D_K -> RE: Problemi u braku (25.4.2012 13:23:29)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja se ne zelim razvest.Volim ga vise od svega,ali mi je tesko naci sebe u njegovom zivotu,sve mu je bitnije.Roditelji,kolege,svi imaju prednost u odnosu na mene.Ono sto zelim je naci nacin da nas brak bude dobar jer ovako, u nezadovoljstvu,nije dobar ni njemu ni meni. Samo zelim naci nacin da uspijemo na iskrenoj osnovi. Hm.....anonimna, prvo trebaš naći sebe inače. Onda trebaš naći sebe u svom životu, i postati sebi bitna. AKo nisi sebi bitna, lijepa, pametna - sigurno nećeš biti niti nekome drugom. I ja moram priznati da ne volim svog muža više od svega. Možda je to ključ zdravog odnosa. zbog ovoga i pretpostavljam da je anonimna relativno kratko u braku pa misli da voli muza vise od svega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] skontaces ko ti je najvaznija osoba na svijetu nakon nekoliko godina [sm=smiley16.gif] onda djeca pa svi ostali.. ali ti sebi moras biti na prvom mjestu, vidjeces kako ce to muzek da prepozna i da postuje.. ovako ti za njim plazis i svaku mu rijec i recenicu seciras do u detalje.. ma zaboli te guzica koga je povezao i sta ti je neka smizla rekla.. sacekaj je nasamo pa joj ga sukni, znas valjda nesto o njoj (mislim ako ti je bas suknula) a ako ti nije ceif samo produzis isto kao da ti je nevazna.. a nevazna je sigurno samo ti u svojoj masto napravis od nje nekoga bitnog.. pa pazi da ti tako i ne bude.. samo hocu da ti kazem, bitna si ti, bitno je vase dijete i bitni ste vas dvoje.. ako tu sve stima nemas se koga bojati..
|
|
|
|