Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 29.3.2011 12:17:20
na korak
Nezara, hvala puno. A Clarus gdje se nalazi i koji je doktor tamo. Sorry ako peglam ,ali sve me interesuje, uhvatila me frka kako sam saznala da G. ide na odmor
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 29.3.2011 13:37:41
amiyca
Koju zbrku je napravio samo sto ide na godisnji. Ne daj Boze da ode na duzi period. Panika medju zenama... Dobro je pa ostaje samo 10 dana. Ja srecom ovaj mjesec imala ciljani i sada cekam. Taman necu ni moci ici da vidim sta dalje, ako, ne daj Boze, ne bude ... Sigurna sam da vas nece ostaviti na cjedilu. Dobro ispitajte kod Izete ko ce ga mijenjati i kada...
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 29.3.2011 14:34:46
ivannna
na korak hvala na info za ponedjeljak, amiyca stvarno si u pravu, u ovoj državi kad imas samo jednog ovakvog doktora, cesto pomislim, sta da negdje duze ode, ili ne daj Bože ode u penziju, stvarno gore na klinici mu nema nasljednika na žalost.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 29.3.2011 18:52:52
Nezara
Na korak, ja sam isto tako nasekirana od jutros, jer sam pocela piti kontracepciju i narucila se za 8. april, a dr tad ide na GO, to mi sestra izeta nije rekla juce kad sam zvala za narucivanje....na tom pregledu mi je trebao odrediti dalju terapiju, a njega nece ni biti....ne mogu da vjerujem da je sve ovo ovako neozbiljno....otici cu u petak na kliniku da vidim sa dr dok je tu, sta da uradim...danas sam zvala maribor da se narucim...
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 29.3.2011 21:48:49
ena0002
IZVORNA PORUKA: Nezara
Na korak, ja sam isto tako nasekirana od jutros, jer sam pocela piti kontracepciju i narucila se za 8. april, a dr tad ide na GO, to mi sestra izeta nije rekla juce kad sam zvala za narucivanje....na tom pregledu mi je trebao odrediti dalju terapiju, a njega nece ni biti....ne mogu da vjerujem da je sve ovo ovako neozbiljno....otici cu u petak na kliniku da vidim sa dr dok je tu, sta da uradim...danas sam zvala maribor da se narucim...
Ne znam tebi je bas nezgodno ako dr ne bude nikako u Sarajevi pa ni na Termama ...obavezno probaj da ga nadjes ako nista do 04 pa da se dogovris sa njim sta i kako
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 30.3.2011 7:37:34
hmela
Ja se nadam da će se sve to izdešavati brzo i da će svaka od vas naći neku alternativu dok dr.nema sretno curke i ja sam među vama uskoro
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 30.3.2011 7:44:42
na korak
ja sam dobila informaciju na Termama da je tu 04.04. i onda ima kracu "pauzu". Poslije sam saznala da u stvari ide na neki Kongres sa jos jednim ljekarom, negdje van BiH. Uglavnom nece biti ni u Termama, ni na Jezeru.
Nezara, najbolje ti je da nazoves Izetu izmedju 12h i 13h, danas, pa da joj objasnis situaciju i pitas sve tacno. Sretno.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 30.3.2011 23:16:36
hmela
Na korak a šta ćeš ti kako će kod tebe sve to teći pa zna li se do kada je na odmoru ???
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 31.3.2011 7:39:49
na korak
pa nista, sta da radim, oticu mu jednom na folikometriju dok je tu i vidjeti s njim sta dalje, ko da mi dalje prati folikule i da me uputi na ciljani, pregnyl....vidjecu da li mogu, posto njega nema, ici privatno. on ce biti odsutan 10-tak dana, mislim do 14.04.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 31.3.2011 11:16:46
myself
drage moje najbitnije je da ne odustajemo... ja sam tek u fazi vadjenja nalaza... ako Bog da zavrsit cu ih do kraja aprila, pa se nadam da cu dobiti i termin uskoro jer vec imam karton kod dr. Godnjaka... koliko ste vi cekale da vas naruce?
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 31.3.2011 12:24:38
na korak
draga myself, ja sam prvi nalaz (hormone 8DC) vadila 04.03., a vec sam 24.03.bila kod Godinjaka. Prvi put sam zakazala privatno, jer mi je tako odgovaralo,zbog posla, mada nije bio problem da zakazem i na Jezeru, jer sam stalno bila u kontaktu sa sestrom Izetom.Tad kad sam mu otisla, odmah mi je dao terapiju. Tebi sretno sa vadjenjem nalaza i svim ostali i aBd ubrzo da ugledas .
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 31.3.2011 13:27:20
myself
ja sam narucena za kolposkopiju sredinom mjeseca, a prije toga vadim hormone 21. dan, tako da se nadam da cu zakazati termin najkasnije pocetkom maja . i ja tebi zelim da sto prije ugledas ili .
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 4.4.2011 23:16:23
hmela
jel se zna do kada je dr.Godinjak na odmoru please HITNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 5.4.2011 13:46:36
amiyca
Mene Izeta ponovo narucila za 19.04. Prosli mjesec sam pila Klomifen 2x1/2 ujutro i uvece od 3dc, 5 dana i poslije dobila Pregnyl. Al dosla. Sta mislite, hocu li opet biti na istoj terapiji, s obzirom da sam i sa ovom manjom dozom reagovala tako sto sam imala vodeci folikul na desnoj strani, ali i cistu na lijevoj, koja je srecom pukla... Al me dobro namucila nekoliko dana...
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.4.2011 11:54:03
ena0002
Cekaj jesi li ti sad preskocila jedan ciklus Trebala si cim si dobila nazvati Godinjaka drektno i da ga pitas sta dalje...a pretpostavljam da bi ti opet isto rekao...tj dao istu terapiju. A kad odes 19-og mislim da ce ti reci da krenes sa Klomifenom od sljedece
< Poruku je uredio malena27 RR -- 6.4.2011 20:02:32 >
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 6.4.2011 12:34:27
amiyca
Ma trebala sam ga nazvati, ali evo ionako je na ovom semiranu, tako da nisam mogla kod njega na folikulometriju. Tako da sam sada pauzirala ovaj ciklus. I ja sam pretpostavila da ce me opet na istu terapiju staviti ako dodje slijedeci mjesec...
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 7.4.2011 22:31:44
hmela
Na korak šta je bilo jesil bila di kako šta piši please.Ja bi trebaola idući četvrtak 14-tog al ne znam da li će dr.doć tada,javni znaš li šta molim te pusa :)
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 8.4.2011 7:57:02
na korak
hmela-bila sam, pisala sam na temi folikulometrija. Uglavnom, bila sam u utorak na drugoj foliko.: endometrij 7,5mm, L 18mm, D 16mm. Rekao mi je da u srijedu primim Choriomon (Pregnyl) i juce i danas u akciju. Nije mi nista rekao kad se vraca, nisam ni pitala, jer mi nije bilo potrebno. Nazovi Izetu ili na Terme, oni ce ti tacno reci kad se vraca. Sretno :) Pusa
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 8.4.2011 9:04:20
hmela
Hvala draga moja super si i želim ti su sreću da to bude abd što se kaže hairli javni u svakom slučaju,pusa