|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
22.4.2013 8:18:17   
veeseelaa
on je rekao stricu koji ce za to vrijeme uzivati i pijuckati nesto svjeze, ma nemoj se ti dzaba smarati, ona ce ranije krenut i zavrsiti to.

niko ne može preko mojih ledja da bude dobar
i majka me pita bil nešto uradila za nekog a ne mm
ja bi to tad odradila, čisto da mu ne udarim na obraz al bi ga upozorila da više nikad u ime moje ništa ne obećava
Prekršili ponovo ono što sam tražila od njega ne bi mu ispunila ono što je nekom obećao da ću ja odraditi i vozdra

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3201
22.4.2013 8:31:13   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

on je rekao stricu koji ce za to vrijeme uzivati i pijuckati nesto svjeze, ma nemoj se ti dzaba smarati, ona ce ranije krenut i zavrsiti to.

ja bi to tad odradila, čisto da mu ne udarim na obraz al bi ga upozorila da više nikad u ime moje ništa ne obećava
Prekršili ponovo ono što sam tražila od njega ne bi mu ispunila ono što je nekom obećao da ću ja odraditi i vozdra

I ja sam isto postupila. Rekla sam mu da cu ja otic zato sto mu je vec rekao, ali da vise ne govori u moje ime i dogovara moje vrijeme. A njemu to bilo krivo i napuho se. Nekako sam mu objasnila kasnije zbog cega treba dati prioritet postedjivanju svoje zene i svoje porodice,a a ne drugih i da treba drugim pokazat da postuje svoju zenu kako bi i oni postovali (zar Boze to trebam objasnjavat), rekla mu da se promjeni, a on je na to rekao ok ali ono sve nekako s nekim ponosom, tesko mu priznat, opet kaze da pretjerujem, ma zna da sam upravu, ali covjek ima problem da prizna da grijesi i eto, a to istrpim ja. Rekla bih da me voli, a da me postuje koliko bi trebalo, i ne bas ili mi se cini user posted image Kad mu kazem da pricamo o razvodu jer nam ne ide, kaze eto bujrum ako ima ti negdje bolje, nece da razgovara o tome, bjezi od te price. Imate li misljenje o tome? Ne zeli to, ali ponosan ili?

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 3202
22.4.2013 8:31:51   
SailorMoon
Ma po meni muz anonimne svima prije gleda pa onda zeni. To nije ok i sto je Jasmin napisala da zajedno idu to je sve super kad je covek ok, ali njen muz zaista ne zeli da provodi vrjeme sa svojom zenom, cim su tudji planovi uvjek na prvom mjestu.
Ja bi sa njim popricala, ili MI kao porodica ili ti i tvoji i voz.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

Neposredna veza do poruke: 3203
22.4.2013 8:57:51   
chuci
ovo isto kao da neko održava temu pa svaki dan nešto novo. de ba ako ti nijedan dan nije ok s mužem treba li ti reći neko od nas šta da radiš. aman žena udata ima i dijete a sama ne zna skontati jel u redu neki postupak muža ili nije.
ako se ti ne osjećaš lijepo onda nije u redu i gotovo.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 3204
22.4.2013 9:00:59   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja sam sestra a nikada u zivotu ne bih svog brata presrela ispred kucnih vrata umornog s posla da me vozi bilo gdje nedaj boze kakvog hitnog slucaja , kao prvo jer bi mi ga bilo zao kao drugo mozda treba zeni/djeci .
Da li bih se naljutila pa bi zato jer treba prvo u kucu da udje da vidi trebal meni sta i slicno, mislim nije kraj svijeta da kaze samo malo odoh da se javim i mirna BOsna.
Treba pomoci bratu/sestri treba se slagati nema nista ljepse ali ipak treba da se zna kako i kada .

ne treba se miješati u odnose brata i brata, sestre i brata, sina i majke i co
to je po meni najveća glupost
to što je neko odlučio da mu je u datom momentu prioritet brat, sestra i majka treba poštovati, očito da ima razloga za isto,
ta njihove odnose svakako ne mogu se znati u cjelosti....

ja nit ikom vazim o tome nit dozvoljavam da meni neko vazi, ha ya

vesela ,nemjesam se ni ja niti bi se umjesala , sada neko smatra odnos muza zene jako bitan, ja koliko god voljela moga brata ne zelim se mjesat ali cudno mi je da covjek ispred kuce odlazi negdje a zena ga mozda cekala mozda su imali planove , vidi neko vodi zivot sa muzem/zenom a neko sa bratiom / sestrom ja koliko god voljela moga brata a BOg zna koliko ga volim meni je moj muz preci ejr je on otac moej djece i tacka ja sa njim zivm zivot i sa njim se dogovaram , njemui meni su u zivotu najvaznije iste osobe tj. nasi sinovi , eh s obzirom da je to tako tako smatram da je i mom bratu i njegovoj zeni bitno prvo da oni zive svoj zivot i da se dogovore pa onda tek druge osobe.
JA ne znam sta je ovdje pogresno u ovom mom stavu .
da dodam dok je rjec o normalnim ljudima , a ne o nekim cudacima jer se ocito svega ima naci an ovom svjetu.

< Poruku je uredio Mirkica -- 22.4.2013 9:06:57 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3205
22.4.2013 9:02:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Ma po meni muz anonimne svima prije gleda pa onda zeni
. To nije ok i sto je Jasmin napisala da zajedno idu to je sve super kad je covek ok, ali njen muz zaista ne zeli da provodi vrjeme sa svojom zenom, cim su tudji planovi uvjek na prvom mjestu.

Bas je ovako, gleda svima prije pa onda meni, kad na red dodjem. To je tacno. I jos mi kaze kad sam mu rekla da ne odgovara u moje ime da ne moze racunat na mene. A provodi on rijeme sa mnom, ali cim neko zovne za nesto, prilagodjava nas odmah tom nekom jer se ne smije reci da nesto ne moze sad, odmah ili uvijek kad je taj neko planirao..
A na ovu zadnju recenicu mi kaze bujrum ako ima ti bolje.

Neposredna veza do poruke: 3206
22.4.2013 9:04:06   
SailorMoon

IZVORNA PORUKA: Anoniman

I ja sam isto postupila. Rekla sam mu da cu ja otic zato sto mu je vec rekao, ali da vise ne govori u moje ime i dogovara moje vrijeme. A njemu to bilo krivo i napuho se. Nekako sam mu objasnila kasnije zbog cega treba dati prioritet postedjivanju svoje zene i svoje porodice,a a ne drugih i da treba drugim pokazat da postuje svoju zenu kako bi i oni postovali (zar Boze to trebam objasnjavat), rekla mu da se promjeni, a on je na to rekao ok ali ono sve nekako s nekim ponosom, tesko mu priznat, opet kaze da pretjerujem, ma zna da sam upravu, ali covjek ima problem da prizna da grijesi i eto, a to istrpim ja. Rekla bih da me voli, a da me postuje koliko bi trebalo, i ne bas ili mi se cini user posted image Kad mu kazem da pricamo o razvodu jer nam ne ide, kaze eto bujrum ako ima ti negdje bolje, nece da razgovara o tome, bjezi od te price. Imate li misljenje o tome? Ne zeli to, ali ponosan ili?

Ovde ti je sve reko. misli da nigdje neces bolje naci ! I s time ti je i reko da nikad ama bas nikad se on nece promjeniti. Pa ti sad vidi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3207
22.4.2013 9:05:52   
SailorMoon

. To nije ok i sto je Jasmin napisala da zajedno idu to je sve super kad je covek ok, ali njen muz zaista ne zeli da provodi vrjeme sa svojom zenom, cim su tudji planovi uvjek na prvom mjestu.

Bas je ovako, gleda svima prije pa onda meni, kad na red dodjem. To je tacno. I jos mi kaze kad sam mu rekla da ne odgovara u moje ime da ne moze racunat na mene. A provodi on rijeme sa mnom, ali cim neko zovne za nesto, prilagodjava nas odmah tom nekom jer se ne smije reci da nesto ne moze sad, odmah ili uvijek kad je taj neko planirao..

Ja bi rekla IMA i cao. Pokupila sebe i djete i otisla. Vidim da radis, imas svoj poso. Nebi sebi to dozvolila. jer ako je sad tako uvjek ce tako biti a tebi prodje mladost.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3208
   [Obrisana poruka]
22.4.2013 9:09:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3209
   [Obrisana poruka]
22.4.2013 9:11:33   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 3210
22.4.2013 9:19:44   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja bi rekla IMA i cao. Pokupila sebe i djete i otisla. Vidim da radis, imas svoj poso. Nebi sebi to dozvolila. jer ako je sad tako uvjek ce tako biti a tebi prodje mladost.

Jah, bi...odlepršala bi...trčala.
De bolan.
Ljudi zbog gorih stvari ne odlaze.
Jedno je priča, drugo su djela.
Koliko forumašica je imalo gore i prave probleme pa su tu gdje jesu.
Nije tako lako pokupiti se i otići.

Dobro Iman... A sta bi mu ti rekla Iman?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 3211
22.4.2013 9:24:53   
Anoniman
Ja moram priznati javno na vrhu gore da sam vidjela nick forumašice koja je anonimna kao i na drugom pitanjima u vezi braka i ''problema'' ....zato sada ja pišem kao anonimna :)
u skladu sa tim i mojom memorijom moram reći da ona stalno, stalno traži razloge zašto njen muž ne valja...
Nekako mi se čini da ona svjesna da je samostalna nije više sma zagrijana za taj brak.
Izvini možda griješim ali zaista sve mi ukazuje na to.
Svi tvoji problemi potječu od tebe same...način na koji ih pišeš ovdje djeluju kao kostrukcija u kojoj je tvoj muž sada nepažljiv ovakav i onakav u biti on je bio takav i kada si se ludo zaljubila,tada volimo i mane onoga ko je druga strana.
Mislim da trebaš sjesti malo sama sa sobom...i raščistiti..jel želiš dalje ili ne...jer stalne prepirke su nepotrebne i pitanja njega ''da se ravedemo'' griješiš ako misliš da će ti reći ''hoću'' i on očito te skontao...neće on da bude taj koji je ''uništio'' sve ...jer očito tebi smeta sve što si nekada voljela...
Mislim da moraš biti relanija...ako želiš dalje biti u tom braku.
al nemoj tražiti razloge i krivnju u njemu.
Ti imaš potpuno pravo razvesti se bez da je on kriv ili da je iko kriv...ako ne ide...krivac ne treba...dogovori se sa sobom a onda budi iskrena sa njim.

Neposredna veza do poruke: 3212
   [Obrisana poruka]
22.4.2013 9:34:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3213
22.4.2013 9:39:38   
SailorMoon

De bolan.

Razgovor...komunikacija...još nisam čula a nadam se da nikad neću: 'ako ti je negdje bolje...'
Takve rečenice ne rješavaju probleme, već ih produbljuju.
ALi pusti ti mene...kako bi moj muž reagovao na moj pristup i kako bi tvoj muže reagovao, se ne može porediti.

Pa valjda si dovoljno u braku s njim da znaš šta pali, kako razgovarati s njim, ako griješi navesti ga da uvidi svoju 'grešku'. Ne znam ni tebe ni tm da ti mogu dati iole smislen savjet, jer ono što pali kod jednih, kod drugih je pogubno.

Ali, ovako s glave ti mogu reći da pretjeruješ...

Iman ovo si ljepo rekla. Ali kao sto kazes svak prica samo za sebe. Meni bi ovakvo ponasanje bilo dovoljno za razvod. Nekome nije, i to je ok. ALi da sam ja kuci, sa djetetom i muz dodje kuci i iste sekunde se vrati a da nas nije ni vidio jer mu je sestri smak svjeta ako neode iste sekunde do prodavnice eh to nece. Ja ocekivam da smo muza ja i djete na prvom mjestu pa svi ostali. Roditeljima treba pomoci, postovati ali ne pod cjenu naseg zajednickog zivota.

Neposredna veza do poruke: 3214
22.4.2013 9:47:40   
tinkivinki

De bolan.

Razgovor...komunikacija...još nisam čula a nadam se da nikad neću: 'ako ti je negdje bolje...'
Takve rečenice ne rješavaju probleme, već ih produbljuju.
ALi pusti ti mene...kako bi moj muž reagovao na moj pristup i kako bi tvoj muže reagovao, se ne može porediti.

Pa valjda si dovoljno u braku s njim da znaš šta pali, kako razgovarati s njim, ako griješi navesti ga da uvidi svoju 'grešku'. Ne znam ni tebe ni tm da ti mogu dati iole smislen savjet, jer ono što pali kod jednih, kod drugih je pogubno.

Ali, ovako s glave ti mogu reći da pretjeruješ...

Iman ovo si ljepo rekla. Ali kao sto kazes svak prica samo za sebe. Meni bi ovakvo ponasanje bilo dovoljno za razvod. Nekome nije, i to je ok. ALi da sam ja kuci, sa djetetom i muz dodje kuci i iste sekunde se vrati a da nas nije ni vidio jer mu je sestri smak svjeta ako neode iste sekunde do prodavnice eh to nece. Ja ocekivam da smo muza ja i djete na prvom mjestu pa svi ostali. Roditeljima treba pomoci, postovati ali ne pod cjenu naseg zajednickog zivota.

meni to uopšte nije za razvod.možda bih bila povrijeđena,ali daleko je to od razvoda.ko da mi je sva sreća u tome da se razvedem

Neposredna veza do poruke: 3215
22.4.2013 9:51:19   
SailorMoon
Svako drugcije gleda na svoj zivot, ali ako ja vidim da u mm nemam supruznika, druga, prijatelja sta ja dalje tu da cekam. Ako razgovor i dogovor nepostoje zasto da mi zivot tako prolazi? Zasto da moja djeca tako rastu i misle da je to idealan brak i da to tako treba da bude? Ne zelim da moja djeca znaju da se roditelji trebaju da vole, postuju, da im se pomaze ali i da imaju svoj zivot. da grade svoju porodicu.
Moja mama kada nesta zeli pita jesmo li mi nesta planirali i kako. Onda ja pitam muza mama zeli npr. da idemo rostiljati, jesili nesta planiro? A ne mi se spremamo na izlet ili smo na izeltu neko nazove jer mu se u tom trenutku rasprema podrum i sad da mi svi trcimo. E nemoze.

< Poruku je uredio SailorMoon -- 22.4.2013 9:53:00 >

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 3216
22.4.2013 9:51:48   
Anoniman
Dobro, nije za razvoda, ali kad nekom sto puta govoris nesto i on i dalje to ponavlja, pa daj.
Ako sam planirala nesto s njim, odgovor je: hajde moze, ali odoh ja samo zacas odvuc sestru ovdje ili ondje, eto me brzo, pa cemo onda.
Opet nesto planiram, kazem mu, a odgovor: hajdi moze, ali odoh samo s ocem da odradim ovo ili ono pa onda. Ili ne stignem ni reci sta sam planirala jer, ako su mu vec nesto rekli, on naravno ni ne pita jesam li sta planirala nego samo kaze odoh. I tako ja uvijek cekam. Udari u glavu. Necu vas tusit vise...

Neposredna veza do poruke: 3217
22.4.2013 9:56:02   
Anoniman

Svako drugcije gleda na svoj zivot, ali ako ja vidim da u mm nemam supruznika, druga, prijatelja sta ja dalje tu da cekam. Ako razgovor i dogovor nepostoje zasto da mi zivot tako prolazi? Zasto da moja djeca tako rastu i misle da je to idealan brak i da to tako treba da bude? Ne zelim da moja djeca znaju da se roditelji trebaju da vole, postuju, da im se pomaze ali i da imaju svoj zivot. da grade svoju porodicu.
Moja mama kada nesta zeli pita jesmo li mi nesta planirali i kako. Onda ja pitam muza mama zeli npr. da idemo rostiljati, jesili nesta planiro? A ne mi se spremamo na izlet ili smo na izeltu neko nazove jer mu se u tom trenutku rasprema podrum i sad da mi svi trcimo. E nemoze.

Evo i ja ovako razmisljam. A i moji se ponasaju kao i tvoja mama, a ja ko ti kad je odg u pitanju. Kod mog muza nije tako.

A ovo boldirano, nije bas toliko da se vraca odnekle, ali obavezno i kada negdje izadjemo, zovu ga gotov uvijek ne tel da im se kupi nesto ili ode po nekog kad kuci krenemo ili sl. On naravno samo kaze dobro.

Neposredna veza do poruke: 3218
22.4.2013 9:57:26   
veeseelaa
vidi neko vodi zivot sa muzem/zenom a neko sa bratiom / sestrom ja koliko god voljela moga brata a BOg zna koliko ga volim meni je moj muz preci

sve ovisi od situacije, ako mi je mm bolestan il ima neki problem a brat je ok onda mi je preči muž
al moram biti realna više volim brata, i od sebe sama
to je moja krv zauvijek i oduvijek
no to nije tema emisije
a prioriteti se svakako biraju od situacije do situacije....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3219
22.4.2013 9:58:27   
Anoniman

A na ovo boldirano da jos kazem, tad i ne idemo nigdje jer on ostaje da pomogne u recimo raspremanju podruma. Tad nema mjesta nikakvim nasim planovima osim ako ostane mjesta kad to zavrsi. Pozdrav

Neposredna veza do poruke: 3220
22.4.2013 10:00:20   
veeseelaa
de ba anonimna ne loži se
ne vjerujem da je to sve tako crno
možda tm tebe doživljava kao sposobnu ženu pa stoga ne smatra da ti uvjek treba njegova nazočnost
de ti to malo razmisli, bezveze se ne sekiraj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3221
22.4.2013 10:12:50   
jasmin

Ma dajte molim vas. Da je muz bilo koje od vas ovako napravio ko moj u ovoj situaciji, isto bi vam bilo krivo kao i meni. Niko nije rekao da ne treba pomoci. Ali ako gledas prakticno, to nije ok nimalo. Prvo, odkud nekome pravo da planira tudje vrijeme. Drugo, ja moram napraviti rucak , zavrsiti obaveze oko djeteta (pripremiti mu rucak i ostalo jer ga moram ostaviti na cuvanje nekom), pripremiti se za svoju obavezu (jer ona nije usput, to mi je posao koji zahtijeva uvijek prethodnu pripremu), sve to stic ujutro da bih mogla krenuti na vrijeme stignut pokupiti dokumenta. A uz to sve, nisam zdravstveno dobro nekoliko dana, jako sam iscrpljena i lose, moram dosta odmarati. Uprkos svemu tome, on je rekao stricu koji ce za to vrijeme uzivati i pijuckati nesto svjeze, ma nemoj se ti dzaba smarati, ona ce ranije krenut i zavrsiti to. Da se vas muz ponasa ko da ste robot, ne bi vam bilo krivo. Budite realne. Nije dzaba receno, samo mati i otac brinu istinski o vama. A nije mi nista tesko, samo ne mogu da shvatrim muza, nista ni stricu nebi falilo da malo proseta, zar ne? A muz ne moze sa mnom, radi. Smetalo bi vam svima takva bezobzirnost muza, a i nepostovanje zbog ovog prvonavedenog.

Oči moje lijepe,jesi li ti sa svojim mužem u ljubavi ili nisi user posted image .
Ako se volite,sasvim je logično da ćete pomagati jedno drugo,tako ako ćeš ti preuzeti tu papirologiju njegovog strica,onda će se valjda on pobrinuti za ručak i dijete,pa dijete nije samo tvoje.
Razumijem da si umorna,ali da si baš bolesna ne bi išla obaviti svoju obavezu,već bi i to odgodila,a kad već ideš u taj grad,učini tu uslugu za ljubav svog muža i onda u kakvu ljetnu baštu,pa pijuckaj i ti nešto i odmaraj glavu.
I naravno,podvuci mužu da ne može odlučivati za tebe,da bi efekat sigurno bio bolji da te nježno i pristojno zamolio za pomoć njegovom stricu.
Tebi fali dosta razgovora s tm. Meni što je krivo,ja sjedem s mojom ljubavi i raspravimo to. Ne dižem frku po forumu. Ne prigovaram ti Bogami,ali ne kužim kako ti hejbet stvari smeta i misliš da će ti ih neko lijevi riješiti,a pravi 'kadija' dijeli s tobom krevet.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3222
22.4.2013 10:23:12   
jasmin

Dobro, nije za razvoda, ali kad nekom sto puta govoris nesto i on i dalje to ponavlja, pa daj.
Ako sam planirala nesto s njim, odgovor je: hajde moze, ali odoh ja samo zacas odvuc sestru ovdje ili ondje, eto me brzo, pa cemo onda.
Opet nesto planiram, kazem mu, a odgovor: hajdi moze, ali odoh samo s ocem da odradim ovo ili ono pa onda. Ili ne stignem ni reci sta sam planirala jer, ako su mu vec nesto rekli, on naravno ni ne pita jesam li sta planirala nego samo kaze odoh. I tako ja uvijek cekam. Udari u glavu. Necu vas tusit vise...

Ne znam koliko si u braku,ali mi nije jasno kako pojedine žene ne shvataju da su njihovi muževi xx godina živjeli sa svojim roditeljima,sekama,braćom,da su bili tu za njih uvijek i da ne mogu te veze i obaveze preko noći nestati. Ok,on je sad oženjen,ima porodicu,ali nije umro ljudi moji,i te česte navike koje je imao s njima,treba samo prorijediti,ali ne iskorijeniti. Nije nikako dobro da stalno mužu dajete do znanja da vam smeta njegova rodbina. To smetanje zadržite u sebi,a razgovorom okupirajte muža i ubacite ga u zajedničke obaveze. Nekada vi podstaknite muža da izađe u susret svojoj rodbini. Ako je ljubav prisutna,vremenom ćete imati porodični odgoj i rutinu. Ako si se skoro udala i hoćeš odmah revoluciju,onda se pripremi na koban ishod.
A bolje ti je da radiš polahko i sigurno. I voda kapljicama napravi rupu u kamenu,a bujica može samo odnijeti kamen na drugo mjesto user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3223
22.4.2013 10:25:22   
mishkica

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ne znam koliko si u braku,ali mi nije jasno kako pojedine žene ne shvataju da su njihovi muževi xx godina živjeli sa svojim roditeljima,sekama,braćom,da su bili tu za njih uvijek i da ne mogu te veze i obaveze preko noći nestati. Ok,on je sad oženjen,ima porodicu,ali nije umro ljudi moji,i te česte navike koje je imao s njima,treba samo prorijediti,ali ne iskorijeniti. Nije nikako dobro da stalno mužu dajete do znanja da vam smeta njegova rodbina. To smetanje zadržite u sebi,a razgovorom okupirajte muža i ubacite ga u zajedničke obaveze. Nekada vi podstaknite muža da izađe u susret svojoj rodbini. Ako je ljubav prisutna,vremenom ćete imati porodični odgoj i rutinu. Ako si se skoro udala i hoćeš odmah revoluciju,onda se pripremi na koban ishod.
A bolje ti je da radiš polahko i sigurno. I voda kapljicama napravi rupu u kamenu,a bujica može samo odnijeti kamen na drugo mjesto user posted image .

Jasmina, svaka ti je na mjestuuser posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3224
22.4.2013 10:51:39   
Daliyah92
jasmin, slazem se s tobom u svemu, samo kazes da joj fali puno razgovora s muzem, ali ja kazem da razgovor kod nekih ljudi ne pali... kako sam primijetila i u slucaju ove anonimne... njenom muzu je sve to bezveze sto ona prica...

Mozda je jedini nacin da mudro postupa, a razovor ocito ne pali u njenom slucaju...

Ja nemam neki pametan savjet.. Ne svidja mi se to njegovo ponasanje..

Anonimna, de ti malo razmisli jel' to stvarno "uvijek" tako, mozda si ti samo ljuta pa razmisljas negativno? Mislim, i ja kad sam ljuta samo se sjecam ruznih stvari..a kad malo razmislim nije sve tako crno kako sam ja sebi umislila.. Je li tm ikad tebe stavio "ispred" njih, da kad ga nesto pitaju kaze im evo samo dok zeni to i to uradim... Ako bas uvijek ti cekas da on njima nesto, e to mi je bas ruzno i nije u redu.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 3225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *