Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 13.4.2011 15:39:33
na korak
hvala vjestice, znam sta je uopsteno laparoskopija, rekla sam da sam je imala prije 3 godin,e da bi mi otklonili endometriom, sa stomacnog ligamenta (srecom), nego sam mislila u ovim "nasim" slucajevima sta je.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 13.4.2011 15:41:49
na korak
ovo detaljno pitam (sorry) jer ne bih opet na operaciju...reko ako moze pomocu histeroskopije (bez rezova i uopste pa i tackica) utvrditi da li je sve OK (a koliko sam skontala da moze), da ne idem na laparoskopije bez potrebe...
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 14.4.2011 14:29:38
myself
ne rade na poliklinici sunce jos te nalaze, ali sam se snasla. otvorio se novi zavod za sve vrste labaratorijskih nalaza http://nalaz.org/index.php/en/ i super je na grbavici. sve rade sto se do sada nije moglo raditi kod privatnika, a zvala sam ordinaciju dr. Godinjaka i rekli su mi da ce mi priznati nalaz i ako nije uradjen na jezeru. tako sam sretna hvala Bogu . sutra cu to da zavrsavam. jos nalaz od muza i sve sam prikupila.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 14.4.2011 20:07:16
hmela
Sretno i od mene svima vama.I ja sutra idem na svoji purvu folikulometriju pa sad :) nadam se dobrom na samom startu pusa,javnem se sutra :)
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 15.4.2011 9:14:10
hmela
E evo me došla sa svoje prve folikulometrije.doktor je zadovoljan i rekao je da dodem opet u ponedjeljak,pa ćemo vidjeti šta i kako dalje i koliko će do ponedjeljka narasti,a adam se da hoće abd. Inače danas stanje izgleda ovako: i D 10 i L 10 E sada mi vi koje ste iskusne ako možete recite da li je to pozitivno,hvala,inače danas je 8 dan ciklusa,pusaaaaaaa
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu - naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 15.4.2011 9:36:32
hmela
O hvala ti e da znaš da mi je lakše kad mi vi kažete nego dr.:) hehhehehehehe mislim i od njega mi je drago čuti da je dobro al vi mi dajete neku potporu ,hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puno puno puno
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 15.4.2011 9:37:31
hmela
Znam da sam dosadna ali ako smijem pitati kojom metodom si ti osdtala u 2 stanju ako se smoje znati i koliko je trajala tvoja bitka hvala i sorry ak je previše
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 15.4.2011 10:18:09
hmela
Nek vam je zdavo i živo puno godina abd zajedno s vama.Hvala na odgovoru pusa
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 15.4.2011 12:26:01
myself
drage moje zna li neko da li ce mi dr. godinjak priznati papa test koji sam radila u domu zdravlja gdje mi se vodi karton. danas sam zavrsila na kolposkopiji, jos da sacekam nalaze i spermiogram i to je to ako Bog da Almaa kako je lijepo cuti nekoga kome je inseminacija uspjela. Cestitam.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 15.4.2011 12:49:48
myself
hvala amiyce na odgovoru. danas me pitali na kolposkopiji hocu li papa i ja rekla da necu jer mi je u domu zdravlja taman zavrsen, pa reko sto jos i to da cekam mjesec dana. kad sam zavrsila onda kontam da li sam ipak trebala? ali eto ti si mi sad pomogla da o tome ne razmisljam i ne brinem.
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 15.4.2011 12:50:09
na korak
myself, ja sam radila na Jezeru papu i jos nije gotov , ali sam kod njega otisla bez pape, rekla mu da sam u sklopu sistematskog radila prije, nekad ljetos papu i nije bilo problema. Ako imas neki stariji nalaz (ali ne bas puno star), radje mu to daj i reci da gore papa jos nije gotova ili probaj sam ovim nalazom iz ambulante. Ma sta god uradis ne vjerujem da ce biti problem, jer meni nije bio..dobila sam i stimulaciju i pracenje folikula...sve bez pape Sretno
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 15.4.2011 14:56:08
myself
ma ja sam i cula da se dugo ceka papa, a radila sad u martu i gotov mi nalaz. cekala mjesec dana i evo tek sad stigao. hvala na podrsci. jos malo pa cu i ja biti "na korak" do svoje prve inseminacije
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 15.4.2011 15:37:48
na korak
znaci gotovi su i ja sam radila pocetkom marta, pa kad sam bila na folikometriji nisu bili gotovi. hvala na info . nema na cemu hvala i tebi i zelim ti puno srece
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 17.4.2011 18:31:43
hmela
na korak kakovo je stanje imal išta novo :)
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 18.4.2011 8:21:08
na korak
nista, malo me grudi bole jos od subote...ne vjerujem da ce uspjeti od prve (klomifen+Choriomon), ali eto...znacemo do kraja sedmice, pocetka slijedece...
RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko... 18.4.2011 20:03:31
hmela
E danas sam bila na drugoj folikulometriji i ništa D 12,5 L13,5 endoimetrij 6 ,pa mi je dao da primim 4 injekcije Menopura,dvije večeras dvije sutra pa da mu opet dodem u srijedu ujutro na Jezero.I onda sam ti otišla u hitnu preko štele da mi daju injekciju,jer neće da daju,i oni tamo nisu znali kako da mi naju,jer dr.nije napisao i jedva smo se nekako skontali8 da mi daju u debelo meso,pa sada jel ok ili nije ne znam Boga mi al ova dr.kaže da nećemo pogriješiti ako tako da. Usput da li je neko primao već ove injekcije i kako je primao kao i to kako imaju dejstvo hvala unaprijed javnem se u srijedu svakako pusa i sretno pusaaaaaaaaaaaaaaaaa