|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
15.9.2011 23:07:32   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

prava Bosanska žena... ljubomorna i zvocava što je broj 1 na popisu muškarcima kao user posted image  kod žene

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kud me Bog nije doveo iz sandžaka da budem savršena žena miša muuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedna od tih ali daleko od savrsenstva, takva ne postoji, a bome i tersali, zvocava i pomalno ljubomorna user posted image

Mislim da je nasa veselica Vesela mislila opcenito na zene sa nasih prostora, balkanke user posted image  

A sto se tice problema nase forumasice.

U pravu si kada kazes da si sama kriva. Sory. Tako i jeste. Mislim da je tome doprinjela tvoja ljubomora. Zato zeno mani se toga.  Time samo mozes udaljiti voljenu osobu od sebe, razoriti brak, narusiti svoje zdravlje.

Niko ne voli takva zvocanja, stalna propitkivanja, kontrolisanja.  Vjerovatno je prezasicen i samim tim ljut sto uopste sumnjas u njegovu iskrenost. Razgovarajte iskreno. Zdrava i otvorena komunikacija je temelj jednog braka. Dobro bi bilo da potrazite strucnu pomoc, bracno savjetovaliste. Sretno u svakom slucaju.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1501
15.9.2011 23:50:50   
bebbe RR
Dame, ne bih da zvocamuser posted image , ali čini mi se da ste malo OT... Pa, eto, vratite se na pravi put i pomažite našoj novoj forumašici sa problemima, pls. 

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1502
15.9.2011 23:54:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebbe RR

Dame, ne bih da zvocamuser posted image , ali čini mi se da ste malo OT... Pa, eto, vratite se na pravi put i pomažite našoj novoj forumašici sa problemima, pls. 

ja se ispricavam ponijelo meuser posted image

(odgovor članu bebbe RR)
  Neposredna veza do poruke: 1503
16.9.2011 0:04:22   
ananas_ze
ja imam 2 prijedloga
1 da ga bukvalno zoves da obrati paznju na tebe ( ponekad stanem pred TV i zovem mm da obrati paznju na mene), kad vec istovremeno dolazite s posla  podjelite obaveze, postavite sto za rucak zajedno i sl
2 pusti ga nek bude sam, pa ako ima da mu je negdje ljepse(a nema)nek se ne vraca

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1504
16.9.2011 0:18:36   
veeseelaa
1 da ga bukvalno zoves da obrati paznju na tebe ( ponekad stanem pred TV i zovem mm da obrati paznju na mene),

dobar prijedlog, znači da stane ispred objekta u koji gleda?
pa to je gore od zvocanja user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1505
16.9.2011 0:19:46   
bananica

1 da ga bukvalno zoves da obrati paznju na tebe ( ponekad stanem pred TV i zovem mm da obrati paznju na mene),

dobar prijedlog, znači da stane ispred objekta u koji gleda?
pa to je gore od zvocanja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image gdje ce mu to uraditi

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1506
16.9.2011 0:26:12   
ananas_ze
ne znam Bgm, nismo svi isti, mom je drze da mu mahnem i da me vidi,  nego da ga zovem a on nit me cuje nit dozivljava moje prisustvo u istoj prostoriji,a ako je nesto bas vazno da vidi na tv ili na netu ja pricekam  

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1507
16.9.2011 0:26:25   
veeseelaa
tek bi se tad raspisala na ovoj temi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1508
16.9.2011 8:04:38   
sang
Jeste, upravu ste da sam sama kriva i da j do mene, ali ima nešto što mi ne da mira.
1 Sto puta mu kažem šta bi me usrećilo kad bi učinio. to je obična sitnica, i očekujem da to napravi, ali on ništa, to ne razumijem ako me voli. Ne kažem, radi druge stvari.
2 Šta mislite o pogledima ka drugim ženama. Neka naidje, on je pogleda. Ne gleda, pogleda. Može li to biti nesvjesno? Kaže da ga ne zanima nijedna druga, ako i pogleda to je slučajno. Kaže da mi tako nešto ne bi radio.Šta mislite? Naravno,meni to smeta.
Kako da znam da li me voli iskreno iako tvrdi da me voli najviše na svijetu i da bi učinio sve za mene?

Najgore je što on više nema živaca, ali kada sam ja ok i raspoložena i ne pitam i ne radim ono što ga nervira, on je super.

Neposredna veza do poruke: 1509
16.9.2011 8:41:53   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: sang

Jeste, upravu ste da sam sama kriva i da j do mene, ali ima nešto što mi ne da mira.
1 Sto puta mu kažem šta bi me usrećilo kad bi učinio. to je obična sitnica, i očekujem da to napravi, ali on ništa, to ne razumijem ako me voli. Ne kažem, radi druge stvari.
2 Šta mislite o pogledima ka drugim ženama. Neka naidje, on je pogleda. Ne gleda, pogleda. Može li to biti nesvjesno? Kaže da ga ne zanima nijedna druga, ako i pogleda to je slučajno. Kaže da mi tako nešto ne bi radio.Šta mislite? Naravno,meni to smeta.
Kako da znam da li me voli iskreno iako tvrdi da me voli najviše na svijetu i da bi učinio sve za mene?

Najgore je što on više nema živaca, ali kada sam ja ok i raspoložena i ne pitam i ne radim ono što ga nervira, on je super.

draga moja pusti ne davi ga s tim samo ces napraviti to na sta vec sumnjas , ako zelis non stop potvrdu da te voli ences je dobiti i onom NAJ MUSKARCU bi dojadilo da stalno potvrdjuje da te voli a  i vremenom to izgubi vrijednost te rijeci ako se stalno ponavljaju, pusti neka dodje od sebe samo.
Nemoj mi se zamjeriti molim te ali ni ja ne bi mogla mog muza trpiti da stalno zvoca i nabraja i da me optuzuje.
Tebe tvoj muz ocito voli ali ne moze vise , saberi se malo  i bice vam bolje .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 1510
16.9.2011 9:09:52   
sang
Spremna sam na sve promjene i mijenjam mnoge stvari, ali kao da je kasno, je li kasno, može li biti?Ne želim izgubiti svog muža jer ga volim svim srcem i dušom. A znam da sam pretjerala, ali kako to sada izbrisati, kako da se to zaboravi?...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1511
16.9.2011 9:18:00   
teacher75
promijeni malo svoje ponasanje i drzi jezik za zabima, kad ti padne napamet neka ljubomora ili zvocanje, izbroj do 10 ili do 100 i baci misli na nesto drugouser posted image ne znam, ja ne kontam ljubomorne ljude jer sama nisam takva pa se ne mogu staviti u tvoju kozu nikako

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 1512
16.9.2011 9:20:14   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75

promijeni malo svoje ponasanje i drzi jezik za zabima, kad ti padne napamet neka ljubomora ili zvocanje, izbroj do 10 ili do 100 i baci misli na nesto drugouser posted image ne znam, ja ne kontam ljubomorne ljude jer sama nisam takva pa se ne mogu staviti u tvoju kozu nikako

ljubomora je jako zeznuta stvar moj otac je jedan od njih i moja mama nikada nije imala mira ni dan danas , on je dobar muz ne kazem da nije ali jako ljubomoran i ja se divim mojoj mami kako je  se s tim nosila sve ove godine i da to je za mene bolest koja nisti druge a i samog sebe .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1513
16.9.2011 9:21:17   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: sang

Eeee i mm je ko tvoj,meni bi sitnice mnogo znacile,mm se vrlo rijetko sjeti ali zato ja sama sebe obradujem sitnicama,ali i krupnim stvarima user posted image
Meni je sasvim normalno da pogleda neku zenu,mislim ne nabacuje joj se,vala znam se i ja okrenut kad vidim sredjenu i zgodnu zenu.
Muskarci manje pokazuju emocije(bar oni koje sam ja srela) mm takodjer,a iskreno nisam ni ja taj tip.

Ja mislim da je tebi malo dosadno,hajde malo unesi promjene u svoj brak!Ucini nesto "blesavo" nesto cemu cete se oboje smijati,uzivati...pa tek ste 1,5g u braku...A svima dodje "zuta minuta" i meni samoj se znalo ciniti da mi se svijet rusi,kontam ovo je kraj ali hvala Bogu vise od 11g smo skupa.naravno nije uvijek med i mlijeko bude i svadja i smjeha,bilo je i ne ponovilo se i bolesti (teze),bilo je dana kad nismo znalo kud da trosimo pare,ali i onih dana kad smo lupali glavom o zid sta ce djete ponijeti u skolu...elem,draga moja malo se opusti,promjeni sebe malo,izidji u set_nju s muzem...

vidis kako ti umijes bit fina i da mu ne dosadjujes user posted image nemoj ga otjerat od sebe,nego ga jos vise privij uz sebe !

SRETNO !

< Poruku je uredio hatepsut -- 16.9.2011 9:23:58 >

(odgovor članu sang)
Neposredna veza do poruke: 1514
16.9.2011 9:27:54   
teacher75
mi zene definitivno vise trazimo te neke "znakove paznje", romantiku, ruze, sitnice, (nisu djaba romanticni ljubavni filmovi napravljeni za zene- rijetko koji muskarac ih voli gledati), dok je muski mozak sasvim drugaciji, oni vise gledaju na prakticne stvari i njima su to uglavnom gluposti (cas_t izuzecima). tvoj muz je kao 99 %muskaraca, nema razloga da se sekiras i mislis da mu nije stalo. rekla si i sama da izadjete nekad, evo ja ne pamtim kad sam izasla navecer sa mm, nije da mi nesto posebno fali, al jednostavno smo upali u neku rutinu i odvikli se od toga. dok smo se zabavljali bilo je i ruza i lijepih rijeci i porukica a sada su porukice i razgovori uglavnom vezani za prakticne stavi oko djeteta i kuce a ruze dobijem svake prestupne godine. kad je kakav praznik. al ne zamaram se tim, vidim sta se sve desava oko mene i kakvih muzeva ima, i kazem fini mm kad ne pije, ne drogira se, ne izlazi bez mene, ne ganja druge zenske, itd... ne kukaj bezveze, jer samo mozes sebi navuci vecu nevolju i onda ce ti biti zao,. okreni se malo oko svog djeteta i sebe, uljepsaj sebi sama dan a nemoj cekati da ti to neko drugi uradi

< Poruku je uredio teacher75 -- 16.9.2011 9:28:48 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1515
16.9.2011 9:56:07   
damma
IZVORNA PORUKA: teacher75

mi zene definitivno vise trazimo te neke "znakove paznje", romantiku, ruze, sitnice, (nisu djaba romanticni ljubavni filmovi napravljeni za zene- rijetko koji muskarac ih voli gledati), dok je muski mozak sasvim drugaciji, oni vise gledaju na prakticne stvari i njima su to uglavnom gluposti (cas_t izuzecima). tvoj muz je kao 99 %muskaraca, nema razloga da se sekiras i mislis da mu nije stalo. rekla si i sama da izadjete nekad, evo ja ne pamtim kad sam izasla navecer sa mm, nije da mi nesto posebno fali, al jednostavno smo upali u neku rutinu i odvikli se od toga. dok smo se zabavljali bilo je i ruza i lijepih rijeci i porukica a sada su porukice i razgovori uglavnom vezani za prakticne stavi oko djeteta i kuce a ruze dobijem svake prestupne godine. kad je kakav praznik. al ne zamaram se tim, vidim sta se sve desava oko mene i kakvih muzeva ima, i kazem fini mm kad ne pije, ne drogira se, ne izlazi bez mene, ne ganja druge zenske, itd... ne kukaj bezveze, jer samo mozes sebi navuci vecu nevolju i onda ce ti biti zao,. okreni se malo oko svog djeteta i sebe, uljepsaj sebi sama dan a nemoj cekati da ti to neko drugi uradi

user posted image user posted image user posted image  
pametna si techer,  žene sa svojim glupostima mogu samo muškarca otjerat od sebe

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 1516
16.9.2011 10:11:37   
henna ze
moj ti je savjet..popusti ga malo..pusti malo sebe..
mislim brak..ljubav..sve ja to kontam...al da non stop analiziram..da se smaram kud je pogledao..što nije donio 101 ružu..što ne priča o poslu...pa roknula bih se majke mi...
savjeti dakle: malo ga popusti...
malo sebe zabavi nečim...nadji kone..prijateljice..malo prošetaj..ma možeš i sama sa djetetom...
vjeruj iz ovog što si ti napisala..ja ne znam kako bih da sam na njegovom mjestu...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1517
16.9.2011 10:15:41   
damma
mm kakav je, da ga ovako mučim zainatio bi se i radio sve što ja ne volim još više, eto takav je.

2004.
2008.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1518
16.9.2011 10:16:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: damma

mm kakav je, da ga ovako mučim zainatio bi se i radio sve što ja ne volim još više, eto takav je.

i mojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1519
16.9.2011 10:48:56   
jasmin
Mi smo zene,da izvines,naopake...ljepse receno razlicite kao i muski svijet.Mene slama kad mi pocne pricati gdje je bio i sta je radio,kao da sam nadzorna kamera pa vracam scene,a znam `hejbet` zena koje bi tako voljele da znaju te detalje...i NIJE SE RODIO KO NAM JE UGODIO!!!.
Ljubomora je jako pohvalna stvar,ali MORA imati granicu.Nijedan muskarac ne podnosi da ga dave,kao ni mi zene.Pusti ga da dise i posveti se onome sto jaca vasu vezu.Pokusaj draga,progutaj te napade negativne ljubomore(zvocanje,prebacivanje za ono sto nije uradio i sl) i zabavi se necim sto ti pomaze da nisi fokusirana na to gdje je on,s kim je i sta radi.Ja npr.imam dvije dobre prijateljice i kad sam s njima sve mi je ravno do mora,uzivam,opustim se,smijem se ko luda i napunim baterije i onda sam prema muzu super,toliko da me on pita kako to da sam tako super raspolozena kad dodjem s druzenja.Nekako mislim da je jedan od velikih problema,kad su bracne trzavice glavna tema,to sto zena cijeli svoj `program` podredi muzu i mislima njemu.Daj bre lutko zivni,opusti se necim jako opustajucim,zivi svoj zivot iako si vezana za muza,pa kad imas svoje navike,bices k`o nova :) i moci ces uzivati u svakom trenutku sa svojim muzem.A ako zelis sitnice...sama poradi na tome.Ako on tebi ne kupi ruzu,kupis ti njemu...dobices i ti uskoro...provjereno :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 1520
17.9.2011 14:04:54   
ananas_ze
kad sam s njima sve mi je ravno do mora,uzivam,opustim se,smijem se ko luda i napunim baterije i onda sam prema muzu super,toliko da me on pita kako to da sam tako super raspolozena kad dodjem s druzenja.

i ovo djeluje user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1521
17.9.2011 14:18:16   
malena sharena
IZVORNA PORUKA: henna ze

moj ti je savjet..popusti ga malo..pusti malo sebe..
mislim brak..ljubav..sve ja to kontam...al da non stop analiziram..da se smaram kud je pogledao..što nije donio 101 ružu..što ne priča o poslu...pa roknula bih se majke mi...
savjeti dakle: malo ga popusti...
malo sebe zabavi nečim...nadji kone..prijateljice..malo prošetaj..ma možeš i sama sa djetetom...
vjeruj iz ovog što si ti napisala..ja ne znam kako bih da sam na njegovom mjestu...

Isto sam htjela napisati. Ovako samo smaras i sebe i njega. Dan po dan i vratice se sve u normalu, ali ni tad ne ocekuj neku idilu brate dragi. Mora nekad nesto malo i skripati, nezrelo je ocekivati savrsenstvo.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1522
18.9.2011 20:09:59   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jasmin

Mi smo zene,da izvines,naopake...ljepse receno razlicite kao i muski svijet.Mene slama kad mi pocne pricati gdje je bio i sta je radio,kao da sam nadzorna kamera pa vracam scene,a znam `hejbet` zena koje bi tako voljele da znaju te detalje...i NIJE SE RODIO KO NAM JE UGODIO!!!.
Ljubomora je jako pohvalna stvar,ali MORA imati granicu.Nijedan muskarac ne podnosi da ga dave,kao ni mi zene.Pusti ga da dise i posveti se onome sto jaca vasu vezu.Pokusaj draga,progutaj te napade negativne ljubomore(zvocanje,prebacivanje za ono sto nije uradio i sl) i zabavi se necim sto ti pomaze da nisi fokusirana na to gdje je on,s kim je i sta radi.Ja npr.imam dvije dobre prijateljice i kad sam s njima sve mi je ravno do mora,uzivam,opustim se,smijem se ko luda i napunim baterije i onda sam prema muzu super,toliko da me on pita kako to da sam tako super raspolozena kad dodjem s druzenja.Nekako mislim da je jedan od velikih problema,kad su bracne trzavice glavna tema,to sto zena cijeli svoj `program` podredi muzu i mislima njemu.Daj bre lutko zivni,opusti se necim jako opustajucim,zivi svoj zivot iako si vezana za muza,pa kad imas svoje navike,bices k`o nova :) i moci ces uzivati u svakom trenutku sa svojim muzem.A ako zelis sitnice...sama poradi na tome.Ako on tebi ne kupi ruzu,kupis ti njemu...dobices i ti uskoro...provjereno :).

mozes li mi dati primjer kad je ljubomora pohvalna, jer ja ne vidim nista lijepo ni pozitivno u tome?

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1523
18.9.2011 20:24:14   
veeseelaa
pa sad.... sitna ljubomora zna biti simpa.... npr da me muž vidi sa nekim muškarcem da pijem kafu i uopće se ne zainteresira s kim sjedim i da ne osjetim dozu ljubomore mislila bi da mu nije stalo do mene....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1524
18.9.2011 20:27:14   
Anoniman

pa sad.... sitna ljubomora zna biti simpa.... npr da me muž vidi sa nekim muškarcem da pijem kafu i uopće se ne zainteresira s kim sjedim i da ne osjetim dozu ljubomore mislila bi da mu nije stalo do mene....

Bas tako , barem moje misljene da ljubomora u sitnim dozama dodje kao aperatif intimnim odnosima.....

Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *