SailorMoon -> RE: PROBLEMI U BRAKU (21.6.2010 16:42:42)
|
IZVORNA PORUKA: crnkka Draga bebana27 i ostale forumašice. Nadam se da ste mi dobro sve redom. e bebana javljala sam ti se i prije, i pisala sam i čitala i tvoje i ostale odgovore. Ja ono što ti imam reći, bar sam ja dobila takvu sliku da ti ne želiš da mijenjaš ništa, želiš da ti svi dajemo savjete, a ti ništa ne poduzimaš. Ja da sam na tvom mjestu, učinila bi sljedeče : valjda imaš nekog rođaka, rodicu prijateljicu koje bi ti pomogla. Stupila bi sa njima u kontakt i pitala ih da li mi mogu pomoći, ne bih sjedila skrštenih ruku i čekala da se samo od sebe nešto promjeni. Kada bih dobila potvrdan odgovor skupila i ponijela ono najosnovnije i otišta, iška bi od vrata do vrata, kopala, čistila, ali bih zaradila da prehranim svoje dijete. Ne bi me bilo stid. Vidiš da od njega ni njegovih nemaš niti češ imati pomoći. Zato mlada si, zdrava, glavu gore i idi samo naprijed Bas tako. Sorry, ali evo vec se nekoliko dana motamo ovde a nista se nedesava. Ja licno onu noc od kad se bebana pozalila nisam spavala. Nije mi islo iz glave tako tako neko moze biti dzubre (njen muz) i postavila sam sebe u njenu situaciju. Nismo svi mi iste, ali brate nesta se treba desiti. A ne ono sve gore i gore
|
|
|
|