SailorMoon -> RE: PROBLEMI U BRAKU (21.6.2010 12:54:08)
|
IZVORNA PORUKA: cucu Eh moja veselaaaa da je to sve.... :-) ovo je samo najnoviji dio :-) Ma nisam ja tip koji bi se tako lako razveo al mi se sve skupilo u pm.. pocev od njegovog ponasanja prema meni pa nadalje. De sta bi ti uradila da krenes izvest djete u setnju i on kaze on nemoze umoran, odes sama naravno, i sutradan slucajno vidis da je salto po facebooku kojekakve polugole curice dok si ti s djetetom bila u setnji? Ja sam to presutila... kao i sto presutim slucajnost da kad god mu umem mobitel da zovnem nekog ako ja nemam kr lista poziva prazna i u inbxu i outboxu samo moje poruke iako mu moby cvrci svako malo? Jao cucu nije ti lahko. Sto se tice mobilnog i mm je vecinom lista poziva prazna. Ali je to od kako se mi znamo. Njemu cisto smeta da svaki poziv mu ostane jer poslovno puno zove telefonom. Poruke nikako taj nepise, mislim radije ce mu ruka odpasti. Znaci to nemora nista da znaci. Te trebe na fb pitaj ga ljepo sta mu to znaci i sta on misli o vasem braku. Dali je sretan, zadovoljan ili bi zelio nesta promjeniti. MM je na pocetku nase veze bio tako svezan, tom sam sve morala iz nosa izvlaciti. Ali zato sam ja pricala ko navijena i vremenom i on poprica. I dan danas je tako, ako vidim da ga nesta muci a on nece da prica ( to se desi ako je nesta se posvadjo sa svojima ili bratom, onda nece da prica). Ja pocnem, a haval bogu picati mogu, i prvo sam mu dosadna pa mi govori da malo sutim, ja dalje, pa mi se na kraju smije sto sam takva dosadna i budala, i na kraju pocne i on pricati i sve isprica. Trudi se, ako ti je stlo do braka i do NJEGA. Ako ne, to je druga stvar
|
|
|
|