anandi -> RE: Problemi u braku (3.12.2013 11:25:35)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman da li biste ostale u braku nakon prvog udarca? draga moja samozadovoljavanje i nije neki problem,al udaranje Bogami jest. Kao sto kaze visnja poslije prvog dolazi i drugi. Naravno da je bolje i za tebe i dijete da ga ostavis, ili da i ti pokazes zube pa kreni sa udaranjem. Po pitanju dijeta ne moze ti oduzeti ako i ti radis, kod mene je snaha rodaka ostavila bas iz tog razloga i curica od 5g je pipala njoj. Ti odluci sama, nemoj nas slusat ipak se tu radi o tvojoj porodici. Kod mojih rodititelja je bilo svega, mama mi prica kad je bila sa mnom u 9 mjesecu da ju je otac nogom udario u stomak,al nije ga htjela ostaviti zbog brata koji je imao 3g i ja na putu,sve se brinula sta ce svijet reci. Moje djetinstvo je proslo katastrofa, otac cim malo popije postaje uzasan, pocinju psovke i razbijanje po kuci,tu i tamo udari mamu a ja i brat jadnici sjedimo u cosku i placemo.I to je trajalo godinama, i sve dok nekako kad cu se ja udat, bolje reci pobjeci od kuce i te atmosfere mati je uzela stol u dnevnom boravku, ne znam odakle joj snaga i bacila na njega i po prvi put mu jebala mater otac je zanijemio i nikad vise nije digo ruku na nju. Osim sad kad popije ubi pricom i psovkama, on je dobro a mati zbog nas sve trpi i sjebala je svoje zdravlje, non stop je po hitnoj. Malo sam otisla nasiroko, izvinjavam se samo stavi svoje dijete u moju poziciju vjeruj mi da bolje da se razidete i da dijete finim okolnostima raste nego da ima traume.
|
|
|
|