|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
22.4.2013 10:57:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

jasmin, slazem se s tobom u svemu, samo kazes da joj fali puno razgovora s muzem, ali ja kazem da razgovor kod nekih ljudi ne pali... kako sam primijetila i u slucaju ove anonimne... njenom muzu je sve to bezveze sto ona prica...

Mozda je jedini nacin da mudro postupa, a razovor ocito ne pali u njenom slucaju...

Ja nemam neki pametan savjet.. Ne svidja mi se to njegovo ponasanje..

Anonimna, de ti malo razmisli jel' to stvarno "uvijek" tako, mozda si ti samo ljuta pa razmisljas negativno? Mislim, i ja kad sam ljuta samo se sjecam ruznih stvari..a kad malo razmislim nije sve tako crno kako sam ja sebi umislila.. Je li tm ikad tebe stavio "ispred" njih, da kad ga nesto pitaju kaze im evo samo dok zeni to i to uradim... Ako bas uvijek ti cekas da on njima nesto, e to mi je bas ruzno i nije u redu.

Koliko ja znam, nije nikad. Da li je nekad da nisam cula, ne znam. Ovako, nije nikad.

(odgovor članu Daliyah92)
  Neposredna veza do poruke: 3226
22.4.2013 14:00:58   
Galicia
Jestel se vi upoznali dobro prije braka ili?

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3227
22.4.2013 14:08:41   
chuci

IZVORNA PORUKA: Galicia

čini mi se da je ovo čest problem kod anonimnih

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3228
22.4.2013 14:13:18   
Galicia
IZVORNA PORUKA: chuci

čini mi se da je ovo čest problem kod anonimnih

I te anonimne imaju valjda svoje nickove.
Al iskreno, i ja da imam ovakve glupe probleme, i ja bi se sakrila iza anonimnog nicka, da se ne sramotim.
Ljudi sa pravim zivotnim problemima se ne javljaju ovdje, a i ako se jave, ne kriju svoj zivot.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3229
22.4.2013 16:32:13   
jasmin

To ti je ono,pita sin tatu...ćale,je li istina da u nekim zemljama muž ne upozna svoju ženu prije braka.
Kaže tata,tako ti je,sine,u svim zemljama!!!

user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3230
22.4.2013 16:46:34   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jasmin

To ti je ono,pita sin tatu...ćale,je li istina da u nekim zemljama muž ne upozna svoju ženu prije braka.
Kaže tata,tako ti je,sine,u svim zemljama!!!

user posted image user posted image user posted image

user posted image aferim za ovu

.
Mislim da nije problem duzina upoznavanja ma cak ni 'kvalitet' ..osoba se upozna u suzivotu s njom...

.
Samo cu reci da postoje osobe s kojima se moze zivjeti i koje zavrednjuju paznju, ljubav, sve..., i one koje to nisu vrijedne i s kojima se ne moze zivjeti...svaka od nas zna sta ima pored sebe, ove anonimne misle da nema bolje, da je tu gdje jest i da trpi neciji nemar, bezobrazluk ili ne znam ti sta je to vise... ja znam za sebe da ne bih lose zivjela, moze-moze, ne moze-kraj...nije ni prvi ni zadnji na svijetu ha ja
.
.
Mi mozemo ovdje savjete i savjete pisati al ako je muz od anonimne hladan prema njoj, bezobrazan, nikad joj ne pruza paznju i razumijevanje tu je problem u anonimnoj i jednostavno pitanje-sto radi jos s njim???

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3231
22.4.2013 18:30:57   
Galicia
Ljubav je dvosmjerna ulica.
Ne moze samo uvijek samo biti do njega ili do nje. Za sve je potrebno dvoje, osim kad pijes hladno picence, ne treba ti niko. user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3232
23.4.2013 19:42:59   
rerica

Ljubav je dvosmjerna ulica.
Ne moze samo uvijek samo biti do njega ili do nje. Za sve je potrebno dvoje
, osim kad pijes hladno picence, ne treba ti niko. user posted image

iako nemamo ista misljenja u dosta toga u ovo podebljano se 1000 % slazem user posted image

< Poruku je uredio rerica -- 23.4.2013 19:54:44 >

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3233
24.4.2013 14:52:20   
InLove

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

vidi neko vodi zivot sa muzem/zenom a neko sa bratiom / sestrom ja koliko god voljela moga brata a BOg zna koliko ga volim meni je moj muz preci

sve ovisi od situacije, ako mi je mm bolestan il ima neki problem a brat je ok onda mi je preči muž
al moram biti realna više volim brata, i od sebe sama
to je moja krv zauvijek i oduvijek
no to nije tema emisije
a prioriteti se svakako biraju od situacije do situacije....

Vesela,vesela mjesas babe i zabe! Ljubav prema bratu i muzu nikad ne moze biti ista!user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3234
   [Obrisana poruka]
24.4.2013 14:59:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 3235
24.4.2013 15:02:50   
veeseelaa
niti se mogu porediti user posted image
no Mirki je rekla da joj je preči muž pa se ja nadodadoh, jer prioriteti se u većini slučajeva meću po jačina ljubavi prema odredjenoj osobi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3236
24.4.2013 15:11:42   
InLove

no Mirki je rekla da joj je preči muž pa se ja nadodadoh, jer prioriteti se u većini slučajeva meću po jačina ljubavi prema odredjenoj osobi

Pa Mirki nije rekla nista pogresno, bas ti nisi najpreca tm ,i on tebiuser posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 3237
24.4.2013 15:16:56   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: InLove

Pa Mirki nije rekla nista pogresno, bas ti nisi najpreca tm ,i on tebiuser posted image

ja sam rekla da ovisi od situacije, meni u biti neka pomoć i ne treba, pa ti ne mogu reći dal sam mm najpreča il preča od njegovog brata... nismo nikada stavljani na vagu ....
ne znam zašto to iko čini, možda i kad bi ja mm svaki dan iskala da radi nešto za mene, nas, isfolirao bi me i otišao nedje
no ja i ništa ne tražim, jako sam poželjna user posted image pa nisam mogla doći do spoznaja ko je kome preči
no bitno je biti voljen, samim tim ti se i mjesto nadje , ha ya
a previše ni od muža a ni žene ne treba očekivati, onako neka normala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 3238
24.4.2013 15:20:06   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Iman83

vidi neko vodi zivot sa muzem/zenom a neko sa bratiom / sestrom ja koliko god voljela moga brata a BOg zna koliko ga volim meni je moj muz preci

sve ovisi od situacije, ako mi je mm bolestan il ima neki problem a brat je ok onda mi je preči muž
no to nije tema emisije

Vesela,vesela mjesas babe i zabe! Ljubav prema bratu i muzu nikad ne moze biti ista!user posted image

user posted image

Niti se treba porediti.

Totalno dvije različite vrste ljubavi i nema smisla pricati koja je "veća" i porediti ih. Volim ih beskrajno:)

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 3239
24.4.2013 15:46:50   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Iman83

no to nije tema emisije

user posted image

Niti se treba porediti.

Slažem se.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 3240
24.4.2013 22:19:14   
Mirkica

ja sam rekla da ovisi od situacije, meni u biti neka pomoć i ne treba, pa ti ne mogu reći dal sam mm najpreča il preča od njegovog brata... nismo nikada stavljani na vagu ....
ne znam zašto to iko čini, možda i kad bi ja mm svaki dan iskala da radi nešto za mene, nas, isfolirao bi me i otišao nedje
no ja i ništa ne tražim, jako sam poželjna user posted image pa nisam mogla doći do spoznaja ko je kome preči

vesela druge su neke vanredne situacije , a niakda nisam stavljala na vagu ljubav nit jednu pa cak ni ovu , moj brat je moj brat volim ga on je moja krv .
.
Moja djeca su moj ZIVOT , svaki moj uzdisaj a mm je onaj covjek koji djeli ovu ljubav, covjek kojeg volim i skim izrodi troje djece, mozda sam luda mozda romanticna , ali mm je meni jako bitan , volim ga istinski , kazem tako je sada ako se nesto promjeni otvoricu temu hahahhahah.
Samo hocu reci da moj brat stvara zivot sa svojom zenom i djecom oni su porodica a kako znam PORODICA JE NA PRVOM MJESTU tako i ja nikada mu se ne bi kvartala niti mjesala u zivot niti u jednom trenu trazila da me stavi ispred svoje zene jer njegova zena je majka njegove djece , ali uvjek i uvjek i dok smo zivi ja sam tu za njeg i on za mene nije bitno gdje nas zivot odnese.
I da bar ja nikada nisam taj tip da bi ikada mm sprecila pomco njegovim roditeljima , braci naravno sve do situacije .

I dalje tvrdim da muz je trebao da vidi sa zenom jel treba njoj sta ako je dosao sa posla i bio ispred kuce , pa ne bi ga ubilo da kratko nazove i kaze danas bar imamo svi mobitel , a ne da ode i zaokrene se (ako nije bilo sta hitno ) ja bih se osjecala kao otirac mm , pa zamisli akda bi isao svako kud hoce gdje hoce ko bi koga pohvatao kakva bi to porodica bila , ni rucka porodicnog ni vecere ni dogovora ni nicega , ja nisam u tom fazonu kod nas nema zabrana al sve se zna i fercera kao sat TIK TAK TIK TAK a nam lijepo , moja djeca sretna zadovoljna a i mi s njima Elhamdulillah al to je moj zivot i ja ga zivim tako .

< Poruku je uredio Mirkica -- 24.4.2013 22:31:02 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3241
24.4.2013 22:25:16   
Mirkica

ne moja najveca ljubav su moja djeca

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3242
24.4.2013 23:08:22   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Mirkica

vesela druge su neke vanredne situacije , a niakda nisam stavljala na vagu ljubav nit jednu pa cak ni ovu , moj brat je moj brat volim ga on je moja krv .
.
Moja djeca su moj ZIVOT , svaki moj uzdisaj a mm je onaj covjek koji djeli ovu ljubav, covjek kojeg volim i skim izrodi troje djece, mozda sam luda mozda romanticna , ali mm je meni jako bitan , volim ga istinski , kazem tako je sada ako se nesto promjeni otvoricu temu hahahhahah.
Samo hocu reci da moj brat stvara zivot sa svojom zenom i djecom oni su porodica a kako znam PORODICA JE NA PRVOM MJESTU tako i ja nikada mu se ne bi kvartala niti mjesala u zivot niti u jednom trenu trazila da me stavi ispred svoje zene jer njegova zena je majka njegove djece , ali uvjek i uvjek i dok smo zivi ja sam tu za njeg i on za mene nije bitno gdje nas zivot odnese.
I da bar ja nikada nisam taj tip da bi ikada mm sprecila pomco njegovim roditeljima , braci naravno sve do situacije .

I dalje tvrdim da muz je trebao da vidi sa zenom jel treba njoj sta ako je dosao sa posla i bio ispred kuce , pa ne bi ga ubilo da kratko nazove i kaze danas bar imamo svi mobitel , a ne da ode i zaokrene se (ako nije bilo sta hitno ) ja bih se osjecala kao otirac mm , pa zamisli akda bi isao svako kud hoce gdje hoce ko bi koga pohvatao kakva bi to porodica bila , ni rucka porodicnog ni vecere ni dogovora ni nicega , ja nisam u tom fazonu kod nas nema zabrana al sve se zna i fercera kao sat TIK TAK TIK TAK a nam lijepo , moja djeca sretna zadovoljna a i mi s njima Elhamdulillah al to je moj zivot i ja ga zivim tako .

naj pametniji post na ovoj temi...aferim...

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3243
24.4.2013 23:17:40   
Galicia
Pa mozda mu ona (zena) nije bitna.

Ne razumijem kako to da se citav dan nisu culi.
Ne razumijem ni to sto ga ona citav dan ceka, kao da nema zivot osim njega. Kao da ona nema planova bez njega, i obrnuto.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 3244
24.4.2013 23:18:16   
hatepsut
Bravo Mirkice user posted image

Volim i ja svog brata,ali mi je na prvom mjestu moja porodica (muz i djeca) jednako kao i mom bratu sto je na prvom mjestu njegova porodica.Cesto kazem,kad se djeca razidju meni ostaje moj muz i ja njemu.

Anonimna nista su tvoji problemi za moje,svekar donio cevape i to peticu ,a ja sam vala mogla sedmicu da pojedem user posted image i sta sad ?! Morat cu s muzem ozbiljno da porazgovaram user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 3245
24.4.2013 23:49:31   
Taii
IZVORNA PORUKA: Anoniman

A ne bih razumile ni da se stalno morate prilagodjavat planovima drugih jer su muzu oni prioritet? Pa ni kad muz vase vrijme s njima planira I ne pita vas? Npr. Sutra imate obavezu u drugom gradu nedaleko od vaseg, ali popodne. Stric vaseg muza je tamo radio dokumente koje treba pokupiti najkasnije 3 sata prije nego vi imate obavezu I posto stric, koji nije bas uposlen, ima auto I sve, zna da iset_e taj dan u taj grad, pita vaseg muza da to vi pokupite I vas muz kaze ma naravo, nemoj ti dzaba ici, on ace krenut ranije da ti to pokupi. A vi ,kad to pokupite morate cekati negdje jos 3 sata do svoje obaveze koja ce trajati jos 4 sata I nekad navece se vracate. Postedio covjek strica, j…. zenu. Sta na to kazete?

Ja na to kazem voljem sve amonimneuser posted image . Zeno draga pa nije smak svijeta, ili ipak jeste? !
Imas auto, 3 sata slobodnog vremena, ako nista sigurno i negdje u nekom tajnom dzepicu novcanika ustekanu makar cvaju , pa nek je i cener, i da ides vala u najvecu selendru ima pijaca pa se uhvati hodnje, ako nema fancy butika i izloga, kupi novine, nabaci cale, zastekaj se u bastu , narucii produzenu i pusti mozak na pasu, a za tu cvaju, pa ebemu zeca , ako nish na pijaci kupi nesto sexy pa navecer kazni muza, i onda mu polako objasni sta i kako, ha ya... I mirna Bosna.. I reci hvala Bogu pa me ne tuce, a ni tu vasu djecu ( dijete, ne znam koliko ih imate, nisam sve bas upratila)...
Sve se uvijek moze rijesiti pricom i sexom , tj pricom nakon sexa, ma tad cu ga zednog ako treba kraj 1000 izvora provesti a nece ni skontati...

< Poruku je uredio Taii -- 24.4.2013 23:51:07 >

Zivot nije bio zivot , sve dok u njega nisi usla ti... Volimo te pahuljo nasa... 21.12.2012... .H.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3246
24.4.2013 23:56:47   
Galicia
IZVORNA PORUKA: Taii

IZVORNA PORUKA: Anoniman

A ne bih razumile ni da se stalno morate prilagodjavat planovima drugih jer su muzu oni prioritet? Pa ni kad muz vase vrijme s njima planira I ne pita vas? Npr. Sutra imate obavezu u drugom gradu nedaleko od vaseg, ali popodne. Stric vaseg muza je tamo radio dokumente koje treba pokupiti najkasnije 3 sata prije nego vi imate obavezu I posto stric, koji nije bas uposlen, ima auto I sve, zna da iset_e taj dan u taj grad, pita vaseg muza da to vi pokupite I vas muz kaze ma naravo, nemoj ti dzaba ici, on ace krenut ranije da ti to pokupi. A vi ,kad to pokupite morate cekati negdje jos 3 sata do svoje obaveze koja ce trajati jos 4 sata I nekad navece se vracate. Postedio covjek strica, j…. zenu. Sta na to kazete?

Ja na to kazem voljem sve amonimneuser posted image . Zeno draga pa nije smak svijeta, ili ipak jeste? !
Imas auto, 3 sata slobodnog vremena, ako nista sigurno i negdje u nekom tajnom dzepicu novcanika ustekanu makar cvaju , pa nek je i cener, i da ides vala u najvecu selendru ima pijaca pa se uhvati hodnje, ako nema fancy butika i izloga, kupi novine, nabaci cale, zastekaj se u bastu , narucii produzenu i pusti mozak na pasu, a za tu cvaju, pa ebemu zeca , ako nish na pijaci kupi nesto sexy pa navecer kazni muza, i onda mu polako objasni sta i kako, ha ya... I mirna Bosna.. I reci hvala Bogu pa me ne tuce, a ni tu vasu djecu ( dijete, ne znam koliko ih imate, nisam sve bas upratila)...
Sve se uvijek moze rijesiti pricom i sexom , tj pricom nakon sexa, ma tad cu ga zednog ako treba kraj 1000 izvora provesti a nece ni skontati...

Nadam se da se zezas?

(odgovor članu Taii)
Neposredna veza do poruke: 3247
25.4.2013 0:07:20   
Taii
A zasto bih se zezala? Ako se vec udala, znaci da s tim prihvatas i porodicu svog muza kao i svoju , i da je uzajamno pomaganje bitno. To iz iskustva govorim, jer i ja sam na pocetku braka kvocala i drobila oko toga , te bitniji ovaj od mene te onaj, ma razvod i tacka, a na kraju su mi svi ti njegovi bitniji valjali vise nego iko moj i u trudnoci i na porodu i u bilo koje doba dana ili noci... Ja sam napisala ono sto mislim, i beiga me da li neko misli zezam li se ja ili ne... Nekome je to za razvod dovoljno, a nekome nisu ni godine maltretiranja... Svako ima svoje... Neko shvati prije a neko kasnije a neko nazalost nikad...

Zivot nije bio zivot , sve dok u njega nisi usla ti... Volimo te pahuljo nasa... 21.12.2012... .H.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3248
25.4.2013 0:16:51   
amra_sa
Kakve svekrve i kakvi problemi u braku, pravac svi na Đokin Toranj user posted image http://www.stazeibogaze.info/2011/10/12/treskavica-bih-djokin-toranj-mala-caba-2088-m-26-km/
Anonimna tebe ćemo za vodiča da nas vodiš i do Trebevića. user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu Taii)
Neposredna veza do poruke: 3249
25.4.2013 0:23:42   
ananas_ze
i ja volim brata user posted image
a ne mogu vjerovat da je ova anonimna jos uvijek aktuelna user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Taii)
Neposredna veza do poruke: 3250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *