|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
2.9.2012 11:02:12   
visnjica1
rerica bas tako nadam se da cu uspjeti, jednostavno ja gdje zivim nemam prijatelja pravog i to mi puno nedostaje, mami ne zelim da govorim sta se desava jer se bez veze sikira, a meni fali prijatelj uzasno, jer sve sto me muci zadrzajem u sebi i naravno da pucam po savovima

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 2526
2.9.2012 11:10:02   
leona81
pa probaj izaci pa hodati po radnjama? kupovati robicu za bebu, valjda muz ima neke prijatelje pa i oni imaju zene pa se mozete druziti?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 2527
2.9.2012 11:13:50   
visnjica1
Draga leona u ovoj , prokletoj , Austriji tako su nasi ljudi cudni, ma uzasni, imamo par prijatelja, ali se vidjamo u mjesecu jednom, one rade imaju djecu, tako da ne maju bas vremena za druzenje, sato je meni van pameti

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2528
2.9.2012 11:17:37   
rerica

IZVORNA PORUKA: visnjica1

rerica bas tako nadam se da cu uspjeti, jednostavno ja gdje zivim nemam prijatelja pravog i to mi puno nedostaje, mami ne zelim da govorim sta se desava jer se bez veze sikira, a meni fali prijatelj uzasno, jer sve sto me muci zadrzajem u sebi i naravno da pucam po savovima

Visnjice mila moja,vidim da si otisla iz Bosne i da ti je tesko,promijenila sredinu,prijateleje,otisla u drugu zemlju,drugi zivot bukvalno,sad tek kontam neke stvari...

Al to ti nije razlog da tako nerviras muza,jer ne moze ti on pomoci i onda se i on nervira,nije ni njemu svejedno,zato fino sjedite porazgovarajte,izjasnite se jer bez razgovora vjeruj govorim ti iz iskustva nema spasa braku user posted image

Ovaj prvi red sto sam napisala licim na vidovnjakinju user posted image sto nisam jer sam vidila na drugoj temi sta pises...

moja cura stigla majki svojoj <3

Neposredna veza do poruke: 2529
2.9.2012 11:20:58   
lepetetka
višnjice izvini, ali pretjeruješ, ali zaista... princeza na zrnu graška i opet ne valja..šta želiš? šta si mislila da ćeš dobiti brakom?
Ja sam i kuhala i prala pendžere i sve živo što sam i prije trudnoće, i nisam spavala do 2 sata, a Boga mi je i meni nesanica na oći dolazila user posted image pa bilo mi je ok....bilo je plača, svaka trudnica ima svoje trenutke, ali odplačem i furam dalje user posted image ali da mi je mm bio dežurni krivac-nije...i moj bi vjerovatno pucao po šavovima da sam vrištala na njega stalno-ko ne bi? pa hajde malo zamisli obrnutu situaciju-ti radiš, a tm trudan user posted image , dođeš umorna kući s posla i gladna, a nema se šta jesti, on se tek probudio, i još te napada...i tako stalno...da li bi tebi dopizdilo???
ne guraj čojeka od sebe, nego nastoj to popraviti, dok još ima vremena, a kada mala bebica dođe na svijet, imat ćeš najboljeg prijatelja na svijetu user posted image , i nećeš imati vremena da razmišljaš o kojekakvim glupostima..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2530
2.9.2012 11:23:46   
lepetetka
a evo ne trebam ti ništa ni pisati, kod rerice u potpisu sve napisano...user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2531
2.9.2012 11:25:12   
leona81

Draga leona u ovoj , prokletoj , Austriji tako su nasi ljudi cudni, ma uzasni, imamo par prijatelja, ali se vidjamo u mjesecu jednom, one rade imaju djecu, tako da ne maju bas vremena za druzenje, sato je meni van pameti

znam, to je bas zeznuto...ali najbolje za tebe je da porazgovaras sa muzem i kazes mu zbog cega se tako osjecas, da razumije i da to ne stvara neki jaz izmedju vas...probaj da razmisljas prvenstveno o toj bebici, da se zabavis namjestanjem krevetica i ostalih stvari, uredjivanjem sobe i sl...ja bih sve dala da se vratim u to vrijeme kad sam bila trudna - uzivala sam u svakom trenu, citala knjige, gledala filmove, citala forum i razne tekstove o trudnoci, bebici, sta ocekivati i sl...imala sam stalni posao do nekog 5 mjeseca trudnoce, a kasnije sam radila honorarno i imala bas puno vremena za sebe i bebu:) tad sam nekako - vjerovatno zbog hormona, najvise se bavila uredjivanjem stana, kuhanjem i ostalim stvarima koje su i mene, i bebicu a i mog muza cinile sretnim:) a svakako kad se rodi beba neces imati vremena za nikoga osim svog malenog svijeta...znam da ti sad sve izgleda tesko - ali pokusaj naci neku aktivnost samo za sebe - mozda neke vjezbe za trudnice, neki kurs ili slicno, i ne moras se druziti samo s nasim ljudima, radi ono sto te cini sretnom, bitno je da imas neku zanimaciju:) cime se inace bavis?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 2532
2.9.2012 11:32:47   
rerica

IZVORNA PORUKA: lepetetka

a evo ne trebam ti ništa ni pisati, kod rerice u potpisu sve napisano...user posted image

Iskustvo je majka znanja....

moja cura stigla majki svojoj <3

Neposredna veza do poruke: 2533
2.9.2012 11:33:35   
lepetetka
leona81 lijepo napisano...zaista aktivnost je neophodna....eto recimo da samo skuha taj ručak, prošlo bi joj dosta vremena, ode do šopinga, nekada kupuje, nekada razgleda..... i ja sam sa prvim djetetom puuuuuuno hodala, a sa drugim sam morala izvoditi ovo prvo user posted image ludila bih ako bi bila u stanu 2 dana...ko u zatvoru....
višnjice upišeš kurs njemačkog koji ti svakako treba, i eto ti i prilike da ostvariš poznanstva...sretno u svakom slučaju...sama ćeš sebi olakšati ako malo razmisliš i pozabaviš se nečim, a ne da se utapaš u dosadi---nije zdravo, ni za tebe, ni za bebicu..

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2534
2.9.2012 11:38:56   
jasmin

Imam jedan problem koji ne znam kako da rijesim, pricom ne mogu, jednostavno od kako sam zatrudnila vazda se svadjam sa muzem, za svaku sitnicu napravimo svadju, on puno rAdi, kada dodje kuci ja vazda ljuta, i tako nastaju svadje, ali ne mogu tako se osjecam haman hormoni rade, on me ne opterecuje ni sa cim, ni s ruckom, ni doruckom, ni kucom, apsulutno tu je korektan, ako nema sta jest otici ce vanka prije posla pojest nesto i sve ok, ja sam do nedavno mogla spavati do 2 h iza podne naravno s tim da legnem u 3,4 ujutru beba se uznemiri da se nisam mogla namjestiti, evo par dana ustajem rano kasno legnem a rano se budim i onda opet nisam ni zasto, s tim da mi je prava trudnoca, ja stalnooo placem, ali kad se istresem na njega bude mi lakse, i on puca po savovima vidim da ni on ne suti vise nego se meni suprostavlja, ali ja zaista vise ne znam sta da radim jednostavno nemam volju ni za cim, nista me ne cini sretnom ;( , samo me strah da ce moje stanje uticati na bebu, osjecam kao da sam pala u depresiju ;(, anda pricam sa njim nemami vise ni komunikaciju on sebi ja sebi pa se tako posvadjamo svaki drugi dan i vise ne pricamo nego sto pricamo, ako pricamo on isprica sta ima na poslu i to je to, sav vid komunikacije svodi se na par recenica, nazalost, eh sad da pokrenem temu sta nam se desava, jednostavno nemam volje, a ni rijeci kako bih krenula .

Hej,nema razloga za `dramu`.Ti si trudna,hormoni su valoviti,cas uzorkuju srecu,cas neki bezze osjecaj da ti sve smeta i da ti je bas svega dosta.Imas dosta nacina da si olaksas.Nadjes dobru pjesmu (bez mjuze),ovako bre nesto ...
http://www.youtube.com/watch?v=seesfocr-_8
Zatim,izadjes,prosetas,kupis dobar slatkis,napravis toplu cokoladu,pustis neki smijesan video...ja uvijek otkidam uz ovu tetu....
http://www.youtube.com/watch?v=bV0H__P6mcU
Sjeti se kako imas dobrog muza,citaj kako zene pate u braku i jedva ces cekati da tm dodje da ga dobro izgrlis i da se zahvalis Bogu sto ga imas.Nemoj ga `tjerati` iz kuce takvim ponasanjem.Zivni malo,zivot je pravo lijep samo ga treba znati zivjeti.Kad pogledas koliko trudnica nemaju sta jesti,gdje zivjeti,a opet imaju osmijeh na licu...bice ti lakse.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 2535
2.9.2012 11:45:57   
Visnja RR
pokusaj cesce da pozivas prijatelje da vam dodju kuci...na kaficu i sokic... pa onda i vi odete njima...drustvo uvjek opusta...mislim na neke parove s kojim se ti i tvoj muz druzite...
a kad si sama zovni prijatelhicu ...otidjite na sokic (trac partiju user posted image )... samo nemoj da samujes iz dana u dan...
a kako si ti vec svjesna da si ters u trudnoci ...probaj pobjediti samu sebe ...kad ti dodje muzic a ti ga najjace zagrli i reci mu "znam da sam grozna (upotrijebi neki izraz koji mozda oboje volite) ali znas da te volim najvise na svijetu" ....njega ces opustiti za pocetak...jer ni njemu nije lako...malo se potrudi ma kako ti god to bilo tesko...ali moras biti borac... pobjediti sebe , hormone.... itd...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2536
2.9.2012 11:50:49   
leona81
@Visnja pa kaze zena da nema prijatelja, a ovi s kojim se druze nisu raspolozeni bas za druzenje previse

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2537
2.9.2012 11:56:34   
visnjica1
Ma i ne druzim se nesto pretezno , jednostavno sam se povukla u sebe, smo bih bila u kuci i to je to, a sto se tice muza, uh nekad bih ga ubilaaa a nekad mi bude tako zao, al eto makar se tjesim to su sve hormoni, jer prije trudnoce sam bila uvijek pozitivna osoba, nasmijana, sve sam mogla sve sam htjela, a sad user posted image , upisala sam jezik, ali je raspust, a druga stvar 7 sam mjesec gdje cu sa ovolikim stomakom, tako da me i jezik koci, ali nadam se i molim Boga da bude sve ok, i da mi je bebaca ok da ne utice na nju ovo moje ludo stanje

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2538
2.9.2012 12:06:19   
jasmin

Ma i ne druzim se nesto pretezno , jednostavno sam se povukla u sebe, smo bih bila u kuci i to je to, a sto se tice muza, uh nekad bih ga ubilaaa a nekad mi bude tako zao, al eto makar se tjesim to su sve hormoni, jer prije trudnoce sam bila uvijek pozitivna osoba, nasmijana, sve sam mogla sve sam htjela, a sad user posted image , upisala sam jezik, ali je raspust, a druga stvar 7 sam mjesec gdje cu sa ovolikim stomakom, tako da me i jezik koci, ali nadam se i molim Boga da bude sve ok, i da mi je bebaca ok da ne utice na nju ovo moje ludo stanje

Ajde,i ja sam u 7-om mjesecu trudnoce isla na ucenje jezika,i bilo mi je super,uzivala sam,godilo mi je ono bas.Jos sam imala curku 13 mjeseci koja je ostajala s mm,i na koju sam mislila svo vrijeme,no i pored toga sam uzivala.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 2539
2.9.2012 12:08:33   
visnjica1
Svi moji pravi prijatelji su u Bosni, naravno i moji roditelji, ja sam ovdje sama imam samo njega i njegove roditelje, nije ovo Bosna ajmo na kafu , malo do grada, pa s kafice na kaficu, ovdje zene sve rade, i kada dodju s posla imaju obavezu djeca muz bla bla, ko da nase zene ne rade i nemaju tu obavezu, meni je to nepojmljivo, i jednostavno ne mogu da se uklopim na njihov zivot, do sad sam se hrabro nosila s tim, znam da mi je tesko bilo na privikavanje, nova sredina, nova zemlja, ali sam nosila sa osmjehom i od jednom od kako sam trudna sve je to otislo u p. m mislim da sam previse drzala u sebi sve to jer inace sam osoba koja se tesko otvora, i uvijek sam za svakog tu a za mene nikog nema, ko da ja nemam problema da li su me tako ljudi prihvatili opet ponavljam jer sam uvijek bila vedrog duha , vazda nasmijana, pozitivna i vidi sad jedan veliki negativac

Neposredna veza do poruke: 2540
2.9.2012 12:09:45   
Visnja RR
citala sam zadnji njen post pa na osnovu njega odgovorih...
a da odes na "vjezabe za trudnice" tamo ces upoznati jos trudbica s kojima ces imati iste teme za razgovor...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 2.9.2012 12:10:30 >

03.04.`08

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2541
2.9.2012 12:10:14   
animagical

gdje god zelis, npr u shoping bebi stvarcicauser posted image ja sam furala s trbom sve do odlaska u bolnicu na porod... a i tamo sam otisla iz setnje i s rucka vani...

Neposredna veza do poruke: 2542
2.9.2012 12:13:37   
visnjica1
Isla bih ja rado na kurs za trudnice ali kako cu ici kada ne znam jezik[nJEMACKI ] ;

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2543
2.9.2012 12:13:44   
leona81
ja sam u 8 mjesecu putovala po hrvatskim gradovima zbog jednog projekta koji mi je bio vazan i to nisam dinara zaradila, o svom trosku...kad su me ljudi vidjeli na otvorenju sa stomakom do zuba nisu mogli da vjerujuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2544
2.9.2012 12:14:42   
leona81

Isla bih ja rado na kurs za trudnice ali kako cu ici kada ne znam jezik[nJEMACKI ] ;

kakve veze ima, znas malo engleskog a vecinom se rade vjezbe i to ponavljas, ne moras puno da pricas...javis se na pocetku i kazes da ne razumijes jezik ali da bi voljela da ucestvujes...

Neposredna veza do poruke: 2545
2.9.2012 12:17:06   
Visnja RR
a mozda i da instaliras na komp neki program za ucenje jezika ...pa i na taj nacin pametbo potrosis vrijeme...pa ti te vjezbe za trudnice doju i kao vjezbe jezika user posted image

03.04.`08

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2546
2.9.2012 12:17:18   
visnjica1
Haha ma idem ja iducu sedmicu za Bosnu jednostavno da malo promijenim sredinu i odmorim se od muza a i muz od mene , pa se andam dok se sretnem s prijateljima i roditeljima da ce moje ,,stanje,,, proci

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2547
2.9.2012 12:19:28   
lepetetka
i ja Animagical hodala do besvijesti, i to još jedno za ručicu ....prenijela termin 7 dana, pitaju me žene u parku kada ti je termin. reko prošao, one user posted image kolutaju hehe, kao trebala bi nešto ležati i iščekivati user posted image
višnjice samo hodaj, svašta usput vidiš, ja sam u Bosni, ali svejedno, moje prijateljice, neke rade, neke sa momcima, pa nisam ni ja imala toliko susreta, ali sam gledala da nekako ispunim vrijeme, samo da nema DOSADE

Neposredna veza do poruke: 2548
2.9.2012 12:22:31   
Visnja RR

Haha ma idem ja iducu sedmicu za Bosnu jednostavno da malo promijenim sredinu i odmorim se od muza a i muz od mene , pa se andam dok se sretnem s prijateljima i roditeljima da ce moje ,,stanje,,, proci

a kad budes ovdje nemoj da zaboravis da muzu saljes svaki dan nekoliko slatkih sms-ova ... user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2549
2.9.2012 12:23:37   
visnjica1
Visnjaaa vjeruj da nemam volju d aucim jezik, jednostavno ne mogu se tjerati nazor, ma bit ce bolje akb opet mi je malo lakse kada imam s kim podjeliti sto me muci,i hvala vam na savjetima.

Neposredna veza do poruke: 2550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *