Arijana2 -> RE: Problemi u braku (29.5.2013 14:46:18)
|
Mislim na osnovu mojih zapazanja da je u sustini kod vecine parova prisutna situacija slicna kao kod anonimne samo sto netko to vidi kao problem ,a neko ne.Ja prvo krecem od sebe,kod mene je isto bila takva situacija ,muz je na usluzi svojoj porodici 24h,a i mojoj(medjutim moji su daleko pa im i ne treba) :)) Na pocetku mi je ovo uzasno tesko padalo,jer sam zamisljalad da mi sad trebamo biti kao dovoljni jedno drugom i provoditi vrijeme zajedno sami ili sa djecom.Medjutim od tog nije bilo nista [sm=jezicek.gif] On je i dalje nastavio da bude na raspolaganju svojoj uzoj i siroj obitelji,ali i meni i djeci isto tako,i bas kad sam shvatila da ako zelim da ostanemo u braku jednostavno moram to prihvatiti ,jer nisu postojali hvala Bogu nikakvi dodatni problemi bilo kakve vrste,desio se niz situacija u kojim je njemu trebala pomoc i svi su ga osim mene ostavili na cjedilu i zivjeli SVOJE zivote.Tek tad se razocarao i poceo redati prioritete drugacije,onako kako sam zamisljala na pocetku. Tako da,dok oni sami ne dodju do odredjene zrelosti nema prisilne promjene.
|
|
|
|