|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
4.10.2012 14:40:03   
veeseelaa
i kakve to veze ima sa priblemom anonimne.

user posted image user posted image user posted image ne znam ni ja, ja uletih ko padobranac i nadodah se na nečiji post user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2626
4.10.2012 14:41:18   
jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image user posted image user posted image ne znam ni ja, ja uletih ko padobranac i nadodah se na nečiji post user posted image

Ma vidim ja da je bilo proklizavanja guma user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2627
4.10.2012 14:43:46   
veeseelaa

nemoj da sad opalim o gumama user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2628
4.10.2012 14:44:05   
djoisa

ko prizna pola mu se prasta..

Neposredna veza do poruke: 2629
4.10.2012 14:44:46   
veeseelaa
samo hoću da kažem da čuvate svoje majke, pazite ih i mazite, ništa nije vrijednije od vremena provedenih s njima
ja tako mislim i s tim ću umrijeti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2630
4.10.2012 14:45:16   
jasmin

nemoj da sad opalim o gumama user posted image

Sljedeci put ne ulazi bRez lanaca user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Neposredna veza do poruke: 2631
4.10.2012 14:47:17   
jasmin

samo hoću da kažem da čuvate svoje majke, pazite ih i mazite, ništa nije vrijednije od vremena provedenih s njima

Tacno tako,sve ovo ima mjesta.
Ali cuvajte i vase muzeve,njegujte vasu ljubav,pogotovo ako je dobar covjek i dobar prema vama. Ove sitnice se daju mudroscu rijesiti. Mudrost je tu da se uporabi user posted image . Razgovor i postovanje sve rijese.

Neposredna veza do poruke: 2632
   [Obrisana poruka]
4.10.2012 14:48:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 2633
4.10.2012 14:49:03   
veeseelaa
Ali cuvajte i vase muzeve,njegujte vasu ljubav,pogotovo ako je dobar covjek i dobar prema vama

naravno, ja nisam ni rekla drugačije, to što volim i poštujem svoju majku nije smetnja mom odnosu sa suprugom, i nikada nadam se neće ni biti, niti bi trebalo ako je normalan insan
u biti za sve ima ljubavi, različite al je ima user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2634
4.10.2012 14:49:22   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Iman83

Potpisala bih te od-do.

Ne žalite sekunde provedene s njima...jednog dana ćete žaliti što svo svoje vrijeme niste posvetile samo njima. Nemoguće, znam...ali znaćete jednog dana...

Iman dušo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2635
4.10.2012 14:52:08   
EEDITH
vesela je u pravu,ali ne treba ni biti stalno kod svojih,pa bi li ti živjela sa mužem ili sa mamom.ja živim blizu i svoje mame i svekrve
ali idemo skroz rijetko,nemamo vremena

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 2636
4.10.2012 14:54:31   
damma
mene mm zove kaze danas poslije posla imam nekog posla a ti idi kod svojih ako hoces za to vrijeme..i tako milion put sam kaze hajmo na kafu ili kao danas odveze me do njih dok on obavi svoje..

nismo svi isti i ne mozemo se mjeriti iskustvima drugih...

2004.
2008.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2637
4.10.2012 14:56:50   
Jeca_Perec
ja i moj muz smo rodom iz istog grada.. kad idemo roditeljima, svako spava kod svoje mameuser posted image
i nama i njima ugodnijeuser posted image
sto bi se ja nesto pred svekrvom nezgodila ili zasto bi on "morao" da spava kod punice u pidjamici, a kod svoje mame fino u gacamauser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2638
4.10.2012 14:58:38   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: eldinky

vesela je u pravu,ali ne treba ni biti stalno kod svojih,pa bi li ti živjela sa mužem ili sa mamom.ja živim blizu i svoje mame i svekrve
ali idemo skroz rijetko,nemamo vremena

za prave stvari se uvijek ima vremena
izbaci se koja kafica, koje suludo hodanje po tržnim centrima i eto nama svima vremena
ja sam imala gubitak jednog roditelja i bila sam uzorno dijete, uvijek na usluzi al stalno se presabiram i pitam se dal sam mogla više i bolje.....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 2639
4.10.2012 14:59:29   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec

ja i moj muz smo rodom iz istog grada.. kad idemo roditeljima, svako spava kod svoje mameuser posted image
sto bi se ja nesto pred svekrvom nezgodila ili zasto bi on "morao" da spava kod punice u pidjamici, a kod svoje mame fino u gacamauser posted image

Meni je ovo smijesno,a posebno ovo boldirano

Hello, it's me...

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 2640
4.10.2012 15:03:35   
veeseelaa
odosmo mi od teme
anonimna šakom ti od sto lutko moja, kako kažu dok te mami i medom te hrani kad namami i kruh zabrani
ne daj se ti omesti, nego lijepo kaži majka me rodila, odgojila, uložila u mene ja joj odoh i ni riječ neću da čujem
samo budi direktna, bez umotavanja, budeš li se snebivala reći šta osjećaš postaćeš rob a ni svjesna biti nećeš
na kraju ćeš njegovo mišljenje i stav (ko neke) pretspavljati kao stav i tvoje mišljenje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2641
4.10.2012 15:10:03   
Nedi

odosmo mi od teme
anonimna šakom ti od sto lutko moja, kako kažu dok te mami i medom te hrani kad namami i kruh zabrani
ne daj se ti omesti, nego lijepo kaži majka me rodila, odgojila, uložila u mene ja joj odoh i ni riječ neću da čujem
samo budi direktna, bez umotavanja, budeš li se snebivala reći šta osjećaš postaćeš rob a ni svjesna biti nećeš
na kraju ćeš njegovo mišljenje i stav (ko neke) pretspavljati kao stav i tvoje mišljenje

Opet ona ccccccuser posted image

Pa da anonimna tako funkcionise vec bi ona to uradila. Ne moze tako, fino ti je rekla. Treba umotati u kojekakve sarene papire a nas je pitala kakav papir da odabereuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2642
4.10.2012 15:14:22   
jasmin
E jadan mi je dogovor koji pocne lupanjem sake o stol !!!
Za mene brak nije samo da biva onako kako jedan partner odluci. Brak cine dvoje,kompromisom,normalnim i pristojnim razgovorom. Lupanje rukom,ili cak nesto manje od toga,da prosto povisis ton,izlazi iz granica normale i pristojnosti. Ja uvijek tiho napomenem da veoma dobro cujem svakome onome ko i malo povisi ton kada prica. A da lupeta rukama ne bih ni pokusala cuti sta ce da lupeta jezikom user posted image .

< Poruku je uredio jasmin -- 4.10.2012 15:15:03 >

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2643
4.10.2012 15:15:18   
minja_
Ja bih bila tuzna kada bi za 20-30 godina moja kćerka bila u prilici da bira između supruga i roditelja, u svrhu očuvanja kućnog mira. i da joj svaki dolazak u roditeljsku kuću obojen grižom savjesti jer misli da radi nešto loše i da time vrijeđa supruga.
Da li njemu tvoj odlazak roditeljima predstavlja finansijski problem, 8 sati u vožnji, to je oko 150-200 KM goriva? Kako misli, ugrozavas vasu buducnost?
Sta je njemu optimalno viđanje, da vidis roditelje za dva Bajrama, ili Bozic i Uskrs?
Mogu li tebi dolaziti tvoji roditelji, tako bi putovala svaki drugi mjesec.

Neposredna veza do poruke: 2644
4.10.2012 15:21:06   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: jasmin

E jadan mi je dogovor koji pocne lupanjem sake o stol !!!
Za mene brak nije samo da biva onako kako jedan partner odluci. Brak cine dvoje,kompromisom,normalnim i pristojnim razgovorom. Lupanje rukom,ili cak nesto manje od toga,da prosto povisis ton,izlazi iz granica normale i pristojnosti. Ja uvijek tiho napomenem da veoma dobro cujem svakome onome ko i malo povisi ton kada prica. A da lupeta rukama ne bih ni pokusala cuti sta ce da lupeta jezikom user posted image .

lupanje šakom od sto je figurativno, kad to kažem mislim na jasno iznošenje svog stava
meni mm nije svetac ni njegovo mišljenje, u uporedbi s mojom majkom je ne bitan user posted image da se tako duhovito izrazim user posted image   mislim kad bi bio tako  bezobrazan da ima nešto protiv jer bi ja u posjetu majci

ja nikad nisam imala potrebu mm lupati šakom od sto, ni bukvalno ni figurativno
mm je normalan, pristojan, svjestan da je majka svakom svetinja, moja meni, njegova njemu i tu se ne barka, nema tu dogovora, to se zna i vozdra

ne kupujemo store ni frizider da se dogovaramo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2645
4.10.2012 15:21:58   
veeseelaa
Ja bih bila tuzna kada bi za 20-30 godina moja kćerka bila u prilici da bira između supruga i roditelja

ja bi bila tužna isto spoznajom da sam krampu odgojila koja je si izabrala šu*ka za muža, pretužna

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 2646
4.10.2012 15:22:42   
animagical

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

e hvala ti za ovo spavanje tm kod mame u gacamauser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2647
4.10.2012 15:23:02   
veeseelaa
e moze tako, fino ti je rekla. Treba umotati u kojekakve sarene papire a nas je pitala kakav papir da odabereuser posted image

oko toga ne znam ništa user posted image ja ne umotavam, ja pravo u sridu, i sve pet i svi sretni

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2648
4.10.2012 15:23:27   
Medić*

Anonimna moja djeca vide muzeve roditelje svake sedmice,a moje jednom u 2-3 mjeseca,ja nisam uopce ljubomorna na to,tako je to u zivotu,ja se ne bi previse opterecivala time,mislim da to nije vrijedno zatezanja neke situacijeuser posted image

U pravu si Emice.

Nasi si kilometrima udaljeni. Ja svojima idem svaka 3-4 mjeseca. Medjutim ako bi nesto iskrslo otisla bih i prije.

Mogla bih ici svaki mjesec sto se njega tice, ali nema potrebe stvarno, pricamo i gledamo se skoro svaki dan. Oni u medjuvremen dolaze kod nas.

Dakle kao sto Emica rece nemoj se opterecivati time. user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2649
4.10.2012 15:25:00   
Cickolini

Izvini Jeca, ali i meni je ovo smijesno... Meni je logicnije zajedno pa jednu noc kod jednih, a drugu noc kod drugih... ali odvojeno user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *