Tidzi -> RE: PROBLEMI U BRAKU (17.6.2010 12:34:49)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR bebana ...novan nije problem... ti njemu kada kažeš da hoćeš u sarajevo...on će reći nemaš ti para... kad kažeš imaš pare ( evo sad mi da ti poašeljo9 on će te pitati odakle ti...kad kažeš poslali mi moji...on će te napasti što si im rekla da nemaš i tako...agonija se nastavlja. ovo nije trenutan bračna kriza...ti si nesretan jako i sa ovakvim čovjekom života sretanoga nema...jer sutra da počenš da radiš i imaš svoj dinar on će da te napad što radiš, što mu sina zapostavljaš, pare će ti uzeti i opet sve u nedogled.. žao mi je al tako je... on uvijek naći razlog da te omalovažava, prihički i fizički zlostavlja... poznajem slučajeve mnogih koje su ovako živjele i ne slavno završile u svojoj tuzi...a li poznajem i one koje su se vrlo hrabro izvukle iz ovakvog života...a ti ti si hrabra mama...jer ipak trebalo je javno reći ovo što si ti nama rekla.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Slazem se! Ja sam na nekoj temi vec pisala o slucaju sa mojom tecisnom (sad vise ne znam koja je to tema bila, bilo je davno). Zivljela je isto kao i ti. S tim da joj je muz radio u kriminalnoj policiji, a i onako su bili dobrostojeca porodica. Imali su svega, ali je njoj bilo sve zabranjeno. Mogla je prepis..ti do roditelja, a nije smjela otici. U po noci kada bi dosao iz provoda, kurvaluka, kada bi ona nesto prigovorila, skidao bi je do gole koze, istjerivao napolje i slao da ide svojim roditeljima. A pocelo je prvo tako kao kod tebe Bebana. Onda se poceo javno kurvati. Potom je moj tecic ispricao sve tetku i tetki, da bi oni nazvali i rekli da zele ozbiljno s njim razgovarati. Moj tetak kaze da takvo nesto ne bi mogao vjerovati da mu nije rekao rodjeni sin, jer je pred njima bio svetac. Dok je moj tetak dosao do njih, on stavio sina na stomak i upuco se. Bio neko vrijeme pod aparatima i izumro. Nakon toga, svekar i svekrva su je odmah istjerali sa dijecom njenim roditeljima bez obrira sto je ona s njim provela 14 godina tu, rodila 2 sina. A o tecisni da ne govorim. Licina je na anoreksicnu osobu, drhtale joj ruke, cesto nije znala sta prica, izje..li joj zivce totalno. I nakon 8 mjeseci, zaprosi je covijek koji se razveo sa zenom, a ona mu ostavila 3 dijece. Sad, evo 5 godina zive u Njemackoj, njih dvoje sa njegovo troje i plus njeno dvoje dijece. Zena izgleda totalno drugacije. Vratila se u normalno, ne trese se vise, smije se... Kaze da je takav zivot kakv sad zivi nije mogla sebi nikada ni zamisliti.
|
|
|
|