|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
27.8.2012 14:19:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu shpagica)
  Neposredna veza do poruke: 2501
   RE: Problemi u braku
27.8.2012 14:22:07   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Iman83

Ovdje svi anonimni....anonimna piše anonimnoj...i ja se pogubihuser posted image

I da imam šta reći, ne znam kome, kojoj anonimnoj...

ko ti je kriv što se ne snalaziš user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2502
   [Obrisana poruka]
27.8.2012 14:23:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 2503
27.8.2012 14:41:22   
Galicia
Puno srece mladim i ne tako mladim djevojkama pri odabiru partnera za cijeli zivot, puno srece.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 2504
27.8.2012 15:10:38   
damma

Ovdje svi anonimni....anonimna piše anonimnoj...i ja se pogubihuser posted image

Sta reci osim puno srece svim anonimnim user posted image

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 2505
27.8.2012 15:12:33   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Galicia

Puno srece mladim i ne tako mladim djevojkama pri odabiru partnera za cijeli zivot, puno srece.

e baš tako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 2506
27.8.2012 15:47:51   
malena sharena
Draga anonimna user posted image user posted image user posted image

Pakuj i sebe i dijete i idi sto prije, nemoj da on nesto posumnja. Skupi svu hrabrost i snagu koju imas zbog tog neduznog djeteta i sebe.

Ako ti nekako mogu pomoci, posalji mi PP, ne ustrucavaj se.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2507
27.8.2012 16:00:13   
Lady26

Ja pokusah da procitam, ali ko sta kome pise user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2508
27.8.2012 16:14:43   
leona81

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja pokusah da procitam, ali ko sta kome pise user posted image  user posted image

idi kupuj test sta citas anonimneuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2509
27.8.2012 20:36:44   
Anoniman
Shpagice i malena sharena! Hvala vam brizne mile zenice! A i vama drugim divnim zenicama, na podrsci i lijepim zeljama... Pokusala sam danas da pricam s njim, rekla da ne mogu vise psihicki podnijeti. Rekla sam mu da shvatam da je prosao kroz dosta toga sa mnom, to je i razlog sto sam jos tu, jer shvatam do neke granice, ali ako misli da se sveti i ako cu ja ispastati za to sto sam bila bolesna, i ako misli da moze da se na meni istresa i lijeci svoje komplekse- i da me krivi za sve- ne moze. I on se fino izvine, ja ga pitam sta ima da doda, on kaze znam da je tako. Ja pitam kako- on kaze - pusti to, ja sam gladan. Hocemo li danas na pizzu...?

Njemu je ovo zahebancija izgleda, cim se ne svadjamo, sve je opet u redu, a to sto se ja osjecam bezvrijedna, ponizena, nepostovana i fuj, to nije vazno, pa njemu se jede pizza... I kontam, opet, ok,bitno je da sam rekla, da me cuo, medjutim pola sata kasnije, ja djetetu dajem vodu da pije, i dok to radim baca loptu detetu iznad glave. Dijete naravno pusta bocicu, i okrece se za loptom, a voda iz usta se iscijedi po gegicama. I umjesto da ja njega napadnem sto djetetu odvraca paznju i k´o klinac baca loptu iznad glave - on se pocinje derati na mene : "STO MU NE DRZIS RUKU POD BRADOM GLUPACO JEDNA, TEK JE PRESVUCEN, SAD NECEMO KRENUTI NI ZA 15 MINUTA, GLADAAAN SAAAM". Eh, tu sam zavrsila svoju karijeru kao ljubazna i fina supruga, i pocela da vristim. Sve mi zao djeteta, pa sve po mojoj glavi. A on dere se, vristi, mrska me, vrijedja. Pa dosta. I rekla sam mu da je dosta, da vise ne mogu, da ovo krivljenje mene mora prestati, da nisam kriva ni zasta i ne dopustam da me vrijedja. I onda sam mu fino nadovezala : nisam glupaca, niti sam glupa. To sto mi govoris takve stvari kaze nesto o tebi. Ako te zanima ko je gluplji, mozemo sada uzeti IQ test da uradimo. Ovo nije mogao podnijeti, poceo da vice nesto u stilu: ti ces meni mahati diplomom hebem ti familiju i onda je zalupio vratima i otisao da zdere bez mene.

Pokusat cu ostatak ove sedmice da budem mirna, stalozena, da mu kazem sta mi smeta i postavim granice. Pricala sam s mamom, ona je rekla da me podrzava kako god. Mislim , zahvalna sam sto imam kud. Nisam sama, nisam kokuz, bice okuser posted image On ako nastavi, idem. To je to. Imam najbolje dijete svijeta, i zelim svom djetetu srecu, a ne da dane provodi slusajuci kako mu otac vrijedja mamu. Prije par sedmica kad me pritisnuo na sofu i poceo da mi se dere u lice, dijete je toliko vrisnulo da mi se zaledila krv u zilama. I on sve vise shvata da mu se tata ne ponasa prema mami kao sto tate treba da se ponasaju prema mamama... Imam osjecaj kao da me stiti. Kad placem mi prinese vode, ili me pomiluje. Sta mi vise u zivotu treba? A imat ce sve, jer ako ja u ovakvoj situaciji u tudjini mogu stati na svoje noge, sta tek onda mogu napraviti u svom gradu, sretna, bez ovih trzavica i sikiracija.. Ma dosta je vala. Hvala vam sto ste mi otvorile oci.. Pa nisam ne daj Boze ni sakata, ni ruzna, ni osudjena na njegov dinar... A i takve odlaze, a da ja ostanem.. Jos ovu heftu cu izdrzati, ali cu drzati oko na avionske karte, pa ako krene po zlu.. Hvala vam najljepsa mile zene, zelim vam sve najljepse u zivotu, cuvajte svoje muzeve i sjetite se mene kad krenete nesto da im prigovorite... user posted image Ljubim vas, drzite mi fige!

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 2510
27.8.2012 20:55:18   
henna ze
zaista ti čuvam fige..žao mi je i tebe i malenog...valjda će sve biti kako treba..nek te Bog čuva i da ti snage..bitno je da nisi sama...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2511
27.8.2012 21:22:47   
jasmin
Seko mila,da ti Bog pomogne,vise ti i ne treba.Stvarno tuzna prica,mislim zalosno na sto se taj covjek moze spustiti.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 2512
27.8.2012 21:30:45   
rerica
Pokusala si,trudila si se,radi sebe,djeteta vidis ne ide,on ne zeli da ide....

Ma da mi je izasao iz ociju,ma goni se vise....

Imas to dijete,dok si jos u pameti spasavaj se....user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2513
27.8.2012 22:52:57   
mala_sa
Draga Anonimna, nek ti dragi Bog podari svu srecu svijeta sa tvojim malim sincicem. Vas dvoje ste dovoljni jedno drugom user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 2514
27.8.2012 23:33:43   
malena sharena
Super je sto si pricala s mamom, po nacinu pisanja se vidi da si i obrazovana i pametna, nema plakanja, ti moras biti jaka i za sebe i za dijete, gavu gore. Neka ti dragi Bog olaksa, neka ti pokaze kojim putem da krenes i neka tebe i tvoje dijete drzi u svojoj zastiti i milosti. Saljem ti veliki virtuelni zagrljaj i ozbiljno, ne znamo se, slobodno se javi ako mogu pomoci razgovorom, savjetom, bilo cime... Cuvaj se.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2515
27.8.2012 23:34:49   
D_K
Draga A. Previse je to agresije da se moze nazvati i priblizno brakom. Imate jako puno negativnih emocija i nikako da to sve rascistite. Mozda je i njega slomilo sve sto ste prosli i ne moze da rascisti sa sobom. Ocito ima osjecaj da mu jako puno dugujes dok tako agresivno reaguje na svaki tvoj korak.. Izmedju onog da sjedenete i razgovarate, da idete psihologu i bracnom savjetniku i da se pokupis i odes, ja bih ti preporucila da se malo odvojis od njega, da splasnu emocije. Mozda se malo saberete i shvatite sta zelite od braka i zajednickog zivota. Ovo sad vam nije ni b od braka. Cak mi je sve na granici ozbiljnog nasilja sa ozbiljnim posljedicama. A tek onda ce dijete da pati i ispasta..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2516
28.8.2012 14:30:25   
sara.at

: ti ces meni mahati diplomom hebem ti familiju i onda je zalupio vratima i otisao da zdere

Nakon ove famozne recenice,kupio bi on meni po povratku sa rucka svoje smrdljive gace I ostalo ispred zgrade. Haknula bi mu sve stvari kroz prozor. Seljacina neotesana. Tu se nema sta mjenjati jer vuk dlaku mjenja Ali cud nikada. Idi ti za svojom nafakomuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2517
28.8.2012 14:52:11   
shpagica
IZVORNA PORUKA: sara.at

: ti ces meni mahati diplomom hebem ti familiju i onda je zalupio vratima i otisao da zdere

Nakon ove famozne recenice,kupio bi on meni po povratku sa rucka svoje smrdljive gace I ostalo ispred zgrade. Haknula bi mu sve stvari kroz prozor. Seljacina neotesana. Tu se nema sta mjenjati jer vuk dlaku mjenja Ali cud nikada. Idi ti za svojom nafakomuser posted image

Ne treba na njegovu agresiju uzvracati agresijom jer vidis da je budala svasta spreman da uradi, ako je vec fizicki na tebe nasnuo, nisam sigurna da ne bi uradio i mnogo gore stvari ne daj Boze...

Samo polako, pametno sad samo smisli kako ces se izvuci. Ne znam gdje zivis, mozes li se obratiti za neku zvanicnu pomoc, zvanicno prijaviti nasilje u porodici, mozes li da ON izadje iz stana a da ti sa djetetom ostanes ako ti je lakse. U svakom slucaju sretno, javi nam se ponekad, i pazi svoje pile malo, nemoj vise da dozivljava traume, svaka vasa svadja ce mu isplivati nekad iz podsvijesti ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2518
28.8.2012 16:40:35   
Mirkica

ja davno zakljucila da je idiot ovaj iz ove price

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2519
28.8.2012 16:53:31   
okana

slažem se draga A bježi od njega pun je on kompleksa nižih vrijednosti, a svi imamo padove u životu to što si bila bolesna njegova je dužnost bila da bude kraj tebe u dobru i zlu, on je dužan prema tebi da se lijepo ponaša jer si mu žena i majka dijeteta, ovo nije zdrava atmosfera i tu nećeš izvuć ništa konstruktivno, problem je u njegovoj glavi ne u tebi

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2520
2.9.2012 10:37:34   
visnjica1
Imam jedan problem koji ne znam kako da rijesim, pricom ne mogu, jednostavno od kako sam zatrudnila vazda se svadjam sa muzem, za svaku sitnicu napravimo svadju, on puno rAdi, kada dodje kuci ja vazda ljuta, i tako nastaju svadje, ali ne mogu tako se osjecam haman hormoni rade, on me ne opterecuje ni sa cim, ni s ruckom, ni doruckom, ni kucom, apsulutno tu je korektan, ako nema sta jest otici ce vanka prije posla pojest nesto i sve ok, ja sam do nedavno mogla spavati do 2 h iza podne naravno s tim da legnem u 3,4 ujutru beba se uznemiri da se nisam mogla namjestiti, evo par dana ustajem rano kasno legnem a rano se budim i onda opet nisam ni zasto, s tim da mi je prava trudnoca, ja stalnooo placem, ali kad se istresem na njega bude mi lakse, i on puca po savovima vidim da ni on ne suti vise nego se meni suprostavlja, ali ja zaista vise ne znam sta da radim jednostavno nemam volju ni za cim, nista me ne cini sretnom ;( , samo me strah da ce moje stanje uticati na bebu, osjecam kao da sam pala u depresiju ;(, anda pricam sa njim nemami vise ni komunikaciju on sebi ja sebi pa se tako posvadjamo svaki drugi dan i vise ne pricamo nego sto pricamo, ako pricamo on isprica sta ima na poslu i to je to, sav vid komunikacije svodi se na par recenica, nazalost, eh sad da pokrenem temu sta nam se desava, jednostavno nemam volje, a ni rijeci kako bih krenula .

(odgovor članu okana)
Neposredna veza do poruke: 2521
2.9.2012 10:46:59   
pipi_duga_capara

IZVORNA PORUKA: visnjica1

Imam jedan problem koji ne znam kako da rijesim, pricom ne mogu, jednostavno od kako sam zatrudnila vazda se svadjam sa muzem, za svaku sitnicu napravimo svadju, on puno rAdi, kada dodje kuci ja vazda ljuta, i tako nastaju svadje, ali ne mogu tako se osjecam haman hormoni rade, on me ne opterecuje ni sa cim, ni s ruckom, ni doruckom, ni kucom, apsulutno tu je korektan, ako nema sta jest otici ce vanka prije posla pojest nesto i sve ok, ja sam do nedavno mogla spavati do 2 h iza podne naravno s tim da legnem u 3,4 ujutru beba se uznemiri da se nisam mogla namjestiti, evo par dana ustajem rano kasno legnem a rano se budim i onda opet nisam ni zasto, s tim da mi je prava trudnoca, ja stalnooo placem, ali kad se istresem na njega bude mi lakse, i on puca po savovima vidim da ni on ne suti vise nego se meni suprostavlja, ali ja zaista vise ne znam sta da radim jednostavno nemam volju ni za cim, nista me ne cini sretnom ;( , samo me strah da ce moje stanje uticati na bebu, osjecam kao da sam pala u depresiju ;(, anda pricam sa njim nemami vise ni komunikaciju on sebi ja sebi pa se tako posvadjamo svaki drugi dan i vise ne pricamo nego sto pricamo, ako pricamo on isprica sta ima na poslu i to je to, sav vid komunikacije svodi se na par recenica, nazalost, eh sad da pokrenem temu sta nam se desava, jednostavno nemam volje, a ni rijeci kako bih krenula .

molim te procitaj svoj post ponovo! nije mi jasno sta bi ti htjela user posted image sta je tvoj cilj user posted image da j.... nekoga u zdrav mozak, to ja mislim, sad dali smo to mi ovdje ili tm kuci nije ni bitno..

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 2522
2.9.2012 10:51:04   
visnjica1
sLUSAJ JA SAM PISALA KAKO SE OSJECAM A TI AKO NE RAZUMIJES NIJE DO MENE; NE TREBA MI NEKO DA ME NAPADA NEGO JEDNOSTAVNO DA MI KAZE STA DA RADIM; DA LI JE TO STANJE NORMALNO ILI NE; A ti ako ne razumijes ne znam sta ostavljas svoj odgovor.

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 2523
2.9.2012 10:56:43   
rerica
IZVORNA PORUKA: visnjica1

Ne izmisljaj razlog za svadju za udaljenost kad ocigledno da je nema...

Opusti sebe,bebicu u sebi, od nepotrebne nervoze i stresa...

Naravno da covjek puca po savovima kad vidi da bez razloga histerises user posted image

Moje misljenje user posted image

< Poruku je uredio rerica -- 2.9.2012 10:59:25 >

moja cura stigla majki svojoj <3

Neposredna veza do poruke: 2524
2.9.2012 10:57:28   
pipi_duga_capara
eto ja sam ti rekla sta da radis, procitaj sta si napisala! napisala sam ti cak i sta sad trenutno radis, nemoj biti nezahvalna user posted image

Neposredna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *