jasmin
|
IZVORNA PORUKA: visnjica1 Imam jedan problem koji ne znam kako da rijesim, pricom ne mogu, jednostavno od kako sam zatrudnila vazda se svadjam sa muzem, za svaku sitnicu napravimo svadju, on puno rAdi, kada dodje kuci ja vazda ljuta, i tako nastaju svadje, ali ne mogu tako se osjecam haman hormoni rade, on me ne opterecuje ni sa cim, ni s ruckom, ni doruckom, ni kucom, apsulutno tu je korektan, ako nema sta jest otici ce vanka prije posla pojest nesto i sve ok, ja sam do nedavno mogla spavati do 2 h iza podne naravno s tim da legnem u 3,4 ujutru beba se uznemiri da se nisam mogla namjestiti, evo par dana ustajem rano kasno legnem a rano se budim i onda opet nisam ni zasto, s tim da mi je prava trudnoca, ja stalnooo placem, ali kad se istresem na njega bude mi lakse, i on puca po savovima vidim da ni on ne suti vise nego se meni suprostavlja, ali ja zaista vise ne znam sta da radim jednostavno nemam volju ni za cim, nista me ne cini sretnom ;( , samo me strah da ce moje stanje uticati na bebu, osjecam kao da sam pala u depresiju ;(, anda pricam sa njim nemami vise ni komunikaciju on sebi ja sebi pa se tako posvadjamo svaki drugi dan i vise ne pricamo nego sto pricamo, ako pricamo on isprica sta ima na poslu i to je to, sav vid komunikacije svodi se na par recenica, nazalost, eh sad da pokrenem temu sta nam se desava, jednostavno nemam volje, a ni rijeci kako bih krenula . Hej,nema razloga za `dramu`.Ti si trudna,hormoni su valoviti,cas uzorkuju srecu,cas neki bezze osjecaj da ti sve smeta i da ti je bas svega dosta.Imas dosta nacina da si olaksas.Nadjes dobru pjesmu (bez mjuze),ovako bre nesto ... http://www.youtube.com/watch?v=seesfocr-_8 Zatim,izadjes,prosetas,kupis dobar slatkis,napravis toplu cokoladu,pustis neki smijesan video...ja uvijek otkidam uz ovu tetu.... http://www.youtube.com/watch?v=bV0H__P6mcU Sjeti se kako imas dobrog muza,citaj kako zene pate u braku i jedva ces cekati da tm dodje da ga dobro izgrlis i da se zahvalis Bogu sto ga imas.Nemoj ga `tjerati` iz kuce takvim ponasanjem.Zivni malo,zivot je pravo lijep samo ga treba znati zivjeti.Kad pogledas koliko trudnica nemaju sta jesti,gdje zivjeti,a opet imaju osmijeh na licu...bice ti lakse.