Lejla... -> RE: lijećenje kod dr.Godinjaka na ginekološkoj klinici sarajevo (19.7.2008 22:34:39)
|
Zdravo... Nadam se da sam dobro skontala ovo oko foruma,jer mi je ovo prvi i citajuci naisla sam na tebe i tvoje informacije koje trebaju meni,a primjetila sam da na forumu niko nista ne pise otvoreno,sve nesto jest-nije,a meni stvaarno treba pomoc.Ako dobijes ovu poruku,a nadam se da hoces,nadam se da ces mi moci pomoci... Muzek mi ima problematican spermiogram,samnom je valjda sve u redu,iako su doktori tako cudni da ih nista ne razumijem...Sa Koseva i dr.Junuzovica koji nam je rekao da muzek mora na operaciju,otisli smo kod privatnog doktora dr.Muhameda Hadziomerovica da vidimo da li je bas tako lose...On opet kaze da je po njemu operacija zadnje rijesenje,a da neplodnost koju mi imamo pocnemo rijesavati inseminacijom kod dr.Gudinjaka.Ti si pisala o njemu,pa me zanima seve od a-z,bez cenzure,koliko kosta sama inseminacija ako znas,jer ti si pisala o in-vitro oplodnji.koliko kostaju lijekovi za pripremu i da li je ta inseminacija ikome uspjela,a da ti znas?Ili cure koje ostanu trudne napuste forum,ili je totalno ne uspjesna,sto mi opet nije jasni-jer ako je neuspjesna zasto se radi... Ako iko moze da mi pomogne,neka to i ucini jer sam stvarno ocajna... unaprijed zahvalna,Lejla
|
|
|
|