Puslica -> RE: lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici sarajevo (15.10.2008 13:53:29)
|
CAO svima ,nova sam i neznam gdje bih prvo pogledala jer imam problem za ostati trudna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image].ukratko nikad mi ciklusi nisu bili redovni tek su mi sad ustanovljeni policisticni jajnici,u braku sam 14 mjeseci,a vec 4 mjesaca sam na folikulometriji i nista.kod dr.godinjaka sam otisla dva puta i to slucajno(lijecim se privatno i u toku ispitivanja moj dr.me poslao na endokrinu za stitnjacu,pankreas i td. pa me je jedna dr. za stitnjacu uputila kod Godinjaka,koji je potvrdio dg.pco.i tada mi prepisao neke tabl.da dobijem)kad sam s tim nalazima otisla dr.koji me vodi rekao mi je da to sto mi je prepisao Godinjak nije primarna th.ja sam nastavila da se lijecim kod privatnika to je poliklinika "Bioritam"u Lukavici,dr.Željko Pavlović.veliki je strucnjak.a ja cu mozda probati i kod Godinjaka otici(treba sve probati)kazu svi da je veliki strucnjak..mada mi se gadi i uci u onu cekaonicu,a i on me nervira sto je onako nekomunikativan i otresit..
|
|
|
|