|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
4.10.2012 12:56:50   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: animagical

.mislim on je pravi muz u smislu da mi pomaze oko kuce kad ima vremena (i ja to ne trazim od njega jer radi puno)...ne trosi bezveze,ne pije,ne tuce me,..

ja ti definicije dobrog muzauser posted image a vezano za posjete rodbini, meni je van pameti da mm i ja ikome idemo posebno...ako je moja rodbina, njegova je tazbina, i obrnuto...vec o tome koliko cesto se dogovara interno, posebno ne po forumu... u svakom slucaju, treba obici, ali ne da vas porodicni zivot bude u minusu zbog precestih putovanja... ja npr ne visim svaki cas kod mame, a blizu mi je...a opet i obidjem je dovoljno, da nije zeljna ni mene, ni mm, ni unuka

ma to sam sve napisala da vidite da nije bezobrazan...napisala sam i da ne pije,da ne trosi bezveze i da ne tuce.....sto je to prob ako sam napisala....pa neko tuce svoju zenu i zena zivi stim i misli to je normalno...da isto kazem,ne psuje mi...ama bas nikad cak alergican na to....super je sa bebom,pomaze mi oko kuce....mislim da treba sve napomenutuser posted image jer je to bitno...

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 2576
4.10.2012 12:59:32   
animagical
vidi, u jednu ruku ja covjeka razumijem, ne bih ni ja bila luda od zelje da idem muzevim roditeljima, da osjetim da ne ne vole...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2577
4.10.2012 13:01:24   
Anoniman
ok, hvala na odgovorima....trebalo mi je tako da mi neko sa strane kaze..objektivno....mozda sam i ja osjetljiva na svoje pa ovako iskazujem i on to osjeca ...vjerovatno je to...evo popustila me ljutnjauser posted image sta cu, moram ovako na forum jer nemam se kome izjadati,odnosno ne zelim da neko zna da imam takav "problem"..iskreno stid me ,zato i jest pod anonimnouser posted image ....

haj dobro da ste mi rekle da pretjerujem....al na fin nacinuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2578
4.10.2012 13:03:18   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Anoniman

ok, hvala na odgovorima....trebalo mi je tako da mi neko sa strane kaze..objektivno....mozda sam i ja osjetljiva na svoje pa ovako iskazujem i on to osjeca ...vjerovatno je to...evo popustila me ljutnjauser posted image sta cu, moram ovako na forum jer nemam se kome izjadati,odnosno ne zelim da neko zna da imam takav "problem"..iskreno stid me ,zato i jest pod anonimnouser posted image ....

haj dobro da ste mi rekle da pretjerujem....al na fin nacin
user posted image

user posted image
slatka si...

polako...
doće sve na svoje...budi sretan imaš muža sa kojim je lijepo...imaš dosta toga za čim drugi teže...
pa polako...
sve s eporedauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2579
4.10.2012 13:04:36   
Bebica11
anonimna meni uopste nije previse da ides jednom mjesecno svojimauser posted image to je najmanje sto mozes, mislim da tm tu nije korektan, ne moze se "stediti" na obilasku najmilijih user posted image

nisam ni ja od onih koje vise kod mame al je minimum u mjesec, max dva otici, mislim stvarnouser posted image

ja imam zaovu ona u prvih 40 dana 5-6puta isla svojima(koji su 30min udaljeni) konacila, cak muza dovodila na konak user posted image itd i to mi je previse(mislim ako njima nije meni ne smeta) meni je to shega...zato u mjesec obici nije previse vjeruj mi

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 2580
4.10.2012 13:05:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: animagical

vidi, u jednu ruku ja covjeka razumijem, ne bih ni ja bila luda od zelje da idem muzevim roditeljima, da osjetim da ne ne vole...

ama vole oni njega...vise nego mene...moj otac je uvijek na njegovoj strani......rekla sam da prije braka nisu bili za to da se udam iz nekih drugih razloga ne ono sto sam navela..a nisu ga ni upoznali...helem, to je druga prica.....nije bitno, al vec drugi mjesec braka je sve bilo super..i od tad je extra izmedju njih...postuju se max.

eh sad,ja sam kod njegovih pa imam osjecaj da me nekad malo manje voleuser posted image ...fkt nisam bezobrazna,postujem ih...al eto ,po njihovom ja bas nisam snaha u pravom smislu rijeci jer ne idem cistit i njihov sprat ...a imamo svoj sprat mi.....al haj to je zajednica..nadam se da se uskoro vracamo u bih aBd

Neposredna veza do poruke: 2581
4.10.2012 13:08:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Bebica11

anonimna meni uopste nije previse da ides jednom mjesecno svojimauser posted image to je najmanje sto mozes, mislim da tm tu nije korektan, ne moze se "stediti" na obilasku najmilijih user posted image

nisam ni ja od onih koje vise kod mame al je minimum u mjesec, max dva otici, mislim stvarnouser posted image

ja imam zaovu ona u prvih 40 dana 5-6puta isla svojima(koji su 30min udaljeni) konacila, cak muza dovodila na konak user posted image itd i to mi je previse(mislim ako njima nije meni ne smeta) meni je to shega...zato u mjesec obici nije previse vjeruj mi

pa i ja isto tako mislim al eto neko kaze da i nisam bas korektna...sve ste upravu...ja ne zelim da se meni brak raspadne ,da svoje dijete ostavim bez oca i sl.....pogotovo jer nije los muz,..al eto to mi bas kida zivceuser posted image

ja samo zelim da shvati kako ne trazim nista puno il drugacije od onoga sto smo radili kad smo bili u bih..toliko....i ja to njemu kazem al on je tvrdoglav,nece da shvati.....

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 2582
4.10.2012 13:11:48   
djoisa
pa nekih 500 km, je puno za putovati bas svaki mjesec..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2583
4.10.2012 13:12:06   
Anoniman
jos nesto ...mislim da on razmislja ovako: aha, ona ne postuje moje(fkt ne znam zasto bi to mislio),eh sad u inat ja cu njoj ovako....mozda misli tako.....rekla sam ja to njemu,a on kaze da nije.....ma ko djeca kakva......kako da se to rijesi...a oboje smo ko mazgeuser posted image i ponosni jako....isti smo.....deadly combination

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2584
4.10.2012 13:16:11   
animagical
mi smo ovo ljeto putovali na more 6 sati s bebom, i ne pada mi na pamet to ponavljati prije iduceg ljeta npr...veliki je napor toliki put

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2585
4.10.2012 13:20:18   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: djoisa

kako puno? eh jedino da finansijski lose stoje al ako imaju a evo u inostranstvu zive imaju sigurno i dobro auto i novce

i to jedan vikend mjesecno, na konak meni je to NORMALNO jer su roditelji u pitanju hajd da je neko drugi pa hajde

pa ja idem svojoj nani koja podalje zivi na proljece i jesen po jednom obidjem a sad da su mi roditelji tako daleko sigurno bih cesce

od mm roditelji zive 1,5h udaljeni pa idemo svaki drugi vikend na konak, ovaj mjesec smo cak 3 vikenda zaredom(a da se razumijemo samo mm radi i nije bas prevelika plata) al mi na to ne stedimo kad se obilaze roditeljiuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 2586
4.10.2012 13:20:28   
Anoniman
pa dobro jest malo teze...al moj beban naviko na to odkad je imao mjesec poceo tako putovat..gore dole....i eto sad smo tu gdje jesmo i nisam isla tako cest...sad je beba veca,izdrzljivija + nece vise bit aBd 6 sati i nekoliko granica,vec 4sata(mozda manje) i unutar bih.....

Neposredna veza do poruke: 2587
4.10.2012 13:25:20   
Nedi
Uz dobru organizaciju to se vrlo lako moze izvoditi. kako vidim tebi samo treba neki lukav nacin da to provuces kod tm jer drugacije ne pali. Pitaj veseluuser posted image Ja jos uvijek koristim onaj njen fazon kad je m pitao Sta ima za rucak? - Pa nisam ja ovdje da kuham nego da se keksamuser posted image
Upali svaki putuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2588
4.10.2012 13:26:12   
Anoniman
hvala Bogu ima se...al eto ako dodjemo u bih bice jedna plata...al nasa kuca,znaci nema kirije,samo rezije i za svakodnevnicu...eh sad on kaze da je ipak puno mjesecno jer treba stedit....a nije stedio na sebe kad je trebao svoje vidjet......moze na meni.....mozda je on malo i ljubomoran jer misli da sam ja previse vezana za svoje ako ih vidim jednom mjesecno user posted image sto po meni nema logike.......on tako razmislja...i sta sad,ja treba sve to da prihvatim........user posted image rastuzuje me sve to.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2589
4.10.2012 13:27:18   
Bebica11

pa dobro jest malo teze...al moj beban naviko na to odkad je imao mjesec poceo tako putovat..gore dole....i eto sad smo tu gdje jesmo i nisam isla tako cest...sad je beba veca,izdrzljivija + nece vise bit aBd 6 sati i nekoliko granica,vec 4sata(mozda manje) i unutar bih.....

znas sta ces ti? MUDRIJA BITI

nista ne govori OVAKO CEMO , OVAKO CES muski to ne vole, nego suti i mutiuser posted image pusti tu temu za sad

kad se vratite u Bosnu reci da bi obisla roditelje onako spontano sigurno se nece buniti...opet suti do iduceg mjeseca i kad trebas obrlati ga, ha ja nemas ti sta raspravljati kad ces sta ces....

kad dodje vakat reci "evo babo/tata zove na rostilj" npr pa nek stisne i kaze necu, il "evo mama mi pozeljela unuce, voljela bih da odvedem dijete" pa ako je normalan insan kao sto govoris pristace

muski ne vole da im ono striktno nesto odredjujes OVAKO CU ONAKO CU, OVO CES ONO CES, nego dovedi ga pred svrsen cin i gotovo....kad to predje u naviku, sam ce se spremati i planirati da ideteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2590
4.10.2012 13:27:40   
Emica_sa
ja nikada ne idem nigdje da nocim,jer to ne volim,pa tako ni kod muzevih,a ni kod svojih,a isto tako jos nikada nisam otisla kod svojih bez muza,niti bih otisla,ostavila njega,a ja kao nesto da idem po par dana kod svojih,jedino ne daj boze neke bolesti pa da moram inace ne dolazi u obzir.

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2591
4.10.2012 13:27:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedi

Uz dobru organizaciju to se vrlo lako moze izvoditi. kako vidim tebi samo treba neki lukav nacin da to provuces kod tm jer drugacije ne pali. Pitaj veseluuser posted image Ja jos uvijek koristim onaj njen fazon kad je m pitao Sta ima za rucak? - Pa nisam ja ovdje da kuham nego da se keksamuser posted image
Upali svaki putuser posted image

hahah,da citala sam to..svaka joj cast....al nama to ne fali,na zavidnom nivou smouser posted image a uostalom ja to tako ne znam odigrat..ne znam nac pravi trenutak da dobijem to sto hocuuser posted image

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 2592
4.10.2012 13:28:51   
djoisa

kako puno? eh jedino da finansijski lose stoje al ako imaju a evo u inostranstvu zive imaju sigurno i dobro auto i novce

i to jedan vikend mjesecno, na konak meni je to NORMALNO jer su roditelji u pitanju hajd da je neko drugi pa hajde

pa ja idem svojoj nani koja podalje zivi na proljece i jesen po jednom obidjem a sad da su mi roditelji tako daleko sigurno bih cesce

od mm roditelji zive 1,5h udaljeni pa idemo svaki drugi vikend na konak, ovaj mjesec smo cak 3 vikenda zaredom(a da se razumijemo samo mm radi i nije bas prevelika plata) al mi na to ne stedimo kad se obilaze roditeljiuser posted image

je bih radije isla svaka 3 mjesca na 10-15 dana, nego 1000 km za 2 dana..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2593
4.10.2012 13:30:38   
Anoniman

znas sta ces ti? MUDRIJA BITI

nista ne govori OVAKO CEMO , OVAKO CES muski to ne vole, nego suti i mutiuser posted image pusti tu temu za sad

kad se vratite u Bosnu reci da bi obisla roditelje onako spontano sigurno se nece buniti...opet suti do iduceg mjeseca i kad trebas obrlati ga, ha ja nemas ti sta raspravljati kad ces sta ces....

kad dodje vakat reci "evo babo/tata zove na rostilj" npr pa nek stisne i kaze necu, il "evo mama mi pozeljela unuce, voljela bih da odvedem dijete" pa ako je normalan insan kao sto govoris pristace

muski ne vole da im ono striktno nesto odredjujes OVAKO CU ONAKO CU, OVO CES ONO CES, nego dovedi ga pred svrsen cin i gotovo....kad to predje u naviku, sam ce se spremati i planirati da ideteuser posted image

pa evo sad kad me popustila ljutnja...tako razmisljam..naoruzat se strpljenjem i cekati pravi trenutak...valjda cu znat procijenituser posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 2594
4.10.2012 13:31:02   
Nedi
Ne fali ni nama nista ali svaki put kad mi se ne kuha je pravi trenutak za takvu izjavuuser posted image

To naravno podrazumijeva je je maleni van kuce vec rucao jer onda se mogu izvuci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2595
4.10.2012 13:32:24   
Bebica11

je bih radije isla svaka 3 mjesca na 10-15 dana, nego 1000 km za 2 dana..

aaaaaaaaaaaaj pa ja ne bih mogla biti 15danauser posted image

moji roditelji su blizu 30min odavde, i nekad u 3mj odem onako nociti s babom kad se vraca s posla pokupi me i budem do sutradan, obicno planiram nociti 2-3noci al ne izdrzim 1 jedvauser posted image

neki dan mala plakala i govorila "baba baba" a ja svojima "evo zove babu odoh ga nazvati da dodje"user posted image i dosao mm a mala ga nije ni pogledala...kaze meni moj otac "ma ti si ga vise izgleda pozelila nego dijete"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 2596
4.10.2012 13:35:04   
Anoniman
zene hvala vam na iskrenim odgovorima.....zakljucak: strpljenje+mudrostuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 2597
4.10.2012 13:38:36   
mala_sa
Anonimna evo ja zivim vani i to 1300km daleko od mojih i vidjam ih svaka 3 - 4 mjeseca. Dok od mm zivimo nekih 10min autom i vidjamo ih samo za vikend. Na pocetku braka sam ja kao i ti bila rekla muzu kao da odredjujem: eh ja cu ovako svaka 3mj moram da vidim svoje i svaki dan da se cujem sa svojima na telefon, pa se on kao malo naljutio (to mu je previse) - ma isto kao tvoj... i onda ja odjednom okrenem plocu tj postanem "mudra" i kad mi se ide samo kazem joj ljubavi ja sam pozelila malo promijeniti zrak, mogli bismo do Sa, i on se skonta koliko moze uzeti slobodnih dana i zapucamo u Sa, takodjer par puta sam ja rekla: sta mislis da ja odem ranije kod mojih (avionom), a ti dodjes kasnije (budemo malo dole) i svi se skupa vratimo... i svaki put je proslo bez ikakvih problema (ja vidjam svoje kad god hocu) a njemu ne smeta jer nista nisam "naredila" user posted image
Samo mudro i sve se to lijepo slozi, sad ti se ne isplati svadjati zbog toga kad jos iste ni doselili ovamo; tek kad se smjestite, onda plan pod ruke user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2598
4.10.2012 13:45:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Anonimna evo ja zivim vani i to 1300km daleko od mojih i vidjam ih svaka 3 - 4 mjeseca. Dok od mm zivimo nekih 10min autom i vidjamo ih samo za vikend. Na pocetku braka sam ja kao i ti bila rekla muzu kao da odredjujem: eh ja cu ovako svaka 3mj moram da vidim svoje i svaki dan da se cujem sa svojima na telefon, pa se on kao malo naljutio (to mu je previse) - ma isto kao tvoj... i onda ja odjednom okrenem plocu tj postanem "mudra" i kad mi se ide samo kazem joj ljubavi ja sam pozelila malo promijeniti zrak, mogli bismo do Sa, i on se skonta koliko moze uzeti slobodnih dana i zapucamo u Sa, takodjer par puta sam ja rekla: sta mislis da ja odem ranije kod mojih (avionom), a ti dodjes kasnije (budemo malo dole) i svi se skupa vratimo... i svaki put je proslo bez ikakvih problema (ja vidjam svoje kad god hocu) a njemu ne smeta jer nista nisam "naredila" user posted image
Samo mudro i sve se to lijepo slozi, sad ti se ne isplati svadjati zbog toga kad jos iste ni doselili ovamo; tek kad se smjestite, onda plan pod ruke user posted image

aha, znaci to je ta mudrostuser posted image e hvala puno na konkretnom primjeru...to sam trazilauser posted image ....odsad cu i ja tako aBd....valjda cu uspjet....znaci samo bit fina hehehe......nekad mi kaze da sam ko traktor njeznauser posted image ....al eto,priznajem na pocetku sam bila puno njeznija al onda ovi "problemi" me unistise i tako ja postadoh ko traktoruser posted image nedostaje mu ona fina,njezna zenica koja je njezna al ima svoje ja.....al eto postala sam malo hladna i tersuser posted image

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 2599
4.10.2012 13:58:14   
mala_sa
Draga moja vrati se u staru kozu user posted image bice bolje i tebi i njemu user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *