faris06 -> RE: PROBLEMI U BRAKU (18.6.2010 10:56:13)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: bebana27 moji su me podrzavala a nazalost vise nece kazu mozes doci u goste a za ostalo ne znamo jer moras trpiti on mene ne zlostavlja ali ne mogu podnijeti da neko zivi sa mnom a da ne razgovara a ako podje zavrsi se svadjom i onda necu da se svadjam i uznemiravam zbog malog on mi je najbitniji e ovo boldirao mi je najstrašnije od svega, da nemaš podršku od vlastitih roditelja mila, za početak je najbitnije da nađeš kakav takav posao, da se osamostališ, da ne zavisiš ni od koga a što kažeš da te ne zlostavlja, možda ne fizički, ali te zlostavlja psihički I meni je strasno , ali vjeruj nije uobicajeno, pa mi smo Balkan koliko se god trudili da nismo. Sve bi bilo drugacije da zena radi i ima svoj posao i svoju platu. Mislis da bi se on tako ponasao, vjeruj da ne bi. U komsiluku imam jos gori primjer, muz hoda , ima "djevojku", izlazi, vidjaju ga sa njom. A zena sjedi kuci i ceka da joj on da bukvalno za uloske. Sjedi kuci i ceka da se on promijeni, aha... Imaju dvoje krasne djece, zive u zajednici, ona svima dodje kao sluskinja, cisti, kuha , pere i na to sve joj svekar neki dan kao dao 10 km da sebi nesto kupi, mozes misliti bas ce se pocastiti! Prije par mjeseci njen brat ga uhvatio u nekoj kafani sa tom ku.... i isprebijao ga. Sad on njoj zabranio da vidja svoje. A njeni na sve to kao ti se mozes vratiti , ali bez djece, kao da to nisu i njena djeca. A ona jadna i dalje ceka u nadi da ce on " iscejfiti" i da ce se vratiti njoj i djeci.
|
|
|
|