budućamama -> RE: lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici sarajevo (26.8.2008 13:54:15)
|
IZVORNA PORUKA: Lilly Buducamama, jesi li se narucila ili moze bez termina? Meni je dr.rekao da dodem na kontrolu za 2mj., to bi trebalo biti sada pocetkom sept. Medutim, kada sam zvala na tel. kazu mi tek da nazovem pocetkom sept. kako bi mi zakazali termin za ko zna kad[sm=zmeden.gif] . Nemam pojma sta da radim? Da li da odem tek tako ili da cekam? Inace kada odem na zakazan termin cekam satima i budem medu zadnjima iako dodem medu prvima. Da li je to sto sestricama ne stavim nista u dzep?[sm=hudicek1.gif] Mene su odmah naručili već kad sam dobila uputnice za kompletnu obradu, pa ti ne bih znala reći kako ide to ponovno naručivanje. Pokušaj putem telefona ako ne možeš otići gore jer znaš kakve su gužve i koliko žena čeka. A i ja obično dođem među prvima, a uđem zadnja, ali nema veze. Pomirila sam se s tim. Ja sam valjda imala sreću pa je sestra Izeta jako ljubazna sa mnom. Nakon što me smirila kad sam prvi put otišla gore, ja sam joj odnijela kafu, sok i čokoladu kao mali znak zahvalnosti što je bila ljubazna prema meni. Ne smatram to mitom jer sam to odnijela NAKON što sam već bila tamo, a ona bila fina prema meni iako joj ništa nisam gurnula u džep. A svima je drago kad te neko malicko pripazi, zar ne? Ja lično ne mislim ostavljati nikome pare da bi me "pripazili". Čokolada uz kafu nije neki izdatak, ali te ljudi ipak drugačije gledaju. A jesi li se pokušala odmah zakazati, dva mjeseca unaprijed?
|
|
|
|