Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e pa i ja se pridruzujem grupi ..... jutros sam slucajno pojela bananu .... onda i ja krecem, pa cemo vidjeti rezultate .... samo niko ne rece koliko vremena treba proci prije prvog vaganja ..... ja sam na 67!!!
Čuj banana dijeta... Ja mislila da se samo banane jedu danima, kad li ono samo za doručak. Ma, glupost. Ako se pridržavate svega ostalog što je navedeno - dakle, bez tijesta, slatkiša, sokova, prejedanja, naravno da ćete smršati bez obzira na to da li za doručak jedete jednu bananu ili neki sendvič. Sretno svima u svakom slučaju!
Čuj banana dijeta... Ja mislila da se samo banane jedu danima, kad li ono samo za doručak. Ma, glupost. Ako se pridržavate svega ostalog što je navedeno - dakle, bez tijesta, slatkiša, sokova, prejedanja, naravno da ćete smršati bez obzira na to da li za doručak jedete jednu bananu ili neki sendvič. Sretno svima u svakom slučaju!
Pa evo, oblaze zeludac, kupi kiselinu, daje osjecaj sitosti...ne znam za drugo voce, da radi ovo isto...Pojedite jabuku za dorucak, pa cete htjeti pojesti slona za sat vremena.
A i da nakon jabuke poželimo slona stoji i ovo u toj super dijeti:
IZVORNA PORUKA: Skvo RR •Možete pojesti više od jedne banane ujutro, ali nemojte se prejesti. •Jedite samo sirove, nekuhane, nesmrznute banane. •Banane možete zamijeniti s drugim voćem. •Ako ste još gladni 15 ili 30 minuta nakon što ste pojeli bananu, možete pojesti nešto drugo Normalno jedite za ručak i večer
Moje iskustvo je da poslije banane na taste nikada nisam osjecala potrebu (2-3 h da pojedem nesto drugo)....Ja bi opet preporucila, zenicama da ako su navikle na dorucak pojedu 2 banane...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller
Evo procitah pravila ove dijete i ne zvuci uopce, kao dijeta, sto mi se i svida Tako da vam se i ja pridruzujem od sutra na ovoj dijeti samo cu ja banane zamijeniti drugim vocem jer se banane ne preporucuju dijabeticarima a ja imam preddijabetis. Ako nista, dobro ce mi doci za ciscenje organizma.
ova dijeta izgleda pravo jednostavna i lagana.Ima i smisla jer banane ubrzavaju rad crijeva i probavu i to vie one zelene banane (malo tvrđe).Joj sad ćete se smijati to ja ovako o bananam ali garant su tvrđe bolje Startam od sutra