hatepsut
|
IZVORNA PORUKA: sang Jeste, upravu ste da sam sama kriva i da j do mene, ali ima nešto što mi ne da mira. 1 Sto puta mu kažem šta bi me usrećilo kad bi učinio. to je obična sitnica, i očekujem da to napravi, ali on ništa, to ne razumijem ako me voli. Ne kažem, radi druge stvari. 2 Šta mislite o pogledima ka drugim ženama. Neka naidje, on je pogleda. Ne gleda, pogleda. Može li to biti nesvjesno? Kaže da ga ne zanima nijedna druga, ako i pogleda to je slučajno. Kaže da mi tako nešto ne bi radio.Šta mislite? Naravno,meni to smeta. Kako da znam da li me voli iskreno iako tvrdi da me voli najviše na svijetu i da bi učinio sve za mene? Najgore je što on više nema živaca, ali kada sam ja ok i raspoložena i ne pitam i ne radim ono što ga nervira, on je super. Eeee i mm je ko tvoj,meni bi sitnice mnogo znacile,mm se vrlo rijetko sjeti ali zato ja sama sebe obradujem sitnicama,ali i krupnim stvarima Meni je sasvim normalno da pogleda neku zenu,mislim ne nabacuje joj se,vala znam se i ja okrenut kad vidim sredjenu i zgodnu zenu. Muskarci manje pokazuju emocije(bar oni koje sam ja srela) mm takodjer,a iskreno nisam ni ja taj tip. Ja mislim da je tebi malo dosadno,hajde malo unesi promjene u svoj brak!Ucini nesto "blesavo" nesto cemu cete se oboje smijati,uzivati...pa tek ste 1,5g u braku...A svima dodje "zuta minuta" i meni samoj se znalo ciniti da mi se svijet rusi,kontam ovo je kraj ali hvala Bogu vise od 11g smo skupa.naravno nije uvijek med i mlijeko bude i svadja i smjeha,bilo je i ne ponovilo se i bolesti (teze),bilo je dana kad nismo znalo kud da trosimo pare,ali i onih dana kad smo lupali glavom o zid sta ce djete ponijeti u skolu...elem,draga moja malo se opusti,promjeni sebe malo,izidji u set_nju s muzem... vidis kako ti umijes bit fina i da mu ne dosadjujes nemoj ga otjerat od sebe,nego ga jos vise privij uz sebe ! SRETNO !
< Poruku je uredio hatepsut -- 16.9.2011 9:23:58 >
|