moni555 -> RE: Spermiogram (1.9.2013 20:37:25)
|
isli smo u Sarajevo na Jezero raditi spermiogram,stanje su same nule na nalazu!Sutra putujemo za ZG, na pregled kod urologa i da ugovorimo punkciju. Zanima me zna li tko kakavi rezultati budu kod punkcije muskaraca s normalnim fsh, znam da nije isto za svakog muskarca, ali toliko se bojim toga da moram pitati... IZVORNA PORUKA: ena0002 IZVORNA PORUKA: moni555 pozdrav svima, nova sam na forumu!! Muz i ja se pokusavamo dobiti bebu godinu i pol, a u braku smo 2 god. Nakon godinu dana pokusavanja otisli smo na pretrage,kod mene sve je uredu, dok kod muza spermiogram katastrofa. Sve same nule na nalazu, a na dnu nalaza pise; MASA NEZRELIH SPERMATOZOIDA. Problem je sto spermatozoidi ne sazrijevaju i ne mogu oploditi jajnu stanicu, koristili profertil 3 mj. nalaz isti, sada pije zadnji mjesec pa se nadamo da ce se nalaz malo popraviti... Molim vas ako je netko imao ovakvih problema da se javi, jer stvarno je rijetka situacija i ne mogu naci nikoga da nam pomogne.... pozzz Ja znam za tesa metodu gdje se iz testisa pokusavaju dobiti spermatozoidi.....malo progooglaj na tu temu...a sto se tice Sarajeva provjeri da li se to radi u klinikama Bahceci i Euromedical, mislim da rade kad im dodju ovi urolozi iz Turske....znaci povremeno
|
|
|
|