|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
18.9.2011 20:30:51   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa sad.... sitna ljubomora zna biti simpa.... npr da me muž vidi sa nekim muškarcem da pijem kafu i uopće se ne zainteresira s kim sjedim i da ne osjetim dozu ljubomore mislila bi da mu nije stalo do mene....

to ne racunamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1526
18.9.2011 20:32:19   
teacher75
mene recimo nervira sto me pita s kim god se pozdravim ko je to i to tonom i rijecima: "ko ti je, bogati, onaj?"

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1527
18.9.2011 20:34:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa sad.... sitna ljubomora zna biti simpa.... npr da me muž vidi sa nekim muškarcem da pijem kafu i uopće se ne zainteresira s kim sjedim i da ne osjetim dozu ljubomore mislila bi da mu nije stalo do mene....

Pa neko ko je razuman ne bi pravio neke velike frke oko toga, a ima ljudi kad bi vidjeli svog/svoju zenu/muza sa suprotnim polom na kafici izbio bi treci sv.rat ili to neko konstantno nabijanje na nos ...Ja to ne bi moga durati

Neposredna veza do poruke: 1528
18.9.2011 20:37:21   
Anoniman

mene recimo nervira sto me pita s kim god se pozdravim ko je to i to tonom i rijecima: "ko ti je, bogati, onaj?"

Mene moj samo jednom uspjeo pitati a ko ti je taj , kakomu je lijepo prisjelo ....

Neposredna veza do poruke: 1529
18.9.2011 20:39:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Pa neko ko je razuman ne bi pravio neke velike frke oko toga, a ima ljudi kad bi vidjeli svog/svoju zenu/muza sa suprotnim polom na kafici izbio bi treci sv.rat ili to neko konstantno nabijanje na nos ...Ja to ne bi moga durati

ni ja vala, mm je bio ljubomoran dok smo se zabavljali, al nije pravio scene, vec mu nije bilo drago da izlazim bez njega, izigravao inspektora i tako to a sad se smirio, doduse slabo i izlazim pa nema sta ni pitati. a ja operisana od tog osjecaja, vise ga iz zeze pitam kad mu navecer dodje poruka : ko ti to pise u ovo doba, da nije kakva studentica?user posted image a on meni mrtav ozbiljan postavi takva pitanja, kao npr : ko ti pise u ovo doba?, ko ti je onaj bogati? itd... meni segauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1530
18.9.2011 21:02:51   
veeseelaa
mm  zna da ja ljubomoru mrzim pa se trudi  biti mačo user posted image kao ništa ne pita a onda u po neke lijeve priče počne da dotiče tu temu user posted image al ništa pretjerano, onako baš taman user posted image
ja nekad pitam za neka dešavanja reda rada, bude mi blam koliko nisam ljubomorna
U biti svi mi znamo kad smo voljeni, tako da ljubomora po mom mišljenju ima mjesta kod  nesigurnih ljudi.... kod onih koji nisu sigurni u ljubav partnera
Vejrovatno ima izuzetaka al 90% ljudi po mom mišljenju je ljubomorno iz navedenih razloga

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1531
18.9.2011 21:05:36   
teacher75

mm  zna da ja ljubomoru mrzim pa se trudi  biti mačo user posted image kao ništa ne pita a onda u po neke lijeve priče počne da dotiče tu temu user posted image al ništa pretjerano, onako baš taman user posted image
ja nekad pitam za neka dešavanja reda rada, bude mi blam koliko nisam ljubomorna
U biti svi mi znamo kad smo voljeni, tako da ljubomora po mom mišljenju ima mjesta kod  nesigurnih ljudi.... kod onih koji nisu sigurni u ljubav partnera
Vejrovatno ima izuzetaka al 90% ljudi po mom mišljenju je ljubomorno iz navedenih razloga

potpisujemuser posted image mozes misliti, meni nije smetalo da kod mog bivseg momka spava drugarica iz francuske nekoliko dana, toliko sam bila sigurna u njegovu ljubav, nije mi ni palo napamet da ce me prevariti, a poslije mi priznao da mu se upucavala, i kad sam prekinula s njim bio je kratko s njom!!!

Neposredna veza do poruke: 1532
18.9.2011 21:05:57   
ledy blue
IZVORNA PORUKA: sang

Jeste, upravu ste da sam sama kriva i da j do mene, ali ima nešto što mi ne da mira.
1 Sto puta mu kažem šta bi me usrećilo kad bi učinio. to je obična sitnica, i očekujem da to napravi, ali on ništa, to ne razumijem ako me voli. Ne kažem, radi druge stvari.
2 Šta mislite o pogledima ka drugim ženama. Neka naidje, on je pogleda. Ne gleda, pogleda. Može li to biti nesvjesno? Kaže da ga ne zanima nijedna druga, ako i pogleda to je slučajno. Kaže da mi tako nešto ne bi radio.Šta mislite? Naravno,meni to smeta.
Kako da znam da li me voli iskreno iako tvrdi da me voli najviše na svijetu i da bi učinio sve za mene?

Najgore je što on više nema živaca, ali kada sam ja ok i raspoložena i ne pitam i ne radim ono što ga nervira, on je super.

Sasvim normalno ponasanje,...Apsolutno ne vidim sta je tu problem..a znam da vecini zena to smeta..Ja mm cak i naglasim...ako on ne vidi user posted image Zar je problem ako mm primjeti lijepo zenu...pa vjeruj da ja ne mogu da odolim da ne pogledam lijpu djevojku.....zenu...to mi je cisto percipiranje ljepote i nista drugo....

< Poruku je uredio ledy blue -- 18.9.2011 21:08:08 >

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 1533
18.9.2011 21:07:10   
Anoniman

slazem se. Ni ja nisam nikad bila ljubomorna, jer mi nije dao razlog za to, hB. nema mi nista gore od uhodjenja partnera, pravljnje kojekakvih scena i sl. To mi je ispod nivoa i znak da vec nesto ne stima u vezi, braku.

Neposredna veza do poruke: 1534
18.9.2011 21:09:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ledy blue

Jeste, upravu ste da sam sama kriva i da j do mene, ali ima nešto što mi ne da mira.
1 Sto puta mu kažem šta bi me usrećilo kad bi učinio. to je obična sitnica, i očekujem da to napravi, ali on ništa, to ne razumijem ako me voli. Ne kažem, radi druge stvari.
2 Šta mislite o pogledima ka drugim ženama. Neka naidje, on je pogleda. Ne gleda, pogleda. Može li to biti nesvjesno? Kaže da ga ne zanima nijedna druga, ako i pogleda to je slučajno. Kaže da mi tako nešto ne bi radio.Šta mislite? Naravno,meni to smeta.
Kako da znam da li me voli iskreno iako tvrdi da me voli najviše na svijetu i da bi učinio sve za mene?

Najgore je što on više nema živaca, ali kada sam ja ok i raspoložena i ne pitam i ne radim ono što ga nervira, on je super.

Sasvim normalno ponasanje,...Apsolutno ne vidim sta je tu problem..a znam da vecini zena to smeta..Ja mm cak i naglasim...ako on ne vidi user posted image Zar je problem ako mm primjeti lijepo zenu...pa vjeruj da ja ne mogu da odolim da ne pogledam lijpu djevojku.....zenu...to mi je cisto percipiranje ljepote i nista drugo....

i kod mene ovako, s tim sto moj stvarno rijetko pogleda i uglavnom u ja kazem kad prodje kakva lijepa a on joj obicno nadje neku manu (il to da mene utjesi)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1535
18.9.2011 21:13:32   
veeseelaa

pa ne znam, ja u prisustvu mm ne gledam druge muškarce al kad ga nema oooo i te kako pogledam hahahah nisam primjetila da mm uopće zapaža druge žene hahahah nisam prepotentna al stvarno sav mi je nekako fokusiran na ljude s kojima je u društvu
e sad baš da naleti neka riba vjerujem da bi je pogledao, al mislim da je to ponašanje papansko, meni bi smetalo jer se ponio papanski a ne to što je gledao neku ženu pa ko meni sad vatra
Jer biti s partnerom u društvu a gledati druge mi je neukusno, gledaj kad si bez mene user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1536
18.9.2011 21:15:48   
ledy blue
Ja mislim da nije samo ljubomora uticala takvom stanju vaseg brak....zamisli kombinaciju..ljubomorna supruka...frisak brak i beba...sve u 1.5 god braka...Mislim da i tebi i njemu treba jos malo vremena da uhodate..da upoznajete jedno drugo...
A u ostalom....znas ga...sta voli...a sta ne... ucini da se opet zaljubi u tebe....kad razgrnes taj pepeo...ma ima negdje bar malena zar....pa raspali user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1537
18.9.2011 21:18:37   
Anoniman

ali kada sam ja ok i raspoložena i ne pitam i ne radim ono što ga nervira, on je super.

Ovo je kljucno! Drzi se toga. Budi lijepa, zavodljiva, opustena i nasmijana...i nece biti problema.

Neposredna veza do poruke: 1538
18.9.2011 21:18:48   
ledy blue
Vesela ma ne mislim bukvalno da ''bleji'' user posted image

Neposredna veza do poruke: 1539
18.9.2011 21:29:06   
Anoniman

user posted image ili ti ga "slini"user posted image

Neposredna veza do poruke: 1540
18.9.2011 21:30:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

user posted image ili ti ga "slini"user posted image

bali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1541
18.9.2011 21:32:38   
veeseelaa

a šta kad u vas bleje a suprug s vama u društvu?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1542
18.9.2011 21:33:49   
teacher75

Vesela ma ne mislim bukvalno da ''''''''bleji'''''''' user posted image

pa drugo je to, ne blejimo mi! a mm ni skontao ne bi vjerovatno, on je vazda u nekom svom svijetu, odsutanuser posted image a ni ja se ne sjecam kad je zadnji put neko u mene blejao, ne primjecujem muskarce oko sebe uopce od kako sam s njimuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 18.9.2011 21:35:45 >

Neposredna veza do poruke: 1543
18.9.2011 21:34:39   
Anoniman

nakostrijesi svoj torzo kao horoz pred kukurikanjeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1544
18.9.2011 21:34:48   
koka i po
Bog mu dao oci pa nek gleda....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 1545
18.9.2011 21:37:53   
ledy blue

Neces vjerovati.al mm to ne smeta...naprotiv...pa iskreno mislim da bi svakom muskarcu prija kad neko primjeti njegovu zenu....

Neposredna veza do poruke: 1546
18.9.2011 21:39:12   
teacher75
od gledanja nema selametauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1547
18.9.2011 21:41:32   
ledy blue
Joj pahuljice....user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislila sam na pristojno gledanje... e sad kad bi to vec preslo granicu pristojnosti...reagovao bi sigurno...i to burno user posted image

Neposredna veza do poruke: 1548
18.9.2011 21:42:40   
ledy blue

od gledanja nema selametauser posted image

Jest...samo nek ne barće

Neposredna veza do poruke: 1549
19.9.2011 9:15:30   
Anoniman

Razlike Između Žena i Muškaraca user posted image user posted image “Općenito govoreći, žene žele biti voljene zbog onog što jesu, a muškarci zbog onog što postižu.” Theodore Rei
Između rijetkih sličnosti između muškaraca i žena postoji jedna koja je posebno zanimljiva: i muškarci i žene pretpostavljaju da osobe suprotnog pola misle na isti način kao i oni. Povezani međusobnom privlačnošću i romantičnom strašću, i muškarci i žene misle da mogu shvatiti misli i osjećaje drug pola. Rezultat je serija nesporazuma koja osigurava neograničenu količinu municije za borbu među spolovima. Kada se djevojčice i dječaci u pubertetu zainteresiraju jedni za druge, oni imaju potpuno različite namjere. Djevojčica je zainteresirana za dječakove dugoročne potencijale. Proces je uglavnom nesvjestan, ali ona u suštini želi znati da li će on biti u stanju izdržavati nju i njenu potencijalnu djecu, da li će je moći osigurati i na emocionalnom i na fizičkom planu. Nasuprot tome, dječak je obično zainteresiran za kratkoročni potencijal. Grubo rečeno, on želi znati – je li ona raspoloživa za seks? Čini se da djevojka već svojom garderobom odgovara: “Ja sam na raspolaganju, ali samo po određenoj cijeni.” Cijena se razlikuje prema njenoj sposobnosti da sakupi bodove i izabere: što bolie izgleda, imače veću cijenu. Ona tada proučava dječake koji su zainteresirani za nju kroz proces izlaženja. Ako je momak izvodi u skupe restorane, kupuje joj poklone, i ne pokušava da je prebrzo zavede, njegov rejting raste; on pokazuje znakove dobrog zaštitnika, i vjerojatno je sposoban za izvjestan nivo seksualne vjernosti. ‘ Ako je odvede u obližnji lokal, i odmah pokuša da je prisili na seks velike su šanse da je više nikada neće vidjeti.
Romansa protiv praktičnosti
Muškarci se brže zaljubljuju nego žene, i češće se zaljubljuju na intenzivan, romantičan način, sa idealiziranim fantazijama samo na temelju fizičkog izgleda žene. Žene su daleko praktičnije pri izboru partnera. Također je vjerojatnije da će one, a ne muškarci, donjeti odluku o prekidu odnosa. Premda su manje realistične u smislu svojih očekivanja emocionalne intimnosti unutar odnosa, žene su praktičnije i sposobnije da procjene kvalitel odnosa nego muškarci.
Različite potrebe
Za većinu muškaraca, centar njihovog svijeta su oni sami i njihov posao. Za žene, međusobni odnosi su najvažniji aspekt života.
Kada se muškarac zaljubi u ženu, ona postaje najvažnija stvar u njegovom životu. Žena misli da je napokon pronašla muškarca koji je razumije! Ali on nije postao isti kao ona. On je samo privremeno opsjednut idejom da je učini svojom ženom. Jednom kada ostvari taj cilj, on vraća svoju pažnju na druge stvari, a ona se osjeća prevarenom. Očigledno, najveća frustracija koju žene doživljavaju u odnosima s muškarcima tiče se nespremnosti ili nesposobnosti muškaraca da ostvari duboku i osobnu komunikaciju. Muškarci, s druge strane, osjećaju uznemiravanje i pritisak od strane djevojaka i žena da sudjeluju u razgovorima zbog kojih se osjećaju čudno, neudobno, iritirano ili se dosađuju. Oni više vole da svoja osjećanja izraze kroz akcije kao što su vođenje ljubavi ili pranje automobila, i ne razumiju zašto se žene opterećuju takvim odnosima.
Ljubav i seksualnost
Nigdje razlike između muškaraca i žena nisu toliko velike kao u njihovoj seksualnosti, i one su direktno povezane s njihovim suprotnim stavovima o intimnosti. Za muškarca, intimnost znači fizičku bliskost, i rijeći često predstavljaju barijeru da se to postigne. Za ženu, intimnost je emocionalna i verbalna bliskost, i često je seks taj koji formira barijeru. U seksu, kao iu drugim aspektima njihovih odnosa, muškarci pretpostavljaju da žene funkcioniraju na isti način kao i oni, i obrnuto. Muškarci očekuju da se žene brzo uzbude, uživaju ​​u raznolikostima, i brzo dođu do orgazma s bilo kojim partnerom. Žene očekuju da muškarci budu selektivni i da uživaju u seksu samo kada su zaljubljeni. Kada se žene ne ponašaju kao muškarci, oni ih doživljavaju kao frigidne, i smatraju da treba da se probude. Žene, koje su manje sigurne u ispravnost vlastitih misli i osjećanja nego muškarci, često vjeruju da su muškarci u pravu – one doista moraju potiskivati ​​svoje osjećaje, ili da reagiraju onako kako muškarci očekuju da će reagovaii. Alternativno, ili simultano, one prosuđuju muškarce prema svom vlastitom načinu reagiranja, i donose zaključak da je muški promiskuitet psihološki mehanizam usvojen da bi se izbjegla intimnost. Skoro sva iskustva zamjene partnera ili grupnog seksa, inicirana su od strane muškaraca. Žene sudjeluju u tome uglavnom da zadovolje muškarca koga vole, i slabije se uključuju u odnos, osim ako drugi muškarci nisu atraktivni isto toliko, ili više od njihovih vlastitih partnera. Muškarcima nije važno ako su druge žene manje atraktivne od njihovih. Uzimajući u obzir razlike između nas, jedina nada za kompatibilni seks u braku leži u razumijevanju i prihvaćanju činjenice da žene daju seks za ljubav, dok ga muškarci napuštaju radi ljubavi. Udata žena koja razumije psihologiju svoga muža, može upotrijebiti svoje vizualne stimulanse i razlike u vlastitu korist. Ona se također neće zabrinuti kada on pogleda mladu, lijepu djevojku. Njegovo zanimanje za tu djevojku ima male, ili nikakve veze sa njegovim osjećajima prema njoj.

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 19.9.2011 9:23:08 >

Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *