SailorMoon -> RE: PROBLEMI U BRAKU (28.6.2010 11:13:38)
|
Ja sam stvarno bila sve na bebaninon strani, i stvarno sam je razumila, ali mislim da su sad neke granice presle. Nije sramota neimati. I nedo Bog ali to se svakom moze desiti. Ali treba gledati kako svoje probleme rjesiti. Zar nam Bebaba nerece neki dan da je on dao svojoj materi ili sestro 200maraka. Pa pobogu nije ni mater ni sestra preca od rodjenog djeteta kao prvo. Kao drugo, ja licno da nemam para za pelena ja bi koristila prave pelene i peglala. Ja i mi smo tako odrasle i evo nas zdrave I draga bebana, u pravu si kad kazes nezna onaj koga ne strefi isto. Epa ja znam iz iskustva moje mame. Zajednica, svekrva bezobrazna, babo najmladji, nasuskaju mater, sestre i moja mama kao sluga. Za svaku marku se borila. Na kraju posle 2godine braka ravod. Mene sud dodjeli sa 1god babu, jer mama nije radila. Ona se vrati mami, do malo nena umre. Ona ostane sama. Nema posla. Uzme 2 podstanarice (u 2-soban stan), pocne djecu cuvati. Mene vidja svaki vikend. Prolaze godine. Posle 4 vidi i moj otac sta je izgubio. Dolazi cuko pred vrata. Kumi moli, radi mene pomiri se mama. Dodje sestra, rat, izbjegnu u Njemacku, razboli se otac, 26 operacija, mama sve uz njega (tek posle dugo godina ljecenja on moze da pocne da radi), mama pocne raditi, toliko je vrjedna da citavu i svoju i njegovu fameliju u ratu izdrzava, napravi u SA veliku kucu, kupi svojoj sestri stan, kupi u Njemackoj stan itd itd. Sada imaju ljep brak i vole se. Ali mogu 100% reci da je kao vrjednu zenu koja ima svoj donar vise cjeni nego prije. I posle svega sta je s njim prezivila i dan danas joj stope ljubi. I Znaci bebana dobro vidi kako ces i sta ces. Jer se uvjek ima izlaz
|
|
|
|