Hannica -> RE: PROBLEMI U BRAKU (21.6.2010 11:21:59)
|
IZVORNA PORUKA: mein Schatz a kako da se vratim kad oni od pocetka misle da je idealno..,ne mogu ni zamislit kako bi to podnijeli kako bi im bilo..,a evo opet sam se posvadja s mm i vise nisam mogla koliko god ja pricam on samo boli te k.... za to ti to ne trebas znat bla bla..,i onda sam nazvala njegovog tatu i rekla mu da on s njim razg.jer ja vise ne mogu ni malo....on je rekako da se smirim da ce doc poslije..,jer sam mu rekla da je on otisao iz kuce pa nek poprica s njim pa nek meni dodje ja cu mu sve rec zasto je to tako... Ja mislim da,bez obzira sto nista nisi rekla,roditelji ipak znaju da nesto ne stima.Mozes ti glumit srecu koliko god hoces ali roditelji osjete ako nesto nije uredu s njihovim djetetom,posebno majka.Mozda nece da se mjesaju,ti se nisi zalila pa ni oni nisu htjeli da bilo sta kazu da ti ne stvaraju dodatne probleme.Mozda grijesim,ali bar kod mene je tako.Moja mama preko tel.shvati ako ja imam nekih problema,valjda osjeti po glasu,majka je to,niko te bolje ne poznaje od nje.Ja bih,da sam na tvom mjestu,njima sve ispricala.Sigurno ce sve biti lakse ako budes imala podrsku roditelja.
|
|
|
|