laracroft -> RE: Porodiliste u Zenici (14.7.2008 21:55:10)
|
IZVORNA PORUKA: nikka Bravo za tebe Laro,eto vidiš ti si imala predivno iskustvo što se tiče pažnje i njege oko tebe a naravno da porod mora boljeti i da nekada dođe i do komplikacija što neznači da su liječnici odgovorni za to nekada se desi jednostavno,ali kad ti svi oko tebe nastoje pomoći i još razgovaraju stobom,pitaju te jesi gladna,vodete do tuša o tome ja pričam to treba da bude tretman za svaku porodilju. Možda nisu liječnici odgovorni što po bolnici gmižu žohari ili nema tople vode ili moraš hodati u poderanoj spavaćici do pupka ili što je sestra nervozna pa te ošamari ili ti neće dodati dijete jer se ti nemožeš dignuti iz lokve krvi nego ti kaže to ste tražile same učite se biti majke ili ti neće pokazati kako dojiti dijete nego ti kaže uči se biti majka,nažalost to je tako bilo u mom slučaju a tko je odgovoran neznam ali netko mora biti jer mi to nezaslužujemo. Zato smo ovdje da kažemo svoja lijepa i ružna iskustva a ne da nekoga plašimo nego da upozorimo na neke stvari koje se dešavaju oko nas a tiču nas se itekako,netreba stavljati ružne stvari pod tepih ali netreba ni generalizirati pa reći svi su ok ili nitko nevalja. Eh da sam ja na mjestu porodilja koje su dozivjele udarce na porodu....P ta sestra bi zavrsila na intenzivnoj,a da ne govorim da bi o tome bili obavjesteni i direktor,novine,televizija....Cure ne dopustite da vas iko ponizava,jer im tu slobodu ne smijemo dozvoliti.Da im se jedna usprotivi sigurno bi poslije bile opreznije.I na kraju krajeva one su tu radi sebe,svoje plate i svoje guzice.
|
|
|
|