Taha0608 -> RE: PROBLEMI U BRAKU (27.6.2010 20:32:16)
|
ma joj BEBANA,forum služi za ostavljanje komentara-i kako ti rekoh izaberi sebi najbolji i počni u životu nešto rješavati-NIJE MUŽ NUKLEARNA FIZIKA,već komad mesa pred TVOJ roštilj..bez uvrede,ali stvarno mi se čini da si razmažena ili zatucana ili šta već-pa moram direktno više čovjeku dopizdi gledajući ZAISTA divne komentare i mišljenja,a ti skoro da pola i nepročitaš-u svakom skoro postu pišeš kako si pogriješila što si nam se javila...pa bona,niko te ovdje NEZNA!!!A ŽELI TI POMOĆI..ima li to igdje???a sve smo skromnih ili nikakvih primanja,nema Dodikove i Tihićeve rodbine-garant!HURA ZA SVE FORUMAŠICE[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],DA IM BOG DA OD SVEGA DOBROG POMALO-da se neiskvare[sm=jezicek.gif]..daj nam samo iskrene informacije,znamo da živiš s kakvim-takvim čovjekom,nemaš izlaza sad za sad-pa Bože moj,jel to moj bolji????hahha[sm=jezicek.gif]nekim ženama stvarno neide u glavu kako postoji takvo "mile",al ima nas đuture koje smo prošle ili prolazimo kroz slično-i dižemo ti palac za svaku sekundu tvog boravka s mužiteljem[sm=jezicek.gif][sm=smiley19.gif]šalu na stranu,sve je ok!javljaj nam se,biće ok,daj informacije koje ženice traže,opravdaj neke stvari koje su im nejasne i RIJEŠILA SI DILEMU!nije te niko ponizio,obrukao te niti se smijao..pa tu smo kao najbliže virtualne komšinice..pola nas je školovano za ovakve probleme-ja sam dipl.socijalni radnik,srela sam se tokom prakse u sigurnoj kući-možeš misliti-100puta gorim muževima,pa se žene opet vrate njima-i vjeruj u neku ruku poprave dosta toga..NADA ZADNJAS UMIRE I NETUGUJ VEĆ POČNI RADITI NA OSMIJEHU NA LICU.. JOŠ ako njemu non stop ponavljaš kao nama iste stvari žrtvenog janjeta(nisam mogla naći adekvatniji izraz pa oprosti ako nerazumiješ na šta fakat mislim)-mijenjaj to pod hitno!!!!pusica tebi i tvom ibrahimu!
|
|
|
|