RE: Dr.Balić- Tuzla (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Azyy -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 13:46:55)

Amela super [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

malena27 RR -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 13:49:23)

Amela predivne vijesti! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mya_81 RR -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 14:07:17)

Amela, da ovo bude prva divna vijest u nizu [sm=smiley31.gif]

pepika -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 15:02:20)

Amela bas mi je drago[sm=bravo.gif] samo naprijed.

Amelaa RR -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 20:20:38)

Hvala jos jednom svima, sve je super proslo, iako sam imala uzasnu glavobolju vjerovatno zbog puta jer je cijelo vrijeme kisa padala, popila sam 2xbrufen 400mg sat prije postupka. Tamo smo dosli tacno u zakazano vrijeme, i odmah je pocela priprema, prvo wc, pa onda raspremanje... Doktorica me cijelo vrijeme ohrabrivala, i govorila da je vise neugodno nego bolno..ali mene je bilo strah jer ipak nakon procitanih iskustava nije jednostavno. Prvo je obavila detaljan gin.pregled, gdje mi je sve detaljno objasnjavala, oblik materice, supljine i sve, cak smo se i smijali, jer je slikala cijelo vrijeme dok je objasnjavala i u jednom trenu kaze ovu sliku moram sacuvati za sebe i svoja predavanja studentima, naravno ako se ti slazes s mnom jer se lijepo vidi oblik materice, supljine svega... Reko doktorice postat cu poznata zbog te slike[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. I onda je usljedilo ono cega sam se najvise bojala, noge su mi pocele drhtat a doktorica me smirivala, sestra Suzana je pomagala...stavili su kateter i onda je pocelo ubrzgavanje tecnosti, malkice bolno, bol kao menstrualni bolovi...a ja se tresem ko prut, a doktorica mi govori gledaj na monitoru kako lijepo tecnost prolazi, desni jajvod, pa lijevi...i gotovo...3-4 min ...Zaista nije bilo opasno ni toliko bolno.. Lezala sam nekih 20minuta i polako ustala..obukla se...dobila sam lijepo napisan nalaz DVD postupka, MM me zezo ....kaze onde ti zeno u filmske vode[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Dr. Balicima svaka cast..doktorica je u toku HSG-a otkrila polip na endometriju pa predlaze da se odstrani..Ona kaze da mogu to uradit i u Zenici al ipak mislim da cu se odluciti za njih..sto je sigurno, sigurno...

pepika -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 20:30:06)

Amela bas fino da je sve tako proslo[sm=smiley1.gif] i da je prohodno. Meni je dr.Balic prije jedno mj.dana skidala polipe i ja sam se odlucila za nju,po sto me ona vodi i moja je dr. Nisam htjela u zenickoj bolnici raditi jer imam lose iskustvo sa nasim ginekolzima i nisam se htjela prepustiti bilo kome. Sretno draga.

Amelaa RR -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 20:49:49)

Koliko kosta, nisam stigla danas pitat..i jel totalna anestezija?

maja78 RR -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 20:59:31)

Amela divno da je sve u redu i da je prohodno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

M kao Mama -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 21:03:16)

Amela baš super vijest, akobogda i taj polipić da riješiš i eto te u debele akobogda inšala

napolitanka -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 21:42:54)

amela super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] baš mi je drago da je sve ok, i da te nije bolilo[sm=bravo.gif]

BENU -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 22:10:06)

amela drago mi je da je jajovodi prohodni,super mila,a i drao mi je što si ponovno krenula sa pretragama[sm=smiley1.gif]

Mia -> RE: Dr.Balić- Tuzla (16.4.2012 22:59:50)

Amela bas super sto je sve hB prohodno is to si ti maksimalno dobro podnijela [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (25.4.2012 10:13:41)

Kako ste mi trudilice aprilke? Jesu vec bili transferi?
Sretno [sm=bravo.gif]

maxus svratila -> RE: Dr.Balić- Tuzla (25.4.2012 11:42:55)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

lDr. Balicima svaka cast..doktorica je u toku HSG-a otkrila polip na endometriju pa predlaze da se odstrani..Ona kaze da mogu to uradit i u Zenici al ipak mislim da cu se odluciti za njih..sto je sigurno, sigurno...

Bas mi je drago sto je sve fala Bogu dobro.
Zanima me koliko je sve to kostalo kod Balica, postupak cijeli, ako ne mozes ovde napsiat molim te na PP., razmisljam se da odem kod njih, jer me moja doktorica iz DZ jos uvijek ne zeli da salje na taj test.

Amelaa RR -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.4.2012 12:16:05)

Hvala svim clanicama na lijepim zeljama, maxus svratila cijena HSG je 250KM.

maxus svratila -> RE: Dr. Balić - Tuzla (25.4.2012 15:25:32)

Hvala, vjerovatno si prije toga radila briseve i ne znam sta jos sve.
Ova moja, doduse u DZ, nece ni da mi radi briseve, kao nema potrebe, a muz isto tako u ejakulatu ima bakterija, i kao ne treba da ja trosim nista, bas sam razocarana, i ne znam zasta nam onda skidaju osiguranje.
Ja sam nekad isla Balicima, divni su, mislim da cu opet.

Ako mozes samo da mi napises sta si jos kod njih morala odratid prije zahvata [sm=smiley2.gif] i jel to sve ukupno kostalo 250 KM, ili ne?

patrizia -> RE: Dr.Balić- Tuzla (26.4.2012 18:15:07)

IZVORNA PORUKA: sanjalica_m

Sretno [sm=bravo.gif]

sanjalice ,jest hB transferi su gotovi meni su vračena dva slatka [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif],i nadam se da im se svidja i da ce ostati narednih 9 mjeseci aBd.
Bilo nas je ukupno 15 u ovom postupku ...
Kako ti i tvoja trudnoča?

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (26.4.2012 22:18:58)

Joj, pa to su divne vijesti [sm=bravo.gif]
Koliko si imala js i jesi ista zamrzla? Sad samo uzivaj i cuvaj svoje bebice [sm=smiley1.gif]
Ja sam hvala Bogu dobro, jos 2 dana i ulazim u 4. mjesec. 2 puta sam bila prokrvarila malo, jednom na dan prve ocekivane menstr. poslije postupka i jednom sa 9 sedmica trudnoce. Primala sam tih dana progesteron depo uz utrogestan, malo mirovala i hvala Bogu, sve je dobro proslo.
I na pocetku sam imala uzasne mucnine, 6. i 7. sedmica posebno.. A sad je sve proslo i sad bas uzivam [sm=nosecka.gif]
Jos samo cekam da saznam spol za 15-tak dana (da mogu pomalo vec u shopping) i da osjetim pokrete [sm=sloncek.gif]

patrizia -> RE: Dr.Balić- Tuzla (27.4.2012 10:11:34)

ukupno su punktirali 26 JS .Na kraju 8 zamrznuto a dva vračena.Samo mila uzivaj u trudnoči,mogu zamislit samo kako je divno[sm=smiley1.gif]

aidicaa -> RE: Dr.Balić- Tuzla (27.4.2012 21:53:35)

IZVORNA PORUKA: patrizia

IZVORNA PORUKA: sanjalica_m

Sretno [sm=bravo.gif]

sanjalice ,jest hB transferi su gotovi meni su vračena dva slatka [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif],i nadam se da im se svidja i da ce ostati narednih 9 mjeseci aBd.
Bilo nas je ukupno 15 u ovom postupku ...
Kako ti i tvoja trudnoča?

MasAllah 15?
Neka je svima sa srecom [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] i da ugledate [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif] aBd [sm=smiley1.gif]

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (28.4.2012 10:06:16)

Kad ce beta?

patrizia -> RE: Dr.Balić- Tuzla (28.4.2012 10:42:52)

sanjalice vjeruj da mi je gore sve kako se približava.aBd negdje oko 8.05.bi bilo 14 dana od transfera,ako izdržim,tj ako je dočekam,a nadam se da hoću.Jučer sam čitala tvoj post kad ti dr nije uspio uzeti JS sva sam se najezila strahota,al eto dB pa si dočekala[sm=smiley1.gif]

palma -> RE: Dr.Balić- Tuzla (28.4.2012 12:58:23)

Dr. reče da neke žene urade onaj kućni test prije ali oni ne preporučuju jer se možda nepotrebno nasekiraš, pa sad hoćemo li mi izdržat da ne uradimo vidjet ćemo[sm=smiley1.gif]..

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (29.4.2012 10:59:56)

Ja sam uredila kucni test dva dana prije ocekivane m, i bio je negativan. Ali se nisam nasekirala, jasno mi je da i sedmica moze proci a da bude negativan..
Sutra sam ponovila, dan prije m, i pozitivan je bio [sm=smiley36.gif]
Betu sam radila 13dpt i 15dpt. Ako iko planira u Sarajevu raditi betu, preporucujem polikliniku Al-Tawil u Importane centru. Tu je 20KM, a svugdje je 50KM.

sanjalica_m -> RE: Dr.Balić- Tuzla (29.4.2012 11:32:36)

IZVORNA PORUKA: patrizia

sanjalice vjeruj da mi je gore sve kako se približava.aBd negdje oko 8.05.bi bilo 14 dana od transfera,ako izdržim,tj ako je dočekam,a nadam se da hoću.Jučer sam čitala tvoj post kad ti dr nije uspio uzeti JS sva sam se najezila strahota,al eto dB pa si dočekala[sm=smiley1.gif]

Ma naravno da ces docekati, samo misli pozitivno [sm=bravo.gif]
Mi smo trudilice vojska najjaca [sm=jezicek.gif] i sve na kraju docekamo
[sm=duda.gif] i zato se treba boriti do kraja [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>