|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
23.1.2011 0:48:44   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Izvini, ali ovo je baš ono "damski" rečeno.user posted image
Zašto drugima davati do znanja da se prevarom i prikrivenim mislima može nešto postići?!
Možda može u prvi mah, ali je pitanje dana kada će se pravo lice otkriti. Opet ponavljam, bitno je razgovarati, dati argumente za i protiv, i DOGOVORITI SE...

ah draga moja sve je prevara user posted image ako nećeš ti njega varakati on će tebe sigurno user posted image
i kako znati da nisi isfoliran??? nikako....

Nadam se, Vesela, da ovo zivotno iskustvo iz tebe ne govori. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1451
23.1.2011 0:58:59   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: sunshine_ze

Ne pravdam se vjeruj ali sam morala napisati.Jer ne znam kako neko iz mog post-a to zakljucuje ali ako se neko javio poslije mene i navodi razloge zasto on ne radi onako kako ja to radim normalno da cu da odgovorim.Ja,opet se ponavljam,nisam nikoga citirala niti navodila razloge zasto ja ne zivim kao oni,ili zasto ovo zasto ono.Ja sam navela kako ja zivim,niti sam koga uvrijedila niti bilo sta drugo.A to za spontane sam napisala za zene koje su mozda nB prosle kroz takvu situaciju pa da znaju da nije ni to kraj,ima i poslije svih tih problema zivota naravno ako vi to zelite.Uglavnom skontala sam da je bolje SAMO citati i pokusati naci savjete za sebe,ni u kom slucaju ne davati svoje misljenje niti pod nickom Anonimna niti bilo kako jer se uvijek nadje neko da nesto prokomentarise.Vjerovatno niko nije imao lose namjere ali ipak treba prihvatiti cinjenicu da ne zive svi isto i nije samo moje ili vase ispravno.

A malo me i hormoni pucajuuser posted image

Ama, ne uzbuduj se..Mislim zbog foruma. user posted image  Prst u uho i zapjevaj. Samo ti pisi.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu sunshine_ze)
Neposredna veza do poruke: 1452
23.1.2011 1:17:46   
SailorMoon
Kod njemaca ima jedna izrecica:
Dobar sex utice samo 5% na brak a los sex 95%. I mislim da je to tako. Gdje je brak u redu neke sexy igre mogu male svadje izgladiti ali gdje ima pravi problema nemoze sex pomoci, mozda cak sto vise moze naskoditi...

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 1453
20.4.2011 10:08:14   
Anoniman
Ne znam odakel bih pocela... u najjednostavnijim mogucim crtama cu reci da je mm konstantno nezadovoljan. dakle, stalno ga stize neka depresija i nezadovoljstvo zivotom. skoro je pred drustvom izvalio da mu je gledanje fudbala jedina razonoda u zivotu user posted image user posted image user posted image sinoc je meni reko da bi volio da ode negdje sam na sedam dana da odmori mozak od svega? (ne znam cega svega, radimo isto radno vrjeme, kuci smo u isto doba i dok on u glavnom lezi na kaucu ja pospremam po kucii zabavljam djete).
kaze da mu je dosadno u zivotu i da samo bleji u TV i da bi volio nesto da radi- al ne zna sta. ja ne znam fakat kako da mu pomognem. osjecam se uvrjedjeno i glupo jer mu stalno moram ponavljati da ima fin zivot i da ga mi volimo jer on sam to ocito ne vidi?  moram reci i da ne pije, ne izlazi bez nas nigdje, ne luta i ne hoda i cesto zna oprati sudje, usisati ili uraditi nesto drugo u kuci, ali je njegov status podesen na ne-zadovoljstvo i rjetki su trenutci kad je sretan i zadovoljan... optuzuje mene da od sada nece vise ni da mi govori kak ose osjeca jer ja napravim jos goru situaciju i onda pored depresije ima i griznju savjest sto je ista govorio i ucinio da se i ja lose osjecam....

joj tek sad vidjeh da svasta napisa a nista konkretno pitala nisam. ne znam u stvari ni sta da pitam. glupo mi da pitam sta vi mislite o tome jer nijedna od vas ne poznaje citavu situaciju u MOM braku... ali eto, volila bih cuti sta biste vi uradile da je tako? da vam je muz konstantno nesretan, nezadovoljan? Da prica da mu je dosta svega (?) a s druge strane kaze kako vas voli i kako ne bi mogo zivjeti bez vas? da li ipak ja negdje grjesim, mozda previse uzimam licno njegove probleme, nezadovoljstva i depresije? mozda ne treba da me tangira sto on uopste ne vidi srecu u svojoj porodici?
ne znam...

ako neka ima koju pametnu, hajde sapnite mi...

(odgovor članu SailorMoon)
  Neposredna veza do poruke: 1454
20.4.2011 10:33:40   
taurus
po tvom opisu meni to liči na depresiju ili bar neki početni stadij iste
pokušaj saznati razloge nezadovoljstva, da li ima problema na poslu
najbolje bi bilo ako bi htio potražiti stručnu pomoć, ali znam da je muške teško natjerati na to

ako mu je dosadno, lijepo ga angažuj oko kućnih poslova pa će vidjeti kako nama ženama nikad nije dosadno, sve što ti radiš traži i od njega pomoć, npr. ako ti usisavaš neka on obriše prašinu i slično

mislim da biste trebali više izlaziti, družiti se i provoditi vrijeme van kuće kako mu fudbal ne bi bio jedina razonoda
organizuj barem jednom sedmično da neko pričuva djecu da vi možete sami izaći

i na kraju razgovor i samo razgovor

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1455
20.4.2011 13:07:00   
Mjeseceva Pratilja
Ne bih ti rekla nista vise nego Taurus.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1456
20.4.2011 13:19:32   
Anoniman
ja bih ga pokusala nagovoriti da ide strucnjaku...a onda bih ga  "natjerala" da nadje neki hobi...mimo tv-a..sport, makete, ribolov...a onda bih skontala barem jednom sedmicno da izlazite kao nekad...nek vam neko cuva dijete...nije se s deprom igrati

Neposredna veza do poruke: 1457
20.4.2011 13:52:59   
koka i po
eh...ja nisam neki bracni savjetnik ali bih ti rekla da za nezadovoljstvo u braku ,jednostrano ili dvostrano uvjek mora postojati razlog.ako tvrdi da ga nema ...laze.
mozda mu je previse dosadno i trazi nacin kako da popuni rupe u  svom zivotu..
mozda ima neki veliki problem ali ga nece otkriti iz razloga da te ne nasekira...
ali ti tvrdim...kakav god razlog bio,"natjeraj" ga da ti prizna jer ako se problem produbi i ti na kraju saznas o cemu je rijec ,dovest ces u pitanje povjerenje prema svom muzu.
mozda ces se osjecati izdano i da nisi dovoljno bliska s njim jer ti je presucivao stvari koje se ne ticu samo njega nego i vas dvoje jer zivite u zajednici.
ne dozvoli da poslje pomislis kako nikada vise neces biti rahat,jer u stvari ne znas sta se desava u njegovoj glavi.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1458
20.4.2011 13:55:51   
veeseelaa
da li ipak ja negdje grjesim, mozda previse uzimam licno njegove probleme, nezadovoljstva i depresije? mozda ne treba da me tangira sto on uopste ne vidi srecu u svojoj porodici?
ne znam...

ako to kratko traje nadati se da će proći
jer većina raje upadne u takvo stanje bar jednom u životu
ako ipak duže traje ja da sam na tvom mjestu malo bi ga potakla da se počne baviti nekom sportkom aktivnošću, rekreativno
Poznato je da tjelesna vježba poboljšava raspoloženje a i samo druženje s muškom rajom bi mu godilo
Il da ponekada pozoveš neke njemu omiljene prijatelje/familiju ili da im odete u posjetu?
sada ide lijepo vrijeme, roštiljanje u prirodi bi mu godilo, evocirajte uspomene kad ste se zabavljali, otputujte negdje na par dana.... evo sad će 1 maj, iznenadi ga nekim aranžmanom, možda sami ti i on....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1459
20.4.2011 14:07:21   
chuci
i mm je bio pa ne baš depresivan, ali definitvno tužan, jer nije tip koji voli izlaske, kao ni ja, druženje nam se svelo na odlaske po kući, nema nigdje na vikendicu i vani. mislim i ja sam veselija ljeti kad se više izlazi. helem ja nagovorim mm da krene na sport sa rajom. sad je puno raspoloženiji. a išli amo i na vikendicu kako je ljepše vrijeme, i tjeram ga da izađemo češće. i meni je mrsko spremati se, pa ajšu spremiti, ponijeti šta joj treba, ali natjeram i sebe i njega pa izađemo i uvijek nam bude drago. nju vodimo sa sobom. a par puta smo je uvalili mami pa izašli sami.
helem i moj je sklon takvim raspoloženjima, i ja ga uvijek animiram izlascima pa to začas prođe.
ovdje ne mislim na noćne izlaske, nego na dnevne izlete.
jah OT moj ne gleda fudbal, a ja zahvaljujem Bogu na tome user posted image

Neposredna veza do poruke: 1460
20.4.2011 14:47:16   
sabinos
moj ne gleda fudbal na moju zalost gleda samo politiku,bljakuser posted image
draga moja samo nemoj sebe da krivis,a njemu treba strucna pomoc.sto kaze dadada nije se igrai s tim...sretno

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1461
20.4.2011 14:54:27   
ziki
Nek nađe neki hobi, ne mora sport. MM npr radi duborez u drvetu,  njega to ispunjava, za odlaske na neke trenige ne želi da nađe vrijeeme jer kao i ja poželi dijete. Probaj da razgovaraš sa njim, nemoj da ga optužuješ ni direktno ni indirektno jer će se u tom slučaju samo zatvorit. Probaj da ga saslušaš, bez mnogo priče i ubeđivanja u suprotno. Iznenadi ga nečim, ne mora bit sex, nekom sitnicom, mail u toku radnog vremena.Sa djetetom/djecom napravi nešto za nejga da ga iznenadite. Kako sam sama bila jedno vrijeme depresivna pričam šta je meni pomagalo. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1462
20.4.2011 15:45:07   
Anoniman
i mm jako voli obradu drveta. gdje tm to radi i sta mislis da li u sarajevu to postoji? zivimo u stanu i nemamo svoje garaze a cini m ise da bi ga to ispunilo i dosta pomoglo, pogotov neki kurs o tome.

p.s. molim takodjer, ako neko zna, da mi preporuci dobrog psihologa.

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 1463
20.4.2011 16:07:34   
teacher75
mm je isto cesto depresivan i pesimista. al takav je uvijek bio. cesto zna kukati i spavati dugo (ima i poremecaj sna), mislim da tu ima dosta i posljedica rata, a i karaktera. ja sam skroz drugi tip- optimista i vedra, otvorena. on nije bas pretjerano drustven za razliku od mene. ne voi izlaziti a ja volim. ne voli ni setati, pa ja uglavnom setam sa prijateljicama. osim interneta i ponekad igrica, hobi mu je fotografija, vidim da ga cini sretnim kad ode negdje u prirodu i pravi fotografije. i mi nastojimo sto cesce da odemo negdje van grada, tada nam je najljepse... ne interesuje ga bavljenje sportom, ja sam mu do sada par puta sugerisala ali njega to ne zanima, dok ja odem kadgod mogu na zumbu da se malo ispucamuser posted image bitno je da svako nadje neki izduvni ventil, nesto sto ga cini sretnim i uljepsava dan i dooooosta razumijevanja i ljubavi, kompromisa

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1464
20.4.2011 16:45:48   
jasmin
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ne znam odakel bih pocela... u najjednostavnijim mogucim crtama cu reci da je mm konstantno nezadovoljan. dakle, stalno ga stize neka depresija i nezadovoljstvo zivotom. skoro je pred drustvom izvalio da mu je gledanje fudbala jedina razonoda u zivotu user posted image user posted image user posted image sinoc je meni reko da bi volio da ode negdje sam na sedam dana da odmori mozak od svega? (ne znam cega svega, radimo isto radno vrjeme, kuci smo u isto doba i dok on u glavnom lezi na kaucu ja pospremam po kucii zabavljam djete).
kaze da mu je dosadno u zivotu i da samo bleji u TV i da bi volio nesto da radi- al ne zna sta. ja ne znam fakat kako da mu pomognem. osjecam se uvrjedjeno i glupo jer mu stalno moram ponavljati da ima fin zivot i da ga mi volimo jer on sam to ocito ne vidi?  moram reci i da ne pije, ne izlazi bez nas nigdje, ne luta i ne hoda i cesto zna oprati sudje, usisati ili uraditi nesto drugo u kuci, ali je njegov status podesen na ne-zadovoljstvo i rjetki su trenutci kad je sretan i zadovoljan... optuzuje mene da od sada nece vise ni da mi govori kak ose osjeca jer ja napravim jos goru situaciju i onda pored depresije ima i griznju savjest sto je ista govorio i ucinio da se i ja lose osjecam....

joj tek sad vidjeh da svasta napisa a nista konkretno pitala nisam. ne znam u stvari ni sta da pitam. glupo mi da pitam sta vi mislite o tome jer nijedna od vas ne poznaje citavu situaciju u MOM braku... ali eto, volila bih cuti sta biste vi uradile da je tako? da vam je muz konstantno nesretan, nezadovoljan? Da prica da mu je dosta svega (?) a s druge strane kaze kako vas voli i kako ne bi mogo zivjeti bez vas? da li ipak ja negdje grjesim, mozda previse uzimam licno njegove probleme, nezadovoljstva i depresije? mozda ne treba da me tangira sto on uopste ne vidi srecu u svojoj porodici?
ne znam...

Draga moja,najprije da kazem da zelim sto brzi oporavak(da tako napisem) od ovog stanja u kojem se nalazi tm.Ocito je bezvoljan i osjeca se beskorisnim.Sada si mu ti jako potrebna i mozes odigrati veliku ulogu za tm.Budi mu prijateljica,dozvoli da ti se pozali,da ti prica o svojim osjecajima a da pri tome ne pokazujes da te rastuzuje njegovo stanje,jer ce mu to jos vise otezati.Ti budi pozitivna,nasmijana.Nadji nacin kojim ces ga opustiti,cesto mu govori kako je zivot bez njega nezamisliv,koliko ti je bitan,koliko ti znaci,grli ga,ljubi i ne dozvoli da se osjeca usamljeno.Ti si njegova zena i najbolje znas u cemu on uziva pa mu to priusti.Kada ti prica o osjecajima kazi mu kako je to sve prolazno,kako se svakome desi,ali je normalna pojava u zivotu,jer nista nije savrseno,no to ga ne treba pokolebati,vec mu treba dati snage da popravi stanje,a da si ti uvijek tu za njega i spremna si mu pomoci kako i kada god on to zeli.Nekada muskarci preuvelicaju stvar,ali mi zene smo njihov smiraj,u stanju smo im uljepsati minute,sate,dane...ma sve...stoga ne smijemo dozvoliti da dodjemo u situaciju da on vise ne zeli pricati o svojim osjecajima.Svakom covjeku je bitna reakcija drugih na ono sto nam on govori,pogotovo ako je voljena osoba u pitanju.Uglavnom,potrudi se da uljepsas njegov pogled na sve i da mu das do znanja da je zivot,iako pun iskusenja,odlicna prilika da covjeku bude lijepo.Sretno!user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1465
20.4.2011 20:19:32   
Bambi09
Draga Anoniman,
prvo ti mogu reci da nisi jedina sa tim problemom, ima nas jos user posted image
Da ti sad pisem ovo ono, vako nako, mozda ovo, mozda ono, tebala bi ovo, trebao bi on ono... necu, ne mogu i ne znam.
Al samo ti mogu reci da znam kako "ljepljenje plocica" rjesava problem. Hem mi je kuhinja cakum pakum, hem mi je dragi pakum cakum user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1466
21.4.2011 9:43:50   
emma.L
Kao netko tko je imao groznu depresiju u jednom razdoblju života, mogu ti reći da ovako počinje.
Tražite pomoć, istovremeno ti nastavi biti vedra ali ne pretjeruj sa poticajem jer to depresivne ljude još gore frustrira, i zaposli ga, brate mili. To igranje s djetetom može i tata odraditi jedan dan dok mama sprema, a drugi dan svi zajedno nešto. Pogotovo sad kad ide lijepo vrijeme. Recimo, mi nemamo vremena za depresiju jer ja se postavim "kuhinja ili Ema" - i onda svaki dan imamo malo zajedničkog vremena nas troje.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1467
21.4.2011 9:47:04   
ziki
IZVORNA PORUKA: Anoniman

i mm jako voli obradu drveta. gdje tm to radi i sta mislis da li u sarajevu to postoji? zivimo u stanu i nemamo svoje garaze a cini m ise da bi ga to ispunilo i dosta pomoglo, pogotov neki kurs o tome.

p.s. molim takodjer, ako neko zna, da mi preporuci dobrog psihologa.

MM to kucka na terasi, takođe smo u stanu i nemamo garažu, a on je protjeran sa cigaretama tamo.
Ako hoćeš br stručne osobe u Sarajevu javi se na pp

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1468
21.4.2011 10:47:09   
Mirkica
definitivno ne volim takve osobe , mrzim da mi neko kvari moje raspolozenje , ja sam poput teacher ,samo sto ne trpim suprotno, ili bi isao trazit strucnu pomoc ili bi to izbacio iz glave, neka uzme djete neka se  veseli igra neka ti pomogne oko kuce , tebe za ruku pa u setnju , mislim da covjek koji ima porodicu i tako se preda "bez nekog razloga" je veliki egoista . Kako je tebi moras mu ponoviti da ga volis , pa i tebi trebaju te rijeci paznja njeznost .
Moj ti je savjet ili neka trazi strucnu pomoc ili okreni vodu na svoj mlin , neka vidi kako je tebi a pre svega bi uradila ono sto ti je koka rekla , mozda ima nesto sto ga ubija a ti ne znas pokusaj saznati to prvo pa sve ostalo.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1469
29.4.2011 10:35:58   
peky
ne znam kako bi pocela sa ovim al eto blago receno dojadilo mi je sve vise!!!
nekoliko dana vec ima probleme sa svekrvom i svekrom ali i sa mm!!
prvi problem koji je izbio bio je kada je moja bebara pocela jednu noc da povraca ( ima 6,5mj i doji) i mi sa njom doktoru i on meni ima virozu sve normalno sad za ovo vrijeme nista strasno, hajd viroza ali poce prica kako je ne cuvam kako treba, naime dajem joj neke hapice koje ne bi trebala dati.
ja sam to presutila nisam nista rekla, i sinoc opet poce povracati i ja oko nje dok se djete nije smirilo...i opet prica kako joj dajem hapice ovo ono kako ja pijem kafu, kako pusim ( ja zapalim jednu cigaru na dan , prestala pusiti skroz u trudnoci i sad eto sebi da priustim jednu cigaru na dan , uz sve probleme dobro pa ne pusim kutiju)... ja ne znam vise sta da kazem kome i sta kako.... beba je hB napredna ima 8 kg i dr mi rekla da joj moram poceti uvoditi voce i povrce i ja to ucinila ali ne njima se to ne dopada kao ne dajem joj pravilno.... mm na to nista ne komentarise on kao neutralan i ide mi nenormalno na zivce user posted image ... a kad treba djete nosati ( jer ju je dedo naucio na ruke) svi se ispale iz kuce i ja sad imam problema sa kukom i lijevom rukom od nosanja... pustim djete da se malo valja po podu ona pocne plakati odma da je uzmem kao od posla su umorni pa im smeta plac djeteta !!!??? jutros mi rece svekar sto si kaze radjala djete kad je neces da nosas user posted image user posted image pa kad se nisam bacila sa prozora, pa zar sam je rodila da je nosam ko budala po kuci jer oni to tako hoce....... boze sacuvaj ovo apsolutno u mojim ocima nije normalno.... situacija nam je takva ja trenutno zivimo svi zajedno jer se nasa kuce renovira pa jedva cekam da idem odavde..... depresija me je neka opalila, ali sam najvise razocarana u mm user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1470
29.4.2011 12:05:13   
kupina
draga moja,smiri se i ne nerviraj!izdrzi jos malo dok se vas kuca ne sredi...a to sto oni pricaju ma samo ignorisi,sta te briga tvoje dijete,a i to sto se dijete malo razboli nije kraj svijeta,pa dijete je to,naravno treba ga i cuvati,al ti bolje znas od njih sta ces i kako ces sa svojim dijetom...joj sto mi idu na zivce takvi ljudiuser posted image
malo potakni i tog tvog muzeka,pa ja, to je i njegovo dijete,nije mu fer,trebao bi on malo vise oko njega,a posebno kad je bolesno!vas dvoje tebate zajedno,a to sto svekiju i svekru smeta sto dijete place nek stave sta u usi ako ne mogu spavati,mislim kakvi su oni djed i nena,umjesto da se i oni malo pobrinu za dijete oni se trude da tebe iznerviraju i svu krivicu svale na tebeuser posted image
cuvaj se i brz oporavak tvom dijetu zelimuser posted image

(odgovor članu peky)
Neposredna veza do poruke: 1471
29.4.2011 12:08:03   
veeseelaa
polako, brzo ćete se vratiti u svoj dom i onda će prestati muke
Meni nikako nije jasno kako tako ljudi svašta blebetaju user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu peky)
Neposredna veza do poruke: 1472
29.4.2011 12:11:41   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Izvini, ali ovo je baš ono "damski" rečeno.user posted image
Zašto drugima davati do znanja da se prevarom i prikrivenim mislima može nešto postići?!
Možda može u prvi mah, ali je pitanje dana kada će se pravo lice otkriti. Opet ponavljam, bitno je razgovarati, dati argumente za i protiv, i DOGOVORITI SE...

ah draga moja sve je prevara user posted image ako nećeš ti njega varakati on će tebe sigurno user posted image
i kako znati da nisi isfoliran??? nikako....

Nadam se, Vesela, da ovo zivotno iskustvo iz tebe ne govori. user posted image

ne mogu da skontam u kom je kontakstu ova moja izjava rečena user posted image  mislila sam na sitne prevarice i sitne lažice najvjerovatnije ne na prevaru u smislu sexa, trebalo bi da je tako
a moje iskustvo? biću skromna user posted image  uvijek sam bila voljena i No1 svom muškarcu al iskustva drugih me tjeraju da sam svjesna da uvijek sitne prevare postoje, nekada se i sama istim koristim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1473
29.4.2011 12:30:40   
ivanak
ja to ne bi ignorisala... nego bi naglasila što mi smeta.
prvo sa mužem na samo pa onda sa njima kad počmu.
oprosti, ja imam dvoje djece i ja i muž ni jedno nismo naučili na ruke... i mogu cijeli dan onako stat i igrat se dok ih ne treba presvući i najesti.
antonio moj ima sad će dvije godine i naravno moja svekrva njega nosa pocijele dane kad dođemo kod njege... pa bože ne ni da je sak pa ne može... ima noge za hodanje. onaj period kad se trebalo učit hodanje, ona njega nosa....
pa đe tu ima mozga... pa zato bi i ja na tvom mjestu poludila...
smiri se i lijepo pričaj sa mužekom...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Neposredna veza do poruke: 1474
15.9.2011 14:33:42   
bebbe RR
preneseni post:

IZVORNA PORUKA: sang

Ćao cure,

Kako naslov kaže, osjećam da mi se sve ruši, i psihički, a i fizički dio mene.U braku sam 1,5 god., imamo predivnu curicu, malog slakiša. Ali moj brak, moj muž više nije isti. Samo se nekom moram otvoriti i zato sam ovdje sa vama, nemam kome povjeriti svoje stanje. Za mnogo toga sam kriva. Ljubomorna sam na sve i svakog, na svaki njegov kontakt, pogled. Sad sam dosta smirenija, mijenjam tu losu osobinu, ponekad zataškavam da me izjedaju pojedine situacije, ali prije je  to bilo izraženije dosta i to mu je stvaralo pritisak,stalno smo imali rasprave oko toga. Osim ljubomore,smetale su mi i mnoge druge, sada vidim, nevažne stvari tipa : što si ovo rekao, što nisi ništa rekao na to i sl. Nedavno mi je u raspravi rekao kako mu je dosta tog pritiska i da je trpio, ali više ne može. Sada ne mogu reći ništa što mu nije po volji, a da se on ne naljuti, otrese na mene ili se iznervira. Ne mogu riješiti neke dileme mirnim razgovorom jer na sve dobijem samo njegovu huju i ljutnju po dva dana.I opet sam počela ko i uvijek,okrivljujem samo sebe.Takva sam,loše osobine,ali njegova narav je poprilično teška.Mnogo puta sam mu rekla da bih voljela da je emotivno otvoreniji,da mi više ukazuje na moju ženstvenost jer njegova zatvorenost mi samo gaji ljubomoru.Željela sam da bude ponekad inicijator romantičnih trenutaka, da pokaže želju da vrijeme provede samo sa mnom, ali nisam to doživjela. Nije taj tip? Govoriš. govoriš, govoriš, a njemu je teško učiniti takvu sitnicu koja bi te usrećila. i onda sam došla u dilemu da li me uopšte voli dovoljno, iskreno i pravom ljubavlju, kako da znam. Uvijek je tu za mene kada su životne stvari u pitanju, govori mi svaki dan da me voli, ali nema ovih stvari i inicijative s njegove strane. Dođe s posla, ručamo i popijemo kafu i on ode leći da odmori.Spava2-3 sata, onda uglavnom tV i naveče malo izađemo, nema inicijative, a govori da me voli.O poslu mi više ne priča,kaže da mu je i to pritisak, dosta mu je posla, a ja bih voljela da priča,zamolila sam ga da mi više priča sam, da ga ne ispitujem jer su mu na poslu uglavnom žene okruženje.Ali on ne razumije,gleda to sve ko ljubomoru, pa možda i jest, ali pomozi mi čovječe. Ali ne.Prije je sve bilo ljepše, imao je bar malo strpljenja, a sada ako mu nešto ne paše odmah je huja.Da li me taj čovjek voli više.Ugađam mu u svemu.Žena sam mu u kući u svakom smislu.Trudim se da promijenim stvari koje mu stvaraju pritisak, koje je tražio da promijenim i on to vidi. A on, i dalje ovako.Ne mijenja se.Šta da radim?Volim ga više od svega,ali se više ne osjećam opušteno da mu pristupim s razgovorom oko stvari koje me muče,nemam razumijevanje jer su to za njega - gluposti. A pored toga, primijetila sam da mi je počeo neke stvari, nevažne, glupe, izvrtat, ne govori kako jeste bilo, zbog čega?Šta mi predlažete? Volim svog muža i želim samo sreću s njim. Spremna sam sve promijeniti zbog toga, ali je li kasno?On kaže da nije, ali djela me zbunjuju. Kako da povratim njegovu pažnju, razumijevanje i da li sam ja kriva za sve?

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *