudnoca!!!!!!!

IZVORNA PORUKA: patrizia

Cure
Moja beta 12 dan ET 177[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

A ja cekam obavijest na "TRUDNA SAM" [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitam od srca patrizia, da aBd bude skolska trudnoca pa uz Boziju pomoc na svijet doneses zivu i zdravu bebicu (ili 2 hihih)...

napolitanka -> RE: Dr.Balić- Tuzla (8.5.2012 0:01:08)

drage moje suborke, beskrajno sam sretna zbog vas, želim vam prelijepih 9 mjeseci, i uživajte u svojim trudnoćama, osjećam se kao da se meni desilo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (8.5.2012 1:07:35)

Jupiiiii [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Cestitam [sm=nosecka.gif] Palma i Patrizia, zelim vam najljepsih [sm=9nebesa.gif] mjeseci i zive i zdrave [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

AAvalon -> RE: Dr.Balić- Tuzla (8.5.2012 10:24:17)

Palma i Patrizia, cestitke i hvala Bogu sto vas je obradovao... zasluzile ste [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

da vam dragi Bog podari uredne trudnoce, prekrasnih 9 mjeseci, lagane porode i zdrave bebe na kraju [sm=smiley1.gif]

ljubim vas

AMELIC -> RE: Dr.Balić- Tuzla (8.5.2012 10:30:52)

Palma, Patrizia,trudnjače naše, ČESTITAAAAM [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pepika -> RE: Dr.Balić- Tuzla (8.5.2012 10:37:04)

IZVORNA PORUKA: AAvalon

Palma i Patrizia, cestitke i hvala Bogu sto vas je obradovao... zasluzile ste [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

da vam dragi Bog podari uredne trudnoce, prekrasnih 9 mjeseci, lagane porode i zdrave bebe na kraju [sm=smiley1.gif]

ljubim vas

POTPISUJEM [sm=sloncek.gif]

aidicaa -> RE: Dr.Balić- Tuzla (8.5.2012 12:51:57)

Iskrene cestitke dragim trudnicama [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
Uzivajte u [sm=nosecka.gif] [sm=nosecka.gif]

patrizia -> RE: Dr.Balić- Tuzla (9.5.2012 11:28:34)

drage moje suborke

moja prva beta je iznosila 177,za dva dana 464.
Zahvaljeujem se dragom Bogu što me je obradovao,a naravno i vama od dveg srca ,što ste tolik oradosne zajedno sa mnom[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Lulu_08 -> RE: Dr.Balić- Tuzla (9.5.2012 12:12:13)

IZVORNA PORUKA: patrizia

drage moje suborke

moja prva beta je iznosila 177,za dva dana 464.
Zahvaljeujem se dragom Bogu što me je obradovao,a naravno i vama od dveg srca ,što ste tolik oradosne zajedno sa mnom[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Cestitam jos jednom od srca, a tek sada vidjeh da je icsi bio 25og aprila - na rodjendan moje djevojcice [sm=bravo.gif]

ena0002 -> RE: Dr.Balić- Tuzla (10.5.2012 18:56:55)

Palma i Ptrizia jos jednom iskrene cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (18.5.2012 11:18:17)

Kako ste nam [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]?
Koliko sam cula, bilo je postupaka i u maju, pa reko znate li kad su bete?

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (22.5.2012 14:58:46)

Moze li mi neko reci koliko kosta histeroskopija kod dr.Balic?

palma -> RE: Dr.Balić- Tuzla (22.5.2012 18:37:23)

Ja mislim da je histeroskopija 700 km, koliko se ja sjećam, jednom sam pitala...

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (22.5.2012 18:53:35)

Kako si ti? Kako [sm=nosecka.gif]?

palma -> RE: Dr.Balić- Tuzla (22.5.2012 19:06:10)

Ma ok sam ja, nego sam poslije UZ još više zabrinuta, doktor me isprepado, obzirom da su blizanci kaže rizično, pa može jedno otići, pa može ovo pa ono, i ja sad trebam preživjeti još dvije sedmice do slijedećeg UZ, sva sam prestravljena...

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (22.5.2012 19:34:10)

Uh, najgore je kad te tako unaprijed isprepadaju... Jesi li isla kod dr. Balic na kontrolu ikako?
Ja sam kod nje isla na prvi UZV nakon bete...
A blizanci su?? Joj, bas krasno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Cestitam, i zelim ti sve najbolje i tebi i tvojim [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Ja sam bas jucer isla na kontrolu i saznala da je [sm=rozacrtici.gif]
I opet sam se odusevila doktoricom...idem ja redovno u svom gradu na kontrole i to, ali ona je ipak mimo sve doktore. Oko sat vremena je pregled trajao, svaki prstic, organ... ma sve, sve je ona detaljno pregledala i cijelo vrijeme je objasnjavala sta gleda.
Samo je steta sto ne radi vise u bolnici, pa i ne poradja, inace bih ja samo kod nje, iako mi je Tuzla jako daleko.

palma -> RE: Dr.Balić- Tuzla (22.5.2012 20:00:50)

Ma ja sam ti kod doktora Balića, on me je malo isprepadao ali najviše zbog toga da bih se pazila i da ne idem na posao...a išla sam na prvi UZ sedmicu poslije bete, samo da se vidi je li sve u maternici, a opet ću za 15 dana ako Bog da kod njega pa valjda se bude nešto bolje vidjelo...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>