Anoniman -> RE: Problemi u braku (3.12.2013 13:40:23)
|
Ovo "reci cu ti" ode a nisam zavrsila. Odgovaram pod anonimnim nickom.....iz licnog iskustva pisem i moj savjet ti je da ides odatle, da spasis tu djecu. Moj otac je tukao moju majku 23 godine, nalazio je on svakakve razloge, sto rucak nije vruc, sto nesto nije ispeglano po njegovom tabijatu...ili sto bi njegovi rekli, muhanat je. Ona je odlazila od njega x puta i isto toliko puta se vracala.(ne znam zasto) Uz to fizicko, postojalo je i psihicko maltretiranje. kad sam i ja stasala dovoljno za batina i ja sam dobijala "svoje".Policija je dolazila, hitna, pravljeni zapisnici...dolazila i vojna policija jer je bio i vojno lice...sve to postoji tamo negdje, on ima i dosije, poznat je policiji. To bi ja mislim jos trajalo da ja nisam rekla da idem iz te kuce jer ili cu njega ubiti, ili cu sebe ubiti ili cu poluditi. Kad smo otisli, postao je jos agresivniji, dolazio, sacekiva, tukao (majku). E tada je policija valjda ozbiljno shvatila situaciju, uhapsila ga..i poslije toga je bio mirniji. Onda su uslijedili socijalni radnici, pokusaji pomirenja itd. Napokon su se razveli nakon 25 godina ali ipak sa posljedicama na djecu. Da napomenem da nije pio, pusio..drogirao se, eto, jednostavno je takav. Ako je digao jednom ruku na tebe, vjeruj mi opet ce [sm=smiley19.gif] gledala sam to citav svoj zivot...
|
|
|
|