|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
4.10.2012 14:00:01   
EEDITH
draga višnjice,meni se čini da si ti ili lijena ili razmažena.ja sam radila do pred porod,usput imam troje djece(i još jedno veliko mm)
radim u smjenama i sve stignem,škola vrtić posao i još muž.
razumijem da su sada hormoni u pitanju,ali ako se sama ne potrudiš nemože ti niko pomoći.zato uzmi svoj život u svoje ruke i na posao
pozdrav

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 2601
4.10.2012 14:05:03   
veeseelaa
Na pocetku braka sam ja kao i ti bila rekla muzu kao da odredjujem: eh ja cu ovako svaka 3mj moram da vidim svoje i svaki dan da se cujem sa svojima na telefon, pa se on kao malo naljutio (to mu je previse) - ma isto kao tvoj... i onda ja odjednom okrenem plocu tj postanem "mudra" i kad mi se ide samo kazem joj ljubavi ja sam pozelila malo promijeniti zrak, mogli bismo do Sa, i on se skonta koliko moze uzeti slobodnih dana i zapucamo u Sa, takodjer par puta sam ja rekla: sta mislis da ja odem ranije kod mojih (avionom), a ti dodjes kasnije (budemo malo dole) i svi se skupa vratimo... i svaki put je proslo bez ikakvih problema (ja vidjam svoje kad god hocu) a njemu ne smeta jer nista nisam "naredila" user posted image

da ko ima potrebu da bude mudar
ja nemam potrebu da mm govorim šta hoću pa da mi odobri, ja to prosto uradim i tačka, a o tome kad ću vidjati i čuti se s majkom ne bi mu dala zadovoljstvo ni da komentar baci, niti mene zanima kad i koliko i gdje se on vidja sa svojom, ta sin joj je, ako hoće nek svaki dan sjedi s njom, kupuje joj i sl

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2602
   [Obrisana poruka]
4.10.2012 14:08:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 2603
4.10.2012 14:09:18   
Anoniman

ja nemam potrebu da mm govorim šta hoću pa da mi odobri, ja to prosto uradim i tačka, a o tome kad ću vidjati i čuti se s majkom ne bi mu dala zadovoljstvo ni da komentar baci, niti mene zanima kad i koliko i gdje se on vidja sa svojom, ta sin joj je, ako hoće nek svaki dan sjedi s njom, kupuje joj i sl

[/quote]

drugo je kad su roditelji blizu......ja kad sam bila blizu tj .7min.pjeske..isla sam svaki dan(htio to on il ne).....stim da nije nikad prigovarao....al ovako,daleko,je malo komplikovanije.....jos ako nema blizu stanica il aerodrom pa treba autom,pa kofer pa pa..blabla.....nije bas jednostavno...ipak se moras dogovorit.....

Neposredna veza do poruke: 2604
4.10.2012 14:11:14   
jasmin
veeseelina opet ne konta da ne moze kod svakog biti kao kod nje user posted image user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2605
   [Obrisana poruka]
4.10.2012 14:12:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 2606
4.10.2012 14:13:26   
mama2009

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Na pocetku braka sam ja kao i ti bila rekla muzu kao da odredjujem: eh ja cu ovako svaka 3mj moram da vidim svoje i svaki dan da se cujem sa svojima na telefon, pa se on kao malo naljutio (to mu je previse) - ma isto kao tvoj... i onda ja odjednom okrenem plocu tj postanem "mudra" i kad mi se ide samo kazem joj ljubavi ja sam pozelila malo promijeniti zrak, mogli bismo do Sa, i on se skonta koliko moze uzeti slobodnih dana i zapucamo u Sa, takodjer par puta sam ja rekla: sta mislis da ja odem ranije kod mojih (avionom), a ti dodjes kasnije (budemo malo dole) i svi se skupa vratimo... i svaki put je proslo bez ikakvih problema (ja vidjam svoje kad god hocu) a njemu ne smeta jer nista nisam "naredila" user posted image

ovo je normalno razmisljanje....ipak to su moji i njegovi roditelji....niko ne treba pitati nikoga za odobrenje ili slicno

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 2607
4.10.2012 14:14:15   
mala_sa

I ja bih tako radila da zivim u krugu od 50 km sa svojima. Naravno ovo za telefon sam i ja odmah presjekla, al put je ipak nesto drugo.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 2608
4.10.2012 14:17:04   
Anoniman
jah,sta mislis ono pakujes se i odeeeuser posted image ...dodje kuci zene nema user posted image ja mislim da bi ga nesto strefilo iste sekunde

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 2609
4.10.2012 14:17:23   
veeseelaa
I ja bih tako radila da zivim u krugu od 50 km sa svojima. Naravno ovo za telefon sam i ja odmah presjekla, al put je ipak nesto drugo.

ok, ja bi isto gdje god da sam i kad god meni vrijeme lično dozvoli, da vidim majku, ja bi išla, njegova pobuna bi samo bio razlog za razvod

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2610
4.10.2012 14:17:51   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Anoniman

jah,sta mislis ono pakujes se i odeeeuser posted image ...dodje kuci zene nema user posted image ja mislim da bi ga nesto strefilo iste sekunde

naravno da treba reći gdje se ide i na koliko user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2611
4.10.2012 14:19:28   
mala_sa

ok, ja bi isto gdje god da sam i kad god meni vrijeme lično dozvoli, da vidim majku, ja bi išla, njegova pobuna bi samo bio razlog za razvod

Pa da svako radi onako kako smatra da je najbolje za njegovu malu porodicu user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Neposredna veza do poruke: 2612
4.10.2012 14:19:39   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: buba29

IZVORNA PORUKA: jasmin

veeseelina opet ne konta da ne moze kod svakog biti kao kod nje user posted image user posted image user posted image .

ona je grozna,jadan njen mužek user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jasmin nije robovlasničko društvo da od nekog tražim dozvolu za tako normalnu i prirodnu stvar kao što je posjeta majciuser posted image a isto vrijedi i obrnuto

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2613
4.10.2012 14:21:45   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anoniman

naravno da treba reći gdje se ide i na koliko user posted image

aha,ok..sad se razumijemouser posted image al evo licno ,ja, tako ne bi mogla...mislim da se pakujem i kazem idem kod svojih bicu toliko a da vidim u njegovim ocima, tonu da se ne slaze....ja bi odustala...fkt ne mogu bit rahat ako se i on ne slaze....eto takva sam sta cu...mozda ne valja ,mozda je ok al ja sam takva i ne mogu to promijenituser posted image mada bi nekad voljela....znalo se desit kad smo bili u bih da se posvadjamo ja se pokupim i odem kod svojih da malo odahnem,budem 5min. i pravac kuci ..il izadjem vani i vratim se iste sekunde...ne mogu dyaba sv e....

Neposredna veza do poruke: 2614
4.10.2012 14:22:26   
djoisa

jasmin nije robovlasničko društvo da od nekog tražim dozvolu za tako normalnu i prirodnu stvar kao što je posjeta majciuser posted image a isto vrijedi i obrnuto

mislim da bi se ipak morala bar dogovoriti s muzem o posjeti majci da ti majka zivi u drugom gradu npr. ili cak drugoj drzavi kako je kod anonimne slucaj..

Neposredna veza do poruke: 2615
4.10.2012 14:25:18   
Anoniman

aha,ok..sad se razumijemouser posted image al evo licno ,ja, tako ne bi mogla...mislim da se pakujem i kazem idem kod svojih bicu toliko a da vidim u njegovim ocima, tonu da se ne slaze....ja bi odustala...fkt ne mogu bit rahat ako se i on ne slaze....eto takva sam sta cu...mozda ne valja ,mozda je ok al ja sam takva i ne mogu to promijenituser posted image mada bi nekad voljela....znalo se desit kad smo bili u bih da se posvadjamo ja se pokupim i odem kod svojih da malo odahnem,budem 5min. i pravac kuci ..il izadjem vani i vratim se iste sekunde...ne mogu dyaba sv e....

[/quote]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2616
4.10.2012 14:25:30   
mama2009

IZVORNA PORUKA: djoisa

mislim da bi se ipak morala bar dogovoriti s muzem o posjeti majci da ti majka zivi u drugom gradu npr. ili cak drugoj drzavi kako je kod anonimne slucaj..

moja zivi u drugom gradu, kad je pozelim kazem mi idemo hoces sa nama, ako neces mi sutra idemo jos cu ja ranije s posla. Gotova stvar, pa nisam ja u zatvoru da moram traziti odobrenje

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 2617
4.10.2012 14:26:15   
veeseelaa
al evo licno ,ja, tako ne bi mogla...mislim da se pakujem i kazem idem kod svojih bicu toliko a da vidim u njegovim ocima, tonu da se ne slaze....ja bi odustala...fkt ne mogu bit rahat ako se i on ne slaze....eto takva sam sta cu...mozda ne valja ,mozda je ok al ja sam takva i ne mogu to promijenituser posted image mada bi nekad voljela....znalo se desit kad smo bili u bih da se posvadjamo ja se pokupim i odem kod svojih da malo odahnem,budem 5min. i pravac kuci ..il izadjem vani i vratim se iste sekunde...ne mogu dyaba sv e....

a ja kad bi osjetila da mu nije pravo moja ljubav prema njemu bi počela odumirati
prosto ne bi mogla biti s nekim ko nije "normalan" i ko uzima si za pravo da utiče na ovaj il onaj način na odnose sa mojom porodicom, osobito s roditeljima
prihvatila bi da kaže da on neće, nema vremena i sl al da meni brani, slaže face i sl nikako
sve smo majke i znamo šta je majka, muža uvijek mogu naći il zamjeniti majku nikad

Majke mi ne pričam u prazno, tako je kod mene, kažem isto vrijedi i za njega, nikada mu nisam rekla što si bio kod svojih i koliko si bio, čak šta više stalno mu govorim da pokazuje majci ljubav, da je pazi, mazi i bude joj na usluzi
Bog mi je svjedok

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2618
4.10.2012 14:29:11   
Anoniman

al evo licno ,ja, tako ne bi mogla...mislim da se pakujem i kazem idem kod svojih bicu toliko a da vidim u njegovim ocima, tonu da se ne slaze....ja bi odustala...fkt ne mogu bit rahat ako se i on ne slaze....eto takva sam sta cu...mozda ne valja ,mozda je ok al ja sam takva i ne mogu to promijenituser posted image mada bi nekad voljela....znalo se desit kad smo bili u bih da se posvadjamo ja se pokupim i odem kod svojih da malo odahnem,budem 5min. i pravac kuci ..il izadjem vani i vratim se iste sekunde...ne mogu dyaba sv e....

a ja kad bi osjetila da mu nije pravo moja ljubav prema njemu bi počela odumirati
prosto ne bi mogla biti s nekim ko nije "normalan" i ko uzima si za pravo da utiče na ovaj il onaj način na odnose sa mojom porodicom, osobito s roditeljima
prihvatila bi da kaže da on neće, nema vremena i sl al da meni brani, slaže face i sl nikako
sve smo majke i znamo šta je majka, muža uvijek mogu naći il zamjeniti majku nikad

Majke mi ne pričam u prazno, tako je kod mene, kažem isto vrijedi i za njega, nikada mu nisam rekla što si bio kod svojih i koliko si bio, čak šta više stalno mu govorim da pokazuje majci ljubav, da je pazi, mazi i bude joj na usluzi
Bog mi je svjedok

ma dobro vesela,ja tebe razumijem..voljela bih da sam i ja takva..al ja nisam rahat kad odem tako..onda sirim negativnu energiju prema svimauser posted image ...a mozda i umire,ko ce ga znat......mozda sam i zato postala ovako hladna i ters....ne znam..

Neposredna veza do poruke: 2619
4.10.2012 14:30:04   
veeseelaa
moja zivi u drugom gradu, kad je pozelim kazem mi idemo hoces sa nama, ako neces mi sutra idemo jos cu ja ranije s posla. Gotova stvar, pa nisam ja u zatvoru da moram traziti odobrenje

bravouser posted image

pa sad npr ne bi otišla u sred krečenja, njegove il djetetove nahlade i sl al sve drugo ako ja želim nema zime

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 2620
4.10.2012 14:31:19   
jasmin

Naravno da nije. No to sto ces reci muzeku da ides mami,da te u datom trenutku nece biti doma ne spada u robovlasnistvo. Pogotovo ako je drugi grad ili druga drzava u pitanju. Pa nismo ni zivotinjsko carstvo da svako radi sto mu je volja,bez paznje na osjecaje partnera. Mi smo ljudi,njezna i prisna vrsta koja ima odredjenu vrstu postovanja i odredjeni nacin komunikacije. Ako istinski volim svog muzeka,nema sanse da mu se ne javim ako idem van kuce,pa barem i u setnju,prosto da zna da me nece zateci doma ako je slucajno odlucio poslati kucnu dostavu buketa cvijeca user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Neposredna veza do poruke: 2621
4.10.2012 14:32:49   
mala_sa
IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: djoisa

Da tvoja majka zivi samo u drugom gradu, i sasvim je normalno da odlucis da ides kad god osjetis potrebu; ali kad ti do majke imas 20 sati voznje u jednom pravcu, onda nije logicno samo reci ja odoh i nema me 15 dana (jer se na manje ne ispalti otici), a ti ako hoces hajde sa mnom (znajuci da je to neizvodivo jer tm mora sutra na posao).

< Poruku je uredio mala_sa -- 4.10.2012 14:36:05 >

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 2622
4.10.2012 14:34:23   
Nedi
Joj veselauser posted image
Kad mi se ide-idem, kad imam vremena-idem, ako im trebam-idem ali to sam ja. mm to ne smeta, ustvari mislim da ni ne obraca paznju na to.

Ipak kod anonimne je drugacije i ona jedino do svog cilja moze doci nekom metodom "umotavanja" pa hajd neka i tako vuk sit a ovce na broju i svi sretni.

Neposredna veza do poruke: 2623
4.10.2012 14:37:24   
jasmin
Ma...nisam Turabi,ali stvarno vidim malo drugacije user posted image .
Zamisljam da je neki cikica (recimo veeseelin hairlija) samo ispario iz kuce i otisao svojoj mamici na 15 dana,jer mu se islo,ovdje bi ga razapeli...kako je mogao,kako ne pazi na zenine osjecaje,kako i njegova zena ima pravo,ta ozenjen je sta si on misli i bla bla bla...do bajrama user posted image user posted image .

< Poruku je uredio jasmin -- 4.10.2012 14:38:22 >

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2624
4.10.2012 14:38:54   
Hanady RR
baš kad sve stanemo pisati kao d aje mkod ove druge kao kod meneuser posted image
baš mi niste jasne....

Niko nije u zatvoru niti je rob al zaboga ako samo muž radi...ako do tvojih roditelja put je dug...
ako čak finansijki ''ove godine'' nije najbolje rješenje da ideš svaki mjesec...šta je sporno...sem da si u braku koji je i dogovor i kompormis....

sad da ja pišem kako je to kod mene...šta bi to bilo relano rješenje ženi k,koja će biti 500km od roditeljauser posted image

ja mamu svaki dan vidim...
moj muž moju mamu svaki dan vidi...
rijetko idem da sjedim kod nje a da ne ide i on...odem al rijetko...jer kad idem to je naše slobdono pordično vrijeme koje porvodimo zajedno kod moje mame il njegovih sestara itd...
ja kod njegove sestre odem sama...
on kod moje mame ako joj kreči il nešto popravlja sa majsrtoima bude sam, da djeca ne peglaju njih ja ih čuvam...
i kakve to veze ima sa priblemom anonimne...ja i moja mama u istom gradu na 12 minuta vožnje jedna od drugeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *